Home » , , » Ο ρατσισμός είναι ταξικός. Ο Αντεκούμπα στο Μαξίμου, τα αδέλφια του και οι ταξικοί απόκληροι στην Αμυγδαλέζα!

Ο ρατσισμός είναι ταξικός. Ο Αντεκούμπα στο Μαξίμου, τα αδέλφια του και οι ταξικοί απόκληροι στην Αμυγδαλέζα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 | 3:57 μ.μ.


Του Μάκη Βασίλα - "Πριν"

 Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, γιος μεταναστών από τη Νιγηρία επιλέχθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο νούμερο 15 στα «ντραφτ» του ΝΒΑ. Μάλιστα, στη διάρκεια της τελετής σήκωσε την ελληνική σημαία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δηλώσει τη χώρα καταγωγής του.

Ο πρωθυπουργός της χώρας σφόδρα συγκινήθηκε από αυτή την ενέργεια. Κάλεσε τα κανάλια και το νεαρό αθλητή στο μέγαρο Μαξίμου, όπου και τον υποδέχτηκε. Χωρίς ίχνος ντροπής, του έσφιξε το χέρι και αστειεύτηκε μαζί του. Μίλησαν για την επιτυχία του, η οποία ήρθε να προστεθεί στο σαξές στόρι που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα, έγινε κατορθωτό να ξεπεραστούν όλες οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και η δυσκινησία του τέρατος που λέγεται ελληνικό Δημόσιο και ο Γιάννης απέκτησε την πολυπόθητη ελληνική υπηκοότητα.

Μετά έφυγαν οι κάμερες και δεν μπόρεσαν να καταγράψουν τη συνέχεια. Αυτή αφορά την υπόλοιπη οικογένεια του Γιάννη που έχει το σπάνιο προνόμιο να έχει ένα παιδί με ελληνική υπηκοότητα που μπαίνει στο μέγαρο Μαξίμου και συναντιέται με τον πρωθυπουργό, και άλλα δύο που ...μας παίρνουν τις δουλειές και πρέπει να φύγουν για να καθαρίσει ο τόπος. Να φύγουν τα αδέλφια και οι γονείς του Γιάννη «για να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας που τις έχουν καταλάβει οι λαθρομετανάστες» - σύμφωνα και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που είχε υιοθετήσει πρόθυμα τις χρυσαυγίτικες κραυγές πριν τις εκλογές. Και που εξακολουθεί και σήμερα τα ίδια να λέει και να πιστεύει. Άλλωστε, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που μόλις λίγες μέρες πριν, παραληρούσε από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ονειρευόμενος τα 200 χρόνια από το 1821 και τη λεγόμενη Νέα Ελλάδα. Τον ίδιο άνθρωπο που έδωσε εντολή να παγώσει άμεσα ο νόμος περί ιθαγένειας μόλις το ΣτΕ έβαλε προσκόμματα αντισυνταγματικότητας.

Η υποκρισία της κυβέρνησης, των καναλιών και των παπαγάλων των αφεντικών τους, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή. Οι ίδιοι που αφρίζουν από τα τηλεπαράθυρα, ενάντια στους μετανάστες, που στρώνουν το έδαφος για να ανθίσουν όλα τα νεοναζιστικά μπουμπούκια, που αρνούνται στα παιδιά που έχουν γεννηθεί, μεγαλώσει και σπουδάσει σε αυτή τη χώρα το δικαίωμα της ιθαγένειας, είναι αυτοί που πανηγύριζαν για την επιτυχία του νεαρού αθλητή.

Εξηγούνται όλα αυτά. Ο ρατσισμός αφορά μόνο συγκεκριμένη κατηγορία αλλοδαπών. Αυτούς που είναι φτωχοί και εργάζονται για να ζήσουν. Αν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Σε αντίθετη περίπτωση, αν είναι πλούσιοι τότε δεν είναι «λαθρομετανάστες», είναι επενδυτές που ανακαλύπτουν το ελληνικό όνειρο. Ο ρατσισμός είναι κατά βάση ταξικός. Υπερπατριώτες ελληνόψυχοι και λοιποί βλαμμένοι, που δεν μπορούν να ανεχτούν να νοθευτεί το γνήσιο ελληνικό DNA, μόλις δουν το χρώμα του χρήματος, ζαλίζονται και τα δέχονται όλα. Τέτοιοι ήταν πάντα.

Όσο για την ομιλούσα νεοναζιστική μαϊμού με τη γνωστή δήλωση, νομίζουμε ότι δεν αξίζει πραγματικά σε αυτόν και τους ομοίους του, να αφιερώσει κανείς ούτε γραμμή για να απαντήσει. Η βλακεία άλλωστε είναι ακατανίκητη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger