Home » , » Εξελίξεις στην Αίγυπτο (Αποκλειστικό βίντεο)

Εξελίξεις στην Αίγυπτο (Αποκλειστικό βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 | 9:59 μ.μ.

Στην ιστοσελίδα της Τουρκικής εφημερίδας “Evrensel” μπορείτε να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην Αίγυπτο καθώς αναμεταδίδεται Αιγυπτιακό τηλεοπτικό κανάλι, (Απ’ όπου είναι και το βίντεο που παραθέτουμε).
Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι οι ειδήσεις εκεί γράφονται στα Τουρκικά και εμείς κάνουμε μια πρόχειρη μετάφραση. Σε όλες τις πλατείες των μεγάλων πόλεων της Αιγύπτου έχει συγκεντρωθεί εκατομμύρια κόσμου παρακολουθώντας τις δηλώσεις από την στρατιωτική ηγεσία του τόπου τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Muhammed el Baradey όπως και θρησκευτική ηγέτες.

Σε αρκετά τζαμιά αιγυπτιακών πόλεων έχουν συγκεντρωθεί οπλισμένοι με αυτοσχέδιο όπλα οπαδοί του Μόρσι χωρίς όμως να προβλέπεται ότι μπορούν να προβάλλουν κάποια αξιόλογη αντίσταση.

 Η τηλεόραση δεν κάνει αναφορά για νεκρούς ενώ το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι σε επεισόδεια μεταξύ διαδηλωτών και υποστηρικτών της κυβέρνησης που σημειώθηκαν στις πόλεις Kahire, İskenderiye, Dimyat, Dakahliye υπάρχουν 50 τραυματίες.

Οι στρατηγοί ενημέρωσαν τον Μούρση στις 8 μμ -ώρα Αιγύπτου- ότι δεν είναι πια πρόεδρος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger