Home » , » Τελευταίες εξελίξεις στην Αίγυπτο. (Βίντεο με δικούς μας υπότιτλους)

Τελευταίες εξελίξεις στην Αίγυπτο. (Βίντεο με δικούς μας υπότιτλους)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 | 10:42 μ.μ.

Με έξαλλους πανηγυρισμούς έγινε δεκτό υο διάγγελμα που απύθυνε στον Αιγυπριακό λαό ο αρχηγός του στρατιωτικού επιτελείου Abdul Fettah el-Sis.

Τα βασικά σημεία του διαγγέλματος του τα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε και το οποίο υποτιτλίσαμε από την Αιγυπτιακή τηλεόραση.

 Εκτός απ’ τα λεγόμενα του που παραθέτουμε στους υπότιτλους, ο Abdul –που είναι και υπουργός Αμυνας- απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στην νεολαία της χώρας να γίνει αρωγός στην νέα προσπάθεια που ξεκίνησε.
Παράλληλα πρόσθεσε ότι αντιμετωπιζόταν με καχυποψία από την κυβέρνηση Μόρσι κάθε φορά που διατύπωνε επιφυλάξεις για την ασκούμενη πολιτική.

Προσωρινά τα καθήκοντα προέδρου της χώρας θα ασκεί ο πρόεδρος του Συνταγματικού δικαστηρίου της χώρας Adly Mansour.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2013 στις 12:24 π.μ.

Tι διάολο κάνει ο στρατός πάνω με τόσα εκατομμύρια κόσμο κάτω;Eλπίζω στην Ελλάδα να γίνει το ανάποδο,τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2013 στις 12:27 π.μ.

Kαλά ο στρατός δεν είχε εγγυηθεί για τον Μορσι?
Να τα βλέπουμε εμείς.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2013 στις 12:46 π.μ.

αυτο που εγινε στην Αιγυπτο,ΕΓΙΝΕ για να θυμισει σε ολον τον πολιτισμενο κοσμο οτι αν ο Αμερικανος νιωσει να συμφεροντα του να απειλουνται δεν το εχει σε τιποτα εν ετη 2013 να κανει πραξικοπημα ακομα και σε ενα κρατος με το μεγεθος οσο η Αίγυπτο και τοσο κοντα στην ευρωπη και να γραψει στα α1@21@424 ... τις δημοκρατικες διαδικασιες και τα αποτελεσματα ελευθερων εκλογων.. αν αυτα τα αποτελεσματα, δεν ειναι αυτα που περιμεναν(οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ)και ρωταω εγω αν αυτος ο λαος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς καποτε ξυπνουσε παρολι την πλυση εγκεφαλου το μεγκα και το σκαι καθε μερα και εβγαζε το ΚΚΕ πρωτο κομμα με 40% πχ υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι στην Ελλαδα του 2013 δεν θα γινονταν ενα τετοιο "αμερικανοκινουμενο κινιμα-χουντα"? για να μας σωσει απο τους κουμουνιστες που θελουνε να μας παρουνε τις γυναικες τα παιδια τα σπιτια τα κατοικιδια μας... και τον πλουτο απο τα χερια των λιγων για χαρη του λαου
ανορθογραφος

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2013 στις 9:17 π.μ.

Κακοφτιαγμένο αμερικάνικο show. O συνταγματάρχης βγάζει διάγγελμα, ο λαός στη πλατεία Ταχρίρ, οι τηλεοράσεις ccn κλπ σε απευθείας σύνδεση, φωτορυθμικά , λέιζερ και βεγγαλικά. Ο λαός στην εξουσία δια των συνταγματαρχών, για να συναποφασίσουν με τα αφεντικά τους , ποιός θα είναι ο επόμενος διαχειριστής του Αιγυπτιακού κράτους....

Ανώνυμος
27 Ιουλίου 2013 στις 6:13 π.μ.

Α μαλιστα οι πλουτοκρατες ειναι αμερικανοι κι οχι ιδεοληπτικοι εβραιοκατι. Ανωνυμος με ανωνυμο εχει καποια διαφορα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger