Home » , » Επιστρέφεται... με φασίστες δεν κουβεντιάζουμε

Επιστρέφεται... με φασίστες δεν κουβεντιάζουμε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 | 11:45 μ.μ.


Αποστομωτική απάντηση έδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και εργαζομένων στον επισιτισμό Ζακύνθου στη Χρυσή Αυγή που επιχείρησε να εμφανίσει ως «φιλεργατική» την παρέμβασή της προς την κυβέρνηση για διεξαγωγή σεμιναρίων των εργαζομένων.

Στην πραγματικότητα το φασιστικό μόρφωμα ως πιστή συστημική δύναμη εξασφαλίζει μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές για τους εργοδότες που θα δεχτούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια ενώ οι εργαζόμενοι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου έστειλε πίσω τα χαρτιά της Χρυσής Αυγής (φωτό) διαμηνύοντας ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν να συζητήσουν τίποτα με το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα που προπαγανδίζει μεροκάματα 18 ευρώ μόνο για Έλληνες, που απαιτεί από την κυβέρνηση να απαλλάξει τους εργοδότες από φόρους και μία σειρά άλλα ζητήματα που αποδεικνύουν ότι είναι κόμμα του ίδιου σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Πηγή: 902.gr

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2013 στις 4:57 μ.μ.

Ειδικά δια: Ταγματασφαλίτες, Χωροφύλακες, Χίτες, Διεφθαρμένους, Προδότες, Γλύφτες, Δωσιλόγους, και τους (πολιτικούς και φυσικούς) απογόνους αυτών, καθώς επίσης και λοιπά σιχαμερά σκουλήκια και αποβράσματα της κοινωνίας, προσφέρονται αυτό το καλοκαίρι ταξιδιωτικά πακέτα για ονειρεμένες (παντοτινές) διακοπές στον μαγευτικό Μελιγαλά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η μετακίνηση των ταξιδιωτών (σε καρότσα φορτηγού) προς τον Μελιγαλά, και η αέναη διαμονή (φύτεμα) αυτών στην ξακουστή Πηγάδα, που φημίζεται για το τεράστιο βάθος της. Εκεί, οι ταξιδιώτες (ιδίως όσοι τυγχάνουν μέλη της συμμορίας τραμπούκων "Χρυσή Αυγή") θα έχουν μία θαυμάσια ευκαιρία να δούν από κοντά τα κόκαλα των Γερμανοτσολιάδων και Ρουφιάνων προγόνων τους.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου. Με αυτήν την σωστή και περήφανη κίνηση που έκανε, έστειλε σε όλους μας ένα ελπιδοφόρο, αγωνιστικό μήνυμα. Έδωσε σε όλους μας μεγάλη χαρά και αισιοδοξία.
Ο Φασισμός δεν θα περάσει.
Τα τσιράκια του Συστήματος, οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, αργά ή γρήγορα θα κρυφτούν στις τρύπες τους.
Καλούς αγώνες, Σύντροφοι.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2013 στις 1:03 μ.μ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ΕΠΕΙΣΤΡΕΦΕΤΕ σαν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αιτημα της χ.α., για συνάντηση με σωματεία ή προβολή αιτημάτων τους στην βουλή. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, ετσι απαντούν στον φασισμο και τους εκπροσωπους τους. ολημερισ και ολοβραδυς όμως πολλοι εδω μέσα βρίζουν το ΠΑΜΕ.ας αντιληφθουν ποιος είναι ο ΕΧΘΡΟΣ
ΟΠΛΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger