Home » , » Αριστερά: Ούτε λέξη για τους πραιτωριανούς συνεργάτες των κατακτητών.

Αριστερά: Ούτε λέξη για τους πραιτωριανούς συνεργάτες των κατακτητών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 | 4:51 π.μ.

Γράφει ο askordoulakos

«Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε σύντομα θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε».

Ζαν Πωλ Σάρτρ
_________________

Την περασμένη Τετάρτη, 30-40 δίτροχα, στα οποία επέβαιναν ομάδες νεοναζί και συνοδευόμενα από μηχανές της αηΔΙΑΣ εισέβαλαν στο κοινωνικό στέκι της Ηλιούπολης «Συνεργείο» καταστρέφοντας και χτυπώντας –μεταξύ άλλων- και 3 ανήλικους, που εκείνη την ώρα έκαναν μάθημα Αγγλικών. Οι «αστυνομικοί» της αηΔΙΑΣ παρακολουθούσαν άπραγοι τα κατορθώματα των φασιστικών αποβρασμάτων και τα άφησαν να φύγουν ανενόχλητα...

Το βράδυ της 30ης Σεπτέμβρη 2012, σε αντιφασιστική μοτοπορία έγιναν συλλήψεις 15 διαδηλωτών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στην ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με καταγγελίες η σύλληψή τους έγινε υπό συνθήκες απίστευτης βίας και τρομοκρατίας, καθώς οι άνδρες της ομάδας Δέλτα διεμβόλισαν με τις μηχανές τους την πορεία, έριξαν κάτω τους αναβάτες και συνέχισαν να τους ξυλοκοπούν ακόμα και αφού τους είχαν περάσει χειροπέδες.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες οι αστυνομικοί έκαναν χρήση και ηλεκτρονικού όπλου (taser), ενώ οι βασανισμοί των συλληφθέντων έγιναν ρεπορτάζ στον GUARDIAN.

Είναι ξεκάθαρο, ότι η ΕΛΑΣ και ειδικότερα τα σώματα των πραιτωριανών (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ κλπ), με πολιτική απόφαση, έχει απροσχημάτιστα μετουσιωθεί στον 3ο  βασικό επιχειρησιακό βραχίωνα των δυνάμεων κατοχής (με 1ο το πολιτικό προσωπικό και 2ο τα ΜΜΕ) και για το λόγο αυτό, έχουν πλαισιωθεί με υπόκοσμο, φασίστες, αγράμματα ρεμάλια και θρασύδειλους, ίδια σχεδόν κοινωνική σύνθεση και προέλευση με τους προγόνους τους, τους Ταγματαλήτες της κατοχής.

Αυτή τη στιγμή, κυκλοφορούν ανάμεσά μας ένοπλα τομάρια, που χτυπούν με μίσος παππούδες και γιαγιάδες, κορίτσια και γυναίκες, προκειμένου να τρομοκρατηθεί η υπόλοιπη κοινωνία και να παραμείνουν οι πολίτες φοβισμένοι και δαρμένοι δούλοι.

Η Αστυνομία, σε συνεργασία με τους φασίστες της Χ.Α, έχει αναλάβει να επιβάλει-με κάθε τρόπο-το γερμανικό δόγμα, που θέλει να εφαρμόσει στην Ελλάδα ο γερμανόφιλος/δωσίλογος Σαμαράς: «Ή κατοχή, ή ξύλο».

Κι η Αριστερά, που είναι απέναντι σ’ όλα αυτά; Έφερε το θέμα στη «Βουλή»; Ακούστηκε κάτι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ; Ξεσήκωσε θύελλα για την απροκάλυπτη πλέον συνεργασία ΕΛΑΣ και νεοναζί στο περιστατικό του «Συνεργείου»;
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι στην Κουμουνδούρου και στον Περισσό, ότι υπάρχουν φωτο, που δείχνουν ότι επικεφαλής στη φασιστική μοτοπορεία, ήταν ο Λαγός κι ο Ηλιόπουλος; Ότι υπάρχουν φωτο, που δείχνουν τους μπάτσους της αηΔΙΑΣ να παρατηρούν ατάραχοι τη φασιστική εισβολή στο "Συνεργείο";

Απαίτησαν την παραίτηση του νεοφασίστα Δένδια και σύσσωμης της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, ανάγοντας το θέμα σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα, με διεθνείς διαστάσεις; Αξίωσαν τη -σε βάθος- πολιτική και δικαστική διερεύνηση/διαλεύκανση των όσων συμβαίνουν στην Αστυνομία, ιδίως τα τελευταία 10 χρόνια;  Πήγαν καμιά βόλτα απ’ την στην Εισαγγελία, να ρίξουν μια ματιά για την πορεία των υποθέσεων σχετικά με την κακοποίηση πολιτών από τα ένστολα κατοχικά γουρούνια (Καφκάς, Κυπραίος κλπ);

Και το κυριότερο: Τι λέει η Αριστερά (ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ), για την τύχη όλων αυτών των ενστόλων αλητών, που τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, όταν κι αν έρθει στην εξουσία;

Θα διαλύσει αυτά τα σώματα; Πως θα διαχειριστεί τα εγκλήματά τους; Θ’ αποτάξει με ατιμωτικό τρόπο, όσους υπηρέτησαν στα προδοτικά ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ κλπ;

Θα καθίσει στο σκαμνί τους ηθικούς (πολιτική-φυσική ηγεσία) και φυσικούς (αξιωματικοί-αστυφύλακες κλπ) αυτουργούς για τα αίσχη του Συντάγματος το καλοκαίρι του 2010 και 2011;

Έχει σχέδιο ξεκαθαρίσματος του κρατικού μηχανισμού από τους θύλακες των φασιστών και του υποκόσμου; Θα θεσπίσει -με νόμο αναδρομικής ισχύος- το ιδιώνυμο των αδικημάτων, που διέπραξαν ενάντια στο λαό οι νεοναζί πραιτωριανοί;

Η απάντηση σ’ όλα αυτά είναι προφανής: ΟΧΙ! Διότι, όπως έχουμε ξαναπεί, η κυβερνώσα Αριστερά συμμετέχει φρόνιμα-φρόνιμα στα τηλεοπτικά πάνελ νομιμοποιώντας έτσι την ξεπουλημένη δημοσιογραφική σαπίλα, δεν θεωρεί ακροδεξιά τη ΝΔ του Δένδια, του Κρανιδιώτη, του Βορίδη και του Μπουμπούκου, δεν θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή και θεωρεί εθνικό νόμισμα το ευρώ.

Όσο για την «ταξική» Αριστερά, γι’ αυτήν το πρόβλημα δεν είναι, ούτε η κατοχή, ούτε το ευρώ, ούτε η φασιστικοποίηση του κρατικού μηχανισμού, ούτε τίποτα! Το πρόβλημα είναι ο...καπιταλισμός. Όταν ρίξουμε τον καπιταλισμό,  θα διορθωθούν όλα. Όπως έγραφε κι ο Α. Στίνας (ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ), το ΕΑΜ και το ΚΚΕ πρόδωσαν την επανάσταση και την εργατική τάξη διότι πολεμούσαν ενάντια στο Χίτλερ κι όχι ενάντια στον καπιταλισμό!!!

Βέβαια, για να μιλήσουμε και ολίγον πρακτικά σχετικά με το ζήτημα, χωράει πολύ συζήτηση περί το αξιόμαχο και τις επιχειρησιακές ικανότητες των πραιτωριανών, οι οποίοι είναι...άριστοι και ατρόμητοι μαχητές, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν συνταξιούχους και ανυπεράσπιστες γυναίκες. Σε διαφορετική περίπτωση, όταν δηλαδή το παιχνίδι παίζεται επί ίσοις όροις και όχι με άμαχο πληθυσμό, τότε αρχίζουν τα προβλήματα, όπως στην Κερατέα, στο Πεδίο του Άρεως, στο Σύνταγμα, έξω απ’ το Συμβούλιο της Επικρατείας στο ΟΑΚΑ και αλλού...

ΥΓ. Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

14 Ιουλίου 2013 στις 5:22 π.μ.

Πως διάολο ρε συντροφάρα τα καταφέρνεις ένα τόσο καλό κείμενο να το χαλάς με ανιστόρητες αναφορές απορώ. Και αναφέρομαι στην παραπομπή που έχεις κάνει στο βιβλίο του Στίνα. Το έχω διαβάσει και είναι απ' το πιο εμετικά αναγνώσματα.

Κάτσε να χαλαρώσουμε λίγο και θα κάνω μια αναλυτική αναφορά για τον Στίνα και τον άθλιο αντεπαναστατικό ρόλο των τροτσκιστών στην περίοδο που αναφέρετε το βιβλίο του.

Οσο για την ΟΠΛΑ ήταν ότι πιο αγνό έχει βγάλει το κομμουνιστικό κίνημα όπως έλεγε και ο σύντροφος Κώστας Κάππος.

Μου έχει μείνει και ένα απωθημένο. Κάτι χρόνια τώρα λέω να ψάξω να κάνω ένα αφιέρωμα για τον χωριανό μου Ακίνδυνο Αλβανό που ήταν επικεφαλής της ΟΠΛΑ Θεσσαλονίκης αλλά κάθε φορά που πάω στην Μυτιλήνη μπλέκω στις ουζοκατανύξεις και ...

Πάρε ρε συ μια γεύση ποιοι ήταν οι ΟΠΛΑτζήδες

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2011/11/blog-post_3301.html

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
14 Ιουλίου 2013 στις 8:49 π.μ.

Αρχηγε οταν θα πιανεις το ΚΚΕ στο στομα σου θα προσεχεις τι λες γιατί την ημερα που εγινε το περιστατικό στην ηλιουπολη, η κομματικη οργανωση ηλιουπόλεως εβγαλε ανακοινωση κ εκανε συγκεντρωση πορεια μετα απο 2 ωρες που εγινε το χτύπημα.Αλλη φορά να προσεχεις τι γραφεις κ βεβαίως τι δημοσιευει ο καθενας.

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2013 στις 9:10 π.μ.

askordoulako, φυσικά διαβάζεις ΜΟΝΟ ότι θες και ο αντι-ΚΚΕδισμός σου έχει γίνει δευτέρα φύση.

Για ξεστραβώσου λοιπόν με το παρακάτω:

ΚΟ Ηλιούπολης του ΚΚΕ: Για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στην Ηλιούπολη

Χτές Τετάρτη 10/7/2013, ώρα 19:30, το ναζιστικό φασιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, παρέλασε με μηχανάκια στους δρόμους της Ηλιούπολης, συνοδευόμενοι από μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία και σε τραμπούκικη επίθεση, με την πλήρη ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που παρακολουθούσαν την επίθεση.

Άμεση ήταν η απάντηση άπό τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, που οργάνωσε την επόμενη στιγμή μαζική πορεία στους δρόμους της πόλης, καλώντας τον λαό να τους απομονώσει.

Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα των εφοπλιστών και της αστικής τάξης, που το χρησιμοποιεί ως όπλο του συστήματος απέναντι στο εργατικό κίνημα. Ως κληρονόμοι, συνεχιστές και υποστηρικτές της δικτατορίας του Μεταξά, των κατοχικών Ταγμάτων Ασφαλείας και της Χούντας του 1967, αποδεικνύουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι είναι κόμμα του συστήματος! Το επιβεβαιώνει η στάση τους, που, ως δεκανίκια της κυβέρνησης και της εργοδοσίας, πρωτοστάτησαν για να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Χαλυβουργία, στους λιμενεργάτες, στην ΕΡΤ. Το επιβεβαιώνουν οι ψευτοπατριώτες με τις θέσεις τους για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) που θέλουν, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι “μετατάξεις και απολύσεις”!!!

Κάθε φορά που οι εργάτες διεκδικούν, παλεύουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους, η Χρυσή Αυγή στέκεται απέναντι, πιστό σκυλί που υπηρετεί τον σάπιο καπιταλισμό.

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Η ρατσιστική, ναζιστική προπαγάνδα και δράση, όπως και η οργανωμένη έκφρασή τους που είναι κυρίως η Χρυσή Αυγή, δεν αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με συμορίτικα χτυπήματα, που δεν στοχεύουν στην καρδιά του συστήματος αλλά στο όπλο της, ούτε με νόμους και τυπικές απαγορεύσεις μέσα στον καπιταλισμό και το αστικό πολιτικό σύστημα.

Οι κομμουνιστές και το εργατικό – λαϊκό κίνημα τους ξέρουμε πολύ καλά, δεν μας τρομοκρατούν. Το οργανωμένο εργατικό – λαϊκό κίνημα με τους κομμουνιστές στην πρώτη γραμμή μπορεί να τσακίσει το φασισμό – ναζισμό, όπως διδάσκει η σύγχρονη ιστορία!

Καλούμε τους εργάτες, τα λαϊκά στρώματα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους, τις γυναίκες να καταδικάσουν και να απομονώσουν τη φασιστική – ναζιστική Χρυσή Αυγή. Να δυναμώσουν τη Λαϊκή Συμμαχία με στόχο να ανατρέψουμε συνολικά το σύστημα που θρέφει τη Χρυσή Αυγή και γεννά τη βάρβαρη πολιτική που μας καταδικάζει στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Καλούμε σε συμπόρευση και συσπείρωση με το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές, να συμβάλουμε όλοι να σηκώσει ανάστημα ο λαός, να βάλει τέρμα στα βάσανα που γεννούν η καπιταλιστική οικονομική κρίση, τα μονοπώλια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αστικές κυβερνήσεις και το κράτος τους!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ
ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!

10/7/2013
Κ.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του ΚΚΕ

Πέτρος

14 Ιουλίου 2013 στις 2:12 μ.μ.

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και στην Ηλιούπολη γνωριζόμαστε αυτά έκανε η ταξική αριστερά και κάτσε φίλε να αναπαραγαγεις το Στινα...

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

Χτές Τετάρτη 10/7/2013, ώρα 19:30, το ναζιστικό φασιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, παρέλασε με μηχανάκια στους δρόμους της Ηλιούπολης, συνοδευόμενοι από μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία και σε τραμπούκικη επίθεση, με την πλήρη ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που παρακολουθούσαν την επίθεση.

Άμεση ήταν η απάντηση άπό τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, που οργάνωσε την επόμενη στιγμή μαζική πορεία στους δρόμους της πόλης, καλώντας τον λαό να τους απομονώσει.

Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα των εφοπλιστών και της αστικής τάξης, που το χρησιμοποιεί ως όπλο του συστήματος απέναντι στο εργατικό κίνημα. Ως κληρονόμοι, συνεχιστές και υποστηρικτές της δικτατορίας του Μεταξά, των κατοχικών Ταγμάτων Ασφαλείας και της Χούντας του 1967, αποδεικνύουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι είναι κόμμα του συστήματος! Το επιβεβαιώνει η στάση τους, που, ως δεκανίκια της κυβέρνησης και της εργοδοσίας, πρωτοστάτησαν για να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Χαλυβουργία, στους λιμενεργάτες, στην ΕΡΤ. Το επιβεβαιώνουν οι ψευτοπατριώτες με τις θέσεις τους για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) που θέλουν, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι “μετατάξεις και απολύσεις”!!!

Κάθε φορά που οι εργάτες διεκδικούν, παλεύουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους, η Χρυσή Αυγή στέκεται απέναντι, πιστό σκυλί που υπηρετεί τον σάπιο καπιταλισμό.


ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
Η ρατσιστική, ναζιστική προπαγάνδα και δράση, όπως και η οργανωμένη έκφρασή τους που είναι κυρίως η Χρυσή Αυγή, δεν αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με συμορίτικα χτυπήματα, που δεν στοχεύουν στην καρδιά του συστήματος αλλά στο όπλο της, ούτε με νόμους και τυπικές απαγορεύσεις μέσα στον καπιταλισμό και το αστικό πολιτικό σύστημα.

Οι κομμουνιστές και το εργατικό – λαϊκό κίνημα τους ξέρουμε πολύ καλά, δεν μας τρομοκρατούν. Το οργανωμένο εργατικό – λαϊκό κίνημα με τους κομμουνιστές στην πρώτη γραμμή μπορεί να τσακίσει το φασισμό – ναζισμό, όπως διδάσκει η σύγχρονη ιστορία!

Καλούμε τους εργάτες, τα λαϊκά στρώματα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους, τις γυναίκες να καταδικάσουν και να απομονώσουν τη φασιστική – ναζιστική Χρυσή Αυγή. Να δυναμώσουν τη Λαϊκή Συμμαχία με στόχο να ανατρέψουμε συνολικά το σύστημα που θρέφει τη Χρυσή Αυγή και γεννά τη βάρβαρη πολιτική που μας καταδικάζει στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Καλούμε σε συμπόρευση και συσπείρωση με το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές, να συμβάλουμε όλοι να σηκώσει ανάστημα ο λαός, να βάλει τέρμα στα βάσανα που γεννούν η καπιταλιστική οικονομική κρίση, τα μονοπώλια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αστικές κυβερνήσεις και το κράτος τους!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ
ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!

10/7/2013

Κ.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του ΚΚΕ

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2013 στις 4:22 μ.μ.

"Όσο για την «ταξική» Αριστερά, γι’ αυτήν το πρόβλημα δεν είναι, ούτε η κατοχή, ούτε το ευρώ, ούτε η φασιστικοποίηση του κρατικού μηχανισμού, ούτε τίποτα! Το πρόβλημα είναι ο...καπιταλισμός. Όταν ρίξουμε τον καπιταλισμό, θα διορθωθούν όλα. Όπως έγραφε κι ο Α. Στίνας (ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ), το ΕΑΜ και το ΚΚΕ πρόδωσαν την επανάσταση και την εργατική τάξη διότι πολεμούσαν ενάντια στο Χίτλερ κι όχι ενάντια στον καπιταλισμό!!!"

Διαμάντι αυτή η παράγραφος.
Ειρωνεύεται το ΚΚΕ ότι δεν είναι ταξικό Αριστερό κόμμα. Εμπάθεια στο φουλ. Πες μας ασκορδουλάκε ποιο είναι πραγματικά ταξικό κόμμα στην Ελλάδα.

Έπειτα λέει ότι το πρόβλημά μας είναι η φασιστικοποίηση του κράτους κλπ, λες και δεν ξέρει (ή πραγματικά δεν ξέρει;) ότι τα αστικά κράτη, ειδικά σε καιρούς συστημικής κρίσης, θα κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να προστατέψουν τα συμφέροντα της τάξης που υπηρετούν. Όλη η σύγχρονη ιστορία αυτό δείχνει. Είναι ο Καπιταλισμός ΗΛΙΘΙΕ!

Και το κερασάκι στην τούρτα, η επίκληση του αρχιπροδότη Στίνα και η συκοφάντηση του ΕΑΜ και του ΚΚΕ.

Γιώργη, εσύ ως κομμουνιστής, πως ανέχεσαι τέτοιες ασυνάρτητες αναρτήσεις;

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2013 στις 5:12 μ.μ.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Γελοίο άρθρο πραγματικά. Εντός παιδειάς όμως.
Το σύστημα έχει know how στην κατασκευή "Αριστερών" που λέγοντας δήθεν τα σύκα-σύκα "κριτικάρουν δημοκρατικά", δηλαδή λυντσάρουν κανονικά την Αριστερά και τους κομμουνιστές και τη συκοφαντούν σε κάθε ευκαιρία. Τα ιδια θα έλεγε κι ένας δεξιός για πλάκα, ή ένας φιλελεύθερος φιλειρηνιστής που φαντασιώνεται μια "δημοκρατική" αστυνομία μετά από ...αγώνα. Αν νομίζεις βέβαια ότι μπορείς να λύσεις πια σοβαρά προβλήματα εντός αυτού του καπιταλισμού καπιταλισμού, είναι δικαίωμά σου να ονειρεύεσαι.
Είσαι πολύ λίγος ασκορδουλάκι για να μιλάς με το μικρό σου στόμα για τα μεγάλα. Τωρα αν κάνεις δουλειά πάσο. Ο καθένας τη δουλειά του.

Από κεί και πέρα και στο Ριζοσπάστη και στο 902, αλλά για να λέμε την αλήθεια και στην Αυγή και το left υπήρχαν ένα σωρό αναφορές ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ. Για να τα δεις όμως θέλει μάτια αλλιώς θα κλάψεις.
Το τι θα κάνει φυσικά αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη υπόθεση. Οποιος μπλέκει με τη διαχείριση της σαπίλας σαπίζει.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
14 Ιουλίου 2013 στις 5:45 μ.μ.

Επαναλαμβανω οτι για το ΚΚΕ Θα επρεπε να γνωριζεται κυριοι οτι οι κομματικες οργανώσεις της Ηλιουπολης και συγκεντρωση εκανε και ανακοίνωση εβγαλε την ωρα μετά το χτύπημα .Γιατί δεν το λετε κυριοι

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
14 Ιουλίου 2013 στις 7:01 μ.μ.

Και επιπλεον σημερα στον Πυργο Ηλειας μελη του ΚΚΕ εμποδισαν τους φασιστες Χρυσαυγιτες να καταθεσουν στεφανι μεχρι την ληξη της τελετης σε μνημείο πεσόντων .Ουτε αυτο σας λεει τιποτα.Αλλη φορα να προσεχετε τι δημοσιευετε

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2013 στις 7:07 μ.μ.

άλλο τροτσκιστες, άλλο ,Στινας. Δε μπορει να λερωνετε τον Πουλιοπουλο,τσουβαλιαζοντας τα παντα,γιατι καταντατε,ανιστορητοι

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2013 στις 7:23 μ.μ.

Αν υπάρχει εντιμότητα σε αυτό το μπλογκ, οφείλετε να κάντε μια ανάρτηση η οποία θα εξαιρεί το ΚΚΕ, διότι έβγαλε ανακοίνωση για να καταγγείλει το γεγονός.

Υ.Γ: Τ' ότι ακόμα θεωρείτε Αριστερά τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ή από πολιτική μυωπία, ή από σκοπιμότητα για να παραπλανήστε τον κόσμο.

Γιώργη, διάλεξε και πες μας.

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2013 στις 9:17 μ.μ.

Για τα γεγονοτα της Ηλειας κανενα αριστερο η αριστερουτσικο μπλογκ δεν εχει ασχοληθει.Αν ηταν κανενας διαγραμμενος διευθυντης ομως... Μπαταχτσης.

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2013 στις 10:35 μ.μ.

κατω απο το ...εγκυρο αυτο ...αρθρο δεν υπαρχει ακομη αποκατασταση τηs αληθειs-τουλαχιστον οσον αφορα το ΚΚΕ!

πεs,πεs κατι θα μεινει απο τυπουs που ζηλεψαν τουs ναζιστεs στον τροπο προπαγανδαs!

15 Ιουλίου 2013 στις 12:08 π.μ.

Για τον 7.07
Σίγουρα δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε όλα τα τροτσκιστικά ρεύματα και εγώ εστιάστηκα στις απόψεις που εξέφραζε ο Σίνα και οι συν αυτό.

Οσο για τον Πουλιόπουλο κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την αταλάντευτη στάση του σ’ αυτά που πίστευε, κάτι που το πλήρωσε με την ζωή του –τον εκτέλεσαν οι δυνάμεις κατοχής στην Λάρισα- όπως και την βαθιά του μόρφωση. Απ’ την άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την στάση που κράτησε η ομάδα του στον β’ παγκόσμιο πόλεμο, ερχόμενος σε απευθείας ρήξη με το ΚΚΕ και τον Ν. Ζαχαριάδη.

Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να γράψω αναλυτικά τις εκτιμήσεις μου για τον τροτσκισμό και την αντεπαναστατική του δράση –κατά την άποψη μου- που είχε στο εργατικό-κομμουνιστικό κίνημα στην Ελλάδα.
Φυσικά πολύ θα ήθελα το μπλοκ μας να αποτελέσει μέσον γόνιμης αντιπαράθεσης πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2013 στις 4:22 π.μ.

Mια χαρά τα λέει ο Ασκορδουλάκος!
Όπως πάντα... μια χαρά πατριωτικά, μια χαρά ταξικά, μια χαρά κομμουνιστικά!
Το "Κ"ΚΕ έχει υιοθετήσει τη γραμμή του Άγι Στίνα και γι'αυτό βρίζει το ΕΑΜ, σφυρίζει κλέφτικα για το Ευρώ και αποφεύγει να ξεσηκώσει τον κόσμο.
Αυτή είναι η αλήθεια!
Κι ας βουρλίζεστε όσο θέλετε Τσιπροφρουροί και Γοντικομαιληδοφρουροί νεο-τρότσκες του Περισσού...
ΥΓ.Διορθώστε και λιγάκι την ορθογραφία και το συντακτικό σας νεο-κνιτάκια... ούτε χρυσαύγουλα να ήσαστε (ή μήπως είστε;;;)
Carnicero Rojo

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2013 στις 12:20 μ.μ.

Κανένας δεν σχολίασε το γεγονός ότι η ανακοίνωση του ΚΚΕ σχετικά με την φασιστική επίθεση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο "Συνεργείο" αποφεύγει να αναφέρει τον χώρο αυτό καθ' εαυτό!

Γιατί άραγε;

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2013 στις 2:25 μ.μ.

Η Ελληνίδα μανα εχει τελικά τεράστιες ευθύνες..Αχ κανακάρη μου ,τι να πεις και εσυ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger