Home » , » Δεσπότης Ανθιμος: Τον αποκαλούν «Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισα Θεσσαλονίκης» και δεν αντιδράει ενώ ανακαλύπτει ότι "ο γυμνισμός είναι αδίκημα" (Βίντεο)

Δεσπότης Ανθιμος: Τον αποκαλούν «Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισα Θεσσαλονίκης» και δεν αντιδράει ενώ ανακαλύπτει ότι "ο γυμνισμός είναι αδίκημα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 | 10:36 π.μ.

Ο σκοταδισμός του δεσπότη Θεσσαλονίκης, Ανθιμου, είναι γνωστός και ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να τον εκδηλώσει. Ετσι και σήμερα βγήκε στην τηλεόραση του Σκάι για να κάνει το κήρυγμα του ενάντια στους οργανωτές του gay pride που θα γίνει στην συμπρωτεύουσα.
Ανάμεσα στα απίθανα, «θεόπνευστα» που ακούσαμε από τον «άγιο» Θεσσαλονίκης μάθαμε ότι «ο γυμνισμός είναι αδίκημα». (Τώρα με χρηματικό πρόστιμο, με φυλακή ή με «αφορισμό» τιμωρείται δεν ξέρουμε).

Με την ευκαιρία όμως να εκφράσουμε μια απορία. Πριν λίγες μέρες βγήκε επώνυμο κείμενο στην ιστοσελίδα iefimerida και αποκαλούσε τον Ανθιμο «Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισα Θεσσαλονίκης», σχολιάζοντας την στάση που κρατάει στην οργάνωση του gay pride. Το συγκεκριμένο απόσπασμα του άρθρου έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έδωσε τροφή για παραπολιτικά σχόλια σε εφημερίδες. Περίεργο δεν είναι ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από τον δεσπότη;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουνίου 2013 στις 1:59 π.μ.

Πείτε τα .. τώρα όλα...Τι αριστερά είμαστε....!
Θάρρος δεν έχουμε; Αφού τα ξέρουμε αυτά...
Ας βοηθήσουμε την επανάσταση επί τέλους!!!

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2013 στις 3:24 μ.μ.

Και το όνομα αυτής Πέπα!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger