Home » , » Ηλίθιοι ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;

Ηλίθιοι ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;

Από giorgis , Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 | 5:47 μ.μ.

ΔΗΛΩΣΗ των ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΡΑ,  ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΦΑΤΟΥΡΟΥ

Εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ στα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/5 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΟΛΜΕ

Σε μια πρωτοφανή διασπαστική και εν τέλει υπονομευτική για την απεργία των καθηγητών [από 17/5] απόφαση κατέληξε η ΑΔΕΔΥ, μετά από πρόταση του ΠΑΜΕ, η οποία υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, για κήρυξη δημοσιοϋπαλληλικής απεργίας αύριο Τρίτη, ημέρα που δεν έχει καν αρχίσει η επιστράτευση των καθηγητών [αρχίζει από το μεσημέρι της Τετάρτης]!!!

Την ημέρα και τις ώρες που όλοι οι συνδικαλιστές των ΕΛΜΕ πρέπει να περιοδεύουν σε όλα τα σχολεία της χώρας, να συζητούν και να καλούν 85.000 εκπαιδευτικούς σε μαζική  συμμετοχή  στις 89 Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται αύριο, προκειμένου ο κλάδος να υπερψηφίσει την πρόταση του ΔΣ της ΟΛΜΕ για απεργία από 17/5-24/5 και νέες ΓΣ για κλιμάκωση, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ [με προφανή χθεσινή απόφαση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ] αρνείται να δεχτεί την πρόταση της ΟΛΜΕ, του κλάδου που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5 και προβαίνει σε αυτήν την αθλιότητα.

Εμείς συνεχίζουμε! Αποφασίζουμε καθολικά υπέρ της εισήγησης του ΔΣ της ΟΛΜΕ, οικοδομώντας ταυτόχρονα τους πανεργατικούς, παλλαϊκούς και κοινωνικούς όρους για την ανατροπή της επιστράτευσης.

-    Οι άθλιες μεθοδεύσεις των κυβερνητικών φερεφώνων μας δυναμώνουν!

-    Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να κηρύξουν απεργία για τις 17 Μάη


ΑΘΗΝΑ, 13/5/2013

Σημ: Η φωτο της ανάρτησης δικιά μας παρέμβαση
______________

Σχόλιο από την ιστοσελίδα μας


 Είναι πουλημένοι!!

Γράφει ο β. ariaditis

Είναι  πουλημένοι και υπόδουλοι των συμφερόντων που υπηρετούν.

Οι κομματικές πλειοψηφίες στην ΑΔΕΔΥτων κυβερνητικών ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ χρησιμοποιώντας σαν λαγό τους συνεπείς συνδικαλιστές του  ΠΑΜΕ, παίζουν το ρόλο του πόντιου Πιλάτου και αφήνουν εκτεθειμένους τους καθηγητές στην επιστράτευση και ολοκληρωτισμό της κυβερνητικής χούντας.

Την ώρα που οι καθηγητές και η  ΟΛΜΕ καλούσαν την ΓΣΕΕ,την ΑΔΕΔΥ και  σύσσωμα τα όργανα του εργατικού κινήματος σε κήρυξη απεργίας την ημέρα της επιστράτευσης, οι τρικομματικοί  εργατοπατέρες αποφάσισαν απεργία  εκφυλισμού του αγώνα, την Τρίτη και στάση εργασίας μαζί με τον εργοδοτικό θίασο του Παναγόπουλου την Πέμπτη.

Με τη στάση του αυτή ο  χρεοκοπημένος κυβερνητικός – κομματικός συνδικαλισμός αποδεικνύει περίτρανα πως είναι πυλώνας γερός του συστήματος και τις διαιώνισής του, με πολλαπλές εξαρτήσεις  από το πολιτικό κατεστημένο και τις κυρίαρχες εκμεταλλεύτριες τάξεις.

Θα θέλαμε πολύ οι παραπάνω κύριοι που θέλουν να λέγονται εκπρόσωποι των εργαζομένων για πρώτη έστω και μοναδική φορά να μας εκπλήξουν ευχάριστα και να αποφασίσουν κάλεσμα της τάξης σε επαναλαμβανόμενες απεργίες και κινητοποιήσεις που δυστυχώς το αμφιβάλουμε.

Όπως και να έχει όμως το πράγμα η εργατική τάξη, η κοινωνία όλη, θα πρέπει να δώσει αυτή τη σκληρή μάχη ενωμένα και αταλάντευτα  εναντία  στο κράτος στις κυβερνητικές πολιτικές και στις ίδιες τις ηγεσίες του κινήματός της.

 Είμαστε όλοι επιστρατευμένοι και με τους εργατοπατέρες οργισμένοι!
____________________________

Οπως αναμενόταν και η αστική στρατεύτηκε στο μαύρο μέτωπο ενάντια στους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας: Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα της ΟΛΜΕ να εκδοθεί προσωρινή διαταγή κατά τη συζήτηση της αίτησης αναστολής της επιστράτευσης, εναντίον της οποίας έχει προσφύγει η Ομοσπονδία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 32 σχόλια

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 6:26 μ.μ.

Αγαπητοί μου στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί,
έλεος πιά , το θράσσος σας δεν έχει όρια.
Οσο και να χτυπάτε το ΚΚΕ τα μούτρα σας φτύνετε, οπορτουνιστές της δεκάρας.
Αντε στον ΣΕΒ για να πάρετε τα εύσημα της αστικής τάξης, αναχώματα του συστήματος είστε, σε διατεταγμένη υπηρεσία είστε, αλλά τον ρόλο σας στο κίνημα θα τον αποκαλύπτουμε κέθα μέρα κάθε στιγμή για να σας βάλει το λαικό κίνημα στην θέση που σας αξίζει,
Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει...

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 6:40 μ.μ.

Διαβάζεις το παρακάτω από την ιστοσελίδα του ΚΚΕ και αναρωτιέσαι: Δεν έχουν καθόλου τσίπα επάνω τους; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν; Δεν έχει όρια η ξεφτίλα τους;

"Απεργία και κινητοποίηση για αύριο Τρίτη κόντρα στην απόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών, αποφάσισε σήμερα το πρωί η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ κατόπιν σχετικής πρότασης των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, την οποία δεν υπερψήφισαν μόνο οι εκπρόσωποι της «Αυτόνομης Παρέμβασης»".
Πανηγυρίζουν οι ξεπουλημένοι του Περισσού γιατί η πρόταση τους να σαμποταριστεί η απεργία της ΟΛΜΕ έγινε δεκτή από Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ.

Να φτύσεις τα ξεπουλημένα τομάρια του Περισσού; Θα πουν ότι ψιχαλίζει. Η αηδία όμως που σου προκαλεί η στάση τους σου φέρνει εμετό.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 6:52 μ.μ.

Τερμα οι ΄΄ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ (ΤΡΙΗΜΕΡΟ)!!!!Η άποψη του ΠΑΜΕ ξεκάθαρη και ταξική. ΄΄Αμμέσως με την ανακοίνωση της επιστράτευσης κύρηξη 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ...(.με την ανακοίνωση όχι πρ'ωτα να παραλάβουν τα επιστρατευτικά εντυπα και να πουν ε!!! τώρα τι να κάνουμε?ας γυρίσουμε με ψηλά το κεφάλι!!!) και εν συνεχεία ανάλογα με την συμμετοχή συνεχίζουμε με πρωταγωνιστές τους καθηγητες και όχι τις ξεπουλημενες ηγεσίες αλλα και παρατάξεις γκρουπούσκουλων,
ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ( Για να μαθαίνουν οι ξεπουλημένες ηγεσίες και να θυμούντε οι οπορτουνιστες.)
όσο για την Φατούρου και τους ΄΄συντρόφους της΄΄ δεν τους έκατσε η κολεγιά με την ΟΛΜΕ και την ΑΔΕΔΥ για απεργίες ΄΄τριημέρου αποδράσεως, κοινώς παρασκευοσαββατοκύριακο), οπου ξεφτιλίζουν και αδυνατούν το κίνημα.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ-ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 7:54 μ.μ.

...κολεγιά με την ΟΛΜΕ και την ΑΔΕΔΥ για απεργίες τριημέρου αποδράσεως, κοινώς παρασκευοσαββατοκύριακο....!!!
εισαι πολιτικα επικινδυνος για τους εργαζομενους!
αντι να μπλοκαρεις την επιστραυτευαση με καλυψη την 1η ημερα της απεργιας απο γσσε και αδεδυ κανεις κολεγια με ν.δ και πασοκ!φοβερος πολιτικος ελιγμος απερεγοσπασιας του παμε!

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 9:12 μ.μ.

Σχετικά με τη δήλωση των εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, με τίτλο «Ηλίθιοι ή προβοκάτορες;» επισημαίνουμε τα παρακάτω:
1ον. Η πρόταση του ΠΑΜΕ σήμερα, 13/5 στην ΑΔΕΔΥ και τη ΔΟΕ, ήταν 24ωρη απεργία αύριο 14/5, ως άμεση απάντηση στην επιστράτευση και 48ωρη απεργία στις 16 και 17/5.
2ον. Οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ είναι αυτοί που στην ΟΛΜΕ βγαίνουν στα κεραμίδα με την πρόταση για απεργία διαρκείας, σε συμμαχία με ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη ΔΟΕ, παρά την πρόταση του ΠΑΜΕ από 2/5, σκέφτηκαν να απαντήσουν στις 10/5.
3ον. Είναι οι ίδιοι που, μπροστά στην επιστράτευση, μέρες τώρα στην ΟΛΜΕ και σήμερα σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, κήρυξαν αναμονή ως τις 17/5! Βοηθούν έτσι την κυβέρνηση να παίζει μονότερμα στο γήπεδό της, να σκορπά το φόβο, για να περάσει η επιστράτευση, να τσακιστεί το κίνημα ώστε να μπορέσει να περάσει ανενόχλητα όλα τα αντιλαϊκά, αντιεκπαιδευτικά μέτρα το επόμενο διάστημα («νέο» σχολείο, αξιολόγηση, τσάκισμα εργασιακών και μορφωτικών δικαιωμάτων...)
Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τη στάση τους.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 9:34 μ.μ.

Ο υγειονομικός-Πατρα αποκλείεται να ειναι κκε.ισως πρωτοετης κνιτης.Παντως όσα λεει δεν βοηθάνε το ΚΚΕ.Μιλάει για τριημερες αποδράσεις ενω η ξεπουλημενη γσεε καλει πάντα απεργία την τετάρτη.Αυτο την κανει επαναστατική?Επισης σε αλλο ποστ αποκαλεί τους καθηγητές ΣΥΝΤΕΧΝΊΑ!!Σ Υ Ν Τ Ε Χ Ν Ι Α. !!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ!!
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απο τους διαχειριστές του σαιτ για τα σχολια μου.Δεν ηξερα οτι δεν δημοσιεύετε κείμενα σε κεφαλαία.

ΑΝΑΡΧΟΚΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 9:50 μ.μ.

Υπάρχει πόλεμος.Οχι μόνο απο τους ξεπουλημένους ΔΑΚΕ Πασκε αλλά και απο τους εργατοπατέρες του λεγόμενου ΚΚΕ.
Βγάζει μάτι η ιερή συμμαχία των ''ταξικών'' συνδικαλισταράδων με τους εγκάθετους κυβερνητικούς.
Στον πόλεμο αυτό, το πουλημένο κκε πρέπει να βρεί απεναντί του όλη την υπόλοιπη Αριστερά.
Να απομονωθεί και να καταγγελθεί σαν βασικός απεργοσπαστικός μηχανισμός στην υπηρεσία του καπιταλιστικού καθεστώτος.
Ήδη έχουν απομείνει μόνοι και έρημοι.
Δεν χωρούν άλλα ψέμματα και αυταπάτες για το ρόλο αυτού του μορφώματος.
Στον πόλεμο αυτό να είναι σίγουροι οι ψευτοεπαναστάτες και οι συμμαχοί τους στην απεργοσπασία,οτι νικητές θα βγούν οι εργαζόμενοι και όχι οι ξεπουλημένοι γραφειοκράτες.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 10:01 μ.μ.

- Πρέπει να είσαι επιεικώς ηλίθιος για να νομίζεις ότι ως επιστρατευμένο σε καλύπτει η ΑΔΕΔΥ.
- Πρέπει να εθελοτυφλείς, αν δεν βλέπεις ότι η απεργία όντας επιστρατευμένος γίνεται μόνο με σκίσιμο των χαρτιών της επιστρατεύσης με τις ανάλογες συνέπειες. Και το ΠΑΜΕ αυτό πρότεινε στη χθεσινή συνέλευση της ΟΛΜΕ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ, ο οποίος τουναντίον πρότεινε να μην απεργήσει κανένας.
- Επίσης, η πρόταση του ΠΑΜΕ στην ΑΔΕΔΥ ήταν και για 48ωρη της ΑΔΕΔΥ στις 16-17 αλλά αυτό το σκέλος δεν υπερψηφίστηκε από τους συναγωνιστές των Παρεμβάσεων, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 10:23 μ.μ.

Ανωνυμε των 9:50 δεν μας λες ποια ειναι η Αριστερα που θα απομονωσει το ΚΚΕ! Μηπως,μηπως λεω,εννοεις την Αριστερα του ΣΕΒ? Ξεχασα ειχατε και ραντεβού σημερα με τον ΣΕΒ κ μαλλον στα θεματα ημερησιας διαταξης υπηρχε και ζητημα απομονωσης του ΚΚΕ ..Και εις ανωτερα.Που ειναι ρε παιδια η υπολοιπη Αριστερα στη ΜΕΒΓΑΛ? Μαλλον πηγε Αμερικανικο επιμελητηριο.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 10:32 μ.μ.

Αναρχοκνίτη αριστεριστη... εχεισ τόση σχέση με το κίνημα όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο όσο για το αν ειμαι κνίτης σου απανταω ότι κάποιους σαν και σένα, ένας Κνίτης μιάς μέρας θα σε έστελνε γιατί το πρώτο πράγμα που πολεμάει ειναι κατι πρακτορίσκοι οπορτουνιστες σαν και σενα..αν δεν είσαι ασφαλίτης.Για να δούμε ποιοι κάνουν απεργοσπασια...μήπως αυτοί που σε μεταλουργική βιομηχανία στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ λίγους μήνες πρίν είχαν σύμμαχο τον βιομήχανο που τρομοκρατούσε τους εργατες λέγοντας τους οτι θα απ[ολυθουν όσοι στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ στις εκλογές του σωματείου και τους παρότρυνε να στηρίξουν και να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΝΑΡ, όπου είχαν και την πλειοψηφία πρίν τις εκλογες.
παραδείγματα ΝΑΡιτών-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ για αποκλεισμουσ του ΠΑΜΕ απο τα προεδρεια ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ-Ομοσπονδιών-Σωματείων οΚΑΝΟΝΑΣ και όχι η Εξερεση.όσοι απο εσας ΑΠΕΡΓΗΣΕΤΕμην ξεχάσετε να δηλώσετε αδεια-ρεπο-αναρρωτική. αυτο κάνατε-θα κάνετε τώρα και στο μέλλον.
Υγειονομικος-Πατρα

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 11:02 μ.μ.

βρε δύστυχε 9.50 με τα πλούσια επιχειρήματα ,, που έχετε ξεχάσει τι παει να πει απεργία-κοπανα σ/κ και ασθένεια,.. γελάει μεχρι και η παρδαλή σαρανταποδαρούσα με αυτα που λες.
.Εσυ άνθρωπε μου εχεις αλλες προτεραιότητες ,μια και φαίνεσαι επαρκώς κουρντισμένος .,Να το κοιτάξεις αυτο βρε, εχει αναφερθεί σχετικά και ο Φρόιντ για αυτο το είδου ψυχαναγκασμού και μαλιστα με ικανοποιητική βιβλιογραφία...Καλη ανάρρωση

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 11:32 μ.μ.

Μπορούμε να γράφουμε με τις ώρες και να διαφωνούμε με το τι πρέπει να γίνει και τι όχι. Η δική μου άποψη ταυτίζεται με την αρχική στάση του ΠΑΜΕ.Απεργία στις εξετάσεις δεν νοείται. Σε αυτό είμαι κατηγορηματικός και απόλυτος. Απεργία κατα την διάρκεια των εξετάσεων σημαίνει ότι στρέφεσαι κατά των 17χρονων στην δυσκολότερη φάση της ζωής τους. Θα πει κάποιος και γιατί δεν φταίει η κυβέρνηση που φέρνει αυτή την στιγμή ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο; Φυσικά και φταίει αλλά εμεις εξετάζουμε πως πρέπει να αντιδράσει ένας παιδαγωγός. Για παράδειγμα ένας νοσοκόμος θα πρέπει να απεργήσει όταν του ζητούν να μεταφέρει όργανα για μεταμόσχευση; Ένας γιατρός μπορεί να απεργήσει όταν έχει προγραμματισμένη εγχείρηση; Ένας δημοτικός υπάλληλος μπορεί να απεργήσει τις μέρες που πρέπει να μεταφέρει φαγητό για σίτιση σε άπορους;Ένας υπάλληλος ασφαλιστικού ταμείου μπορεί να κάνει απεργία όταν θα πρέπει να πληρώσει συντάξεις; Μπορεί κάποιοι να πουν βεβαίως και πρέπει να απεργήσει ό κάθε εργαζόμενος όταν θίγεται ανεξάρτητα από τις συνεπειες της πράξης του. Κάποια επαγγέλματα είτε μας αρέσει είτε όχι έχουν χαραχτήρα λειτουργήματος και όχι σχέση εξαρτημένης εργασίας ή μισθωτής εργασίας και για αυτό θα πρέπει να συνυπολογίζονται διάφοροι παράγοντες. Για την επιστράτευση και τις αθλιότητες της κυβέρνησης δεν συζητάμε αυτά είναι χωρίς περικοκλάδες καταδικαστέα. Το ΠΑΜΕ έχει διαφοροποιήσει την αρχική του στάση κάτι που με προβληματίζει αλλά γενικά πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων συμφωνεί μαζί του στο χειρισμό της ¨"επικείμενης" απεργίας των καθηγητών.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 11:40 μ.μ.

Φουκαρά 11:02 ασε τις ΚΚουεδιές για τις κοβες σας και τα εκκολαπτόμενα κνιτόπουλα.
Δεν μπορεί να κρυφτεί η έρμη απεργοσπασία,όσες καλές προσπάθειες και να κάνετε.
Καταντήσατε ενα θλιβερό γκρουπούσκουλο που δίνει τα ρέστα του να κρατήσει με κάθε μέσον το καπιταλιστικό καθεστώς που χρόνια σας τρέφει.
Στην περιπτωσή σας ο Φρόιντ δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα.Θα σας συνιστούσα ενα καλό νεκροθάφτη να θάψετε το νεκρό πτώμα που παριστάνει το κόμμα σας.
Ευτυχώς που ο λαός δεν έγινε σαν μούτρα σας.
Καλή ταφή!!!

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 12:49 π.μ.

κκεδες, δεν ντρέπεστε λιγάκι;
Επιστρατεύουν τους καθηγητές και εσείς τους λέτε ότι δηλώνουνε αναρρωτική, ότι κάνουνε τριήμερα και άλλα τέτοια. Αηδία.
Πρετεντεράκια

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 1:19 π.μ.

Όταν το ξένο κεφάλαιο,οι άθλιοι ντόπιοι πολιτικοί εκπρόσωποι τους και η ξεπουλημένη συνδικαλιστική ηγεσία επέβαλαν την επιστράτευση των ναυτεργατών δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν ναυτεργάτης,όταν έκαναν το ίδιο για τους εργαζομένους στα ΜΜΜ πάλι δεν αντέδρασα γιατί δεν εργαζόμουν στα ΜΜΜ,όταν επιστράτευσαν τους εκπαιδευτικούς σκέφτηκα να αντιδράσω γιατί παιζόταν το μέλλον των παιδιών μου και το κακό είχε παραγίνει,όταν επιστράτευσαν τα παιδιά μου να δουλεύουν με 300ευρω δεν υπήρχε κανένας να αντιδράσει γιατί όλοι ήταν επιστρατευμένοι.

Σύγχρονος Θείος Μπέρτολ.


Κοιν.απροσάρμ.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 1:54 π.μ.

Προς τη ΚΕ του ΚΚΕ
Μετά το 17-18-19 Συνέδριο σταδιακά φτάσατε όχι στο πάτο και στο βούρκο της συνδικαλιστικής διάσπασης των σωματείων αλλά κάνατε και ένα βήμα παραπέρα.
Νεκραναστήσατε τον Τυρίμο και το Μανιαδάκη.Οι ενέργειες που κάνετε με τα κουτσαβάκια σας στη ΑΔΕΔΥ δεν είναι για φτύσιμο. Είστε επικίνδυνοι για το λαικό κίνημα. Μόνο προβοκατόρες θα έκαναν τέτοιες προτάσεις και παραστάσεις για τη υπονόμευση της απεργίας των καθηγητών.
Με τέτοια αλητάκια απανταγάτε στο λεγόμενο διάλογο στους διαφωνούντες σας.
Και μετά τολμάτε και κρύβεστε πίσω από τα ξεπουλητάρια της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ, ότι τάχατες δεν ψήφισαν ακριβώς τις προτάσεις σας.
Βρε ξεφτιλισμένοι μετατοπίσατε το θέμα του αγώνα για τις εργασιακές σχέσεις και τις απολύσεις σε ζητήματα τρομοκρατίας της Κυβέρνησης του Σαμαρά και του Πορτοσάλτε που σας εκτιμά. Σας έδωσε non-parer ο Σαμαράς ότι θα κάνει επιστράτευση και σκυλιάσατε που δεν πέρασε η ντουφεκιά της 48ωρης, και με την οποία κοροιδεύετε συνήθως τον κόσμο. Παλεύετε να περάσετε τη απεργοσπαστική απεργία για τις 16/5 και τελικά τα κατάφέρατε με τους συνεργάτες σας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να το μετατρέψετε σε στάση άκουσον-άκουσον την Πέμπτη 16/5 όταν τα σχολεία Γυμνάσια- Λύκεια θα είναι κλειστά.
Την παρασκευή 17/5 που είναι η πρώτη μέρα της απεργίας ούτε θέλατε ούτε την περάσατε στην ΑΔΕΔΥ. Βέβαια ο ηθικός, ψηλού διαμετρήματος και πολιτικής εμβέλειας στέλεχος, κύριος σοφιανός κατάλαβε ότι και όπως του είπε το αλλο σαίνι εξυνάδας ο κ. γόντικας ότι οι εκπ/κοί εκβιάζουν την κυβέρνηση.
Ο λαός κατενόησε.
τα κ.μ. πόσα τηλέφωνα πρέπει να σας πάρουν για να αλλάξετε τις αποφάσεις σας;.

Υπογραφή
Κόκκινος

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 1:59 π.μ.

(συνέχεια)
Πόσα διαπιστευτήρια θα δώσετε στην Αστ.τάξη;. Το κατάλαβαν , το κατάλαβαν , άλλο δεν αντέχουν, Ήσαστε πουλητάρια και συνεργάτες τους Η τρικομματική το βεβαιώνει. Τι χρείαν έχομεν εμείς; Η ΔΗΜΑΡ το μαρτύρησε δημόσια. Δεν μπορούμε να πούμε, εχετε βαρύ ιστορικό. Το 88, το 90, το 2006, το 2013. Δεν τους έχετε πείσει; Πρόβλημα σας. Ας μη τσακίσετε και 88000 εκπαιδευτικούς. Στο ΠΓ εκφράζεστε με τους πιο χυδαίους και απαξιωτικούς λόγους για τους εκπ/κούς. Δηλώνετε την ευαρέσκεια για την επιστράτευση, και αναρωτιέστε χαιρέκακα πως θα αντιδράσει η εκπ/ση. Αν είναι λεβέντες; ε;. την ταξική ηγεσία των ναυτεργατών που ελέγχετε πως αντιδρά; γιατί δεν απευθύνετε και σε αυτούς μαγκιές; Σκουπίδια που δεν δουλέψατε ούτε μια ώρα στη ζωή σας στη παραγωγή έχετε το θράσος και απευθύνεστε στους αγωνιζόμενους εκπ/κούς. Πόσες εργατοώρες απεργίες έχετε στο βιογραφικό του ο καθένας σας του Πολιτικού γραφείου. Για κοιταχτείτε και αναρωτηθείτε. Δεν σας πω ότι δεν χρειάζεστε σαν επαγγελματικά στελέχη . Ίσα-ίσα σας έχει ανάγκη το σύστημα και αν δεν υπήρχατε σαν αριστεριστές, βλέπετε σας δέχονται και μας τα κουσούρια σας, θα σας έφτιαχναν , μια ακόμη δεξιά γκρούπα από τις τόσες πολλές που υπάρχουν. Άλλωστε με στελέχη , κολλητούς σας, του μηχανισμού, κοψίδηδες κ.α. έχουν γεμίσει όλα τα αστικά κόμματα.
Οι εκπ/κοί λοιπόν αγύρτες σας πληροφορούμε ότι θα αντιδράσουν όπως αντιδρούν όλοι οι εργαζόμενου, όπως ξέρουν πάντα . Αγωνιστικά.
Αυτό όμως που πρέπει να φροντίσει το εργατικό κίνημα πρώτα να αποβάλει είναι όλη την αρχαία του σκουριά. Εσάς. Εδώ δεν μιλάμε για διαφωνούντες συναγωνιστές, δεν είστε τέτοιοι. Είστε λέρες, είστε προδότες του εργ. κινήματος και όσο πιο γρήγορα αποβληθείτε τόσο το καλύτερο γι αυτό. Σας υποσχόμαστε ότι η εργατική τάξη δεν θα μείνει χωρίς κομμουνιστές. Σαν του λόγου σας δεν τους χρειάζεται. Το νέο κομ.κόμμα είναι στα σκαριά.
Το γνωρίζετε αλλά θα το πούμε και από δω μέσα. Η μάχη θα είναι αδυσώπητη. Αυτή τη φορά είστε μια ολόκληρη φράξια από πάνω έως κάτω, άλλοθι δεν υπάρχουν για κανένα. Δεν μπορείτε να κρύβεστε και να φραξιονίζετε για να πάρετε την πλειοψηφία της ΚΕ. Σας γνωρίζουν πια όλοι. Τους διαφωνούντες τους καθαρίζετε στα μουλωχτά έναν-ένα. Τέτοιο απόκομμα σας το χαρίζουμε.
Είπαμε όσο πιο γρήγορα σας πάρουν χαμπάρι και σας βαράνε κατσαρόλια τόσο καλύτερα για τον κόσμο.
Υ.Γ. προς την ηγεσία του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
ή τυφλοί είστε ή βλάκες ή κάποιοι από σας καλοβλέπετε την πολιτική του ΚΚΕ, διαφορετικά δεν εξηγείται η συμπεριφορά σας. Τις προβοκάτσιες που κάνουν στο λαϊκό κίνημα εσείς τις αντιμετωπίζετε απλά σαν συναγωνιστικές ενέργειες. Η ηγεσία του ΚΚΕ είναι εξαγορασμένη από τα αστικό σύστημα. Η κατηγορία είναι πολιτική, και απόδειξη είναι όλες οι πράξεις του. Μη τσιμπάτε στο τι λέει αλλά το τι πράττει. Οι τύποι παίζουν τα μελλοντικά τους δάνεια και το μαγαζί τους, την απασχόληση τους. Για πια ανατροπή του συστήματος και σοσιαλισμό συζητάνε. Μια μούφα και προβοκάτσια και τίποτε άλλο
KΚόκκινος

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 3:06 π.μ.

Με αυτες τις σαπουνόφουσκες που λετε προσέχετε γιατι ετσι και τις ακούσει ο Τσιπρας θα σας διαγράψει
ειμαι ο 11.02 ,που δεν αρέσει στον 11.40

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 8:22 π.μ.

Κόκινε το σχόλιο σου θυμίζει αλλες εποχές!! είναι ενα σύγχρονο δελτιο τύπου(αντι για τον ριζοσπαστη που εβγαζε η ασφαλεια επι Μανιαδακη) της Ασφαλειας καθοδηγουμενο απευθειας απο την ΕΥΠ. ΄Οσο για τουσ χαρακτηρισμουσ πρός ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΝΑΡ (φίλους που λες οτι καλοβλέπουν την πολιτική του ΚΚΕ) αποδεικνυει το ΄΄μεγάλο ιδεολογικό σου επίπεδο΄΄ και το πολιτικο σου ηθος. το τελικό συμπέρασμα για την εμετική ανακοινωση - σταση σου απεναντι στο ΚΚΕ δείχνη την ανησυχία σουεπειδη η πολιτικη του ΠΑΜΕκαι του ΚΚΕτις τέυταίες μέρες είναι η πραγματική ταξική πολιτική. φάινετε τέλος, ολοκάθαρα οτι έχεις χάσει τον ελεγχο και τρέμεις απο την αποδοχή του ΠΑΜΕ όσο αναφορά την στάση του. Ηρέμησε εχεις χάσει καθε ελεγχο. όσο γιαυτα που λές ειναι ενα κακέκτυπο αντιγραφο όσων έλεγαν προβοκατορικα για το ΚΚΕ προσυνεδριακά, εκτος και δεν σε άφησαν ουτε κάν εκει ακόμα στην ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ και τον ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ να τα ανεβασεις.
πρακτορακι αξιοσ ο μισθός σου απο την ασφαλεια.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 9:56 π.μ.

όλους που σας μιλάνε συριζα τους νομίζετε. με το συριζα εσείς μοιάζετε σα δίδυμα αδελφάκια (για αυτό και τόση μανία εναντίον του)

κάποιος που συμφωνεί απόλυτα με τον ΚΚόκκινο

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 12:03 μ.μ.

κόκκινε με μπλε και πράσινους κόκκους η" και αλόγα(κυρίως αυτα,, που ειναι και πράσινα ) εισαι πολυ συγκινητικός ...αν και μπερδεμένος ( ναυτεργάτες )
Να σου δώσει μια άδεια ο αλεξης οταν ειναι στην κυβέρνηση , να πουλάς κουλούρια

ΥΓ
Πως καταφέρεις να μιλας με ολες τις ηγεσίες (κκε,Ναρ και συριζα φαντάζομαι ειναι εντυπωσιακό ) Θα κανεις καριέρα

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 1:13 μ.μ.

Τρικυμία εν κρανίο ο κ "Κόκκινος"!! Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται μεγάλε. Περιμένουμε με ανυπομονησία να το δούμε το καινούριο σας εγχείρημα... Σιγά μη σκίσεται κανα καλτσόν μεγάλοι κομμουνισταράδες..

Υπογραφή: Μέλος του ΚΚΕ

14 Μαΐου 2013 στις 5:02 μ.μ.

Την απεργία εμμένουν να την κάνουν στις 17 επειδή είναι η πρώτη μέρα των εξετάσεων και ΟΧΙ επειδή θέλουν να κάνουν τριήμερο, ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 5:36 μ.μ.

Μπράβο KΚόκκινε

Μια χαρά τους τα είπες και φυσικά οι κότες δεν ξέρουν άλλο απ' το να κακαρίζουν από κάτω.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 5:48 μ.μ.

πολύ πλάκα έχετε εδώ μέσα...

επί της ουσίας απ'όσο κατάλαβα, καλά τα λέει η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚΕ επειδή είναι ενάντια στο ΠΑΜΕ.
Και προφανώς οι παρεμβάσεις κλπ. πως λέγονται θα πάνε μαζί τους - γιατί μάλλον τους "παρασέρνουν" σε αγωνιστική στάση κλπ.
Διότι το θέμα είναι ένα:
ΟΧΙ να γίνονται αγώνες που κερδίζουν αλλά να γράφουμε σχολιάκια σε τουίτερ, μπλογκς και παπαριές. Διότι τί να το κάνουμε το εργατικό κίνημα; Η ουσία είναι να βγει πρωθυπουργός ο Τσίπρας.

Ψάχνω να βρω κανα ανταρσυο εδώ και κανα χρόνο, δεν βρίσκω - σήμερα όμως αποζημιώθηκα.
Νά'στε καλά ρε ανέκδοτα επιβεβαιώνετε την πάγια άποψή μου για μνημειώδη ανικανότητα του ελληνικού οπορτουνισμού σε όλα.

Mate Zalka

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 5:49 μ.μ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΝΑΡ, απορρίπτουν τη σεχταριστική λογική/ αντίληψη και την πράξη του ΚΚΕ στο εργατικό κίνημα στους αγώνες σαν γραφειοκρατική και χρεοκοπημένη.

Από την άλλη, παλεύουμε για κοινή δράση με τον κόσμο αλλά και με το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Ο λόγος είναι πως καμμία δύναμη της αριστεράς δεν μπορεί μόνη της να ανασχέσει την καπιταλιστική επίθεση. Ολες οι δυνάμεις της Αριστεράς είναι ανεπαρκείς.

Κοινή δράση λοιπόν, χωρίς καμμία αυταπάτη για τις ανεπάρκειες του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ κλπ.

Νέο κομμουνιστικό -και ΟΧΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΟ- κόμμα και λαϊκό μέτωπο ανατροπής. Αυτά έχουμε ανάγκη

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 11:12 μ.μ.

πολλοι μελη του κκε νομιζουν οτι βρισκονται στο κκε του 5ο και του 60. η ταμπελα εχει μεινει μονο!
για δειτε και τις δηλωσεις παπαρηγα 1988 και σοφιανου 2013 για τις απεργιες των εκπαιδευτικων στις εξετασεις! ιδιεεεεες! ντροπη.
σοφιανος μαιος 2013!!
«στην ΟΛΜΕ, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ήταν οι μόνοι που είναι αντίθετοι σε απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μόνοι!», και: «Εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι εξετάσεις οι πανελλαδικές σαν μέσο εκβιασμού της κυβέρνησης».

παπαρηγα 1988!!!(«Ριζοσπάστης», 23/3/1988).
για τις κινητοποιήσεις των Καθηγητών: «ποιές είναι αυτές οι διαθέσεις; Μήπως για απεργία στις εξετάσεις; Αυτό έχουν συνειδητοποιήσει οι καθηγητές; Την απεργία στις εξετάσεις σαν ανώτερη μορφή πάλης; Σ’ αυτήν την περίπτωση οι διαθέσεις της μάζας, των γονιών και των παιδιών τους δεν πρέπει να παίρνονται υπόψη; Εμείς το ξεκαθαρίζουμε: Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, λέμε όχι στην απεργία στις εξετάσεις»!!!
κκεδες σας λεει κατι κειμενο; 1988-2013!!! το εκαναν το κανουν και θα το ξανακανουν!! υ.γ το 1988 με απεργια μεσα στις εξετασεις κερδιθηκαν τα τριμηνα στις μισθοδοσίες!!πολλα λεφτα! ολα αυτα για να μαθαινουν οι νεοι κνιτες και να θυμουνται οι μεγαλοι

Ανώνυμος
15 Μαΐου 2013 στις 1:03 π.μ.

Υγειονομικε πατρινε εχεις γράψει 15 σχόλια καρμπόν για αυτούς που παίρνουν ρεπό-αναρωτικες στην απεργία.Με ξερεις και με κατηγορεις έτσι?με είπες πράκτορα ασφςλιτη οπορτουνιστη.Μπορεις να μου πεις απο ποιό σχολιο μου έβγαλες αυτο το συμπερασμα?Μπορεις να απαντήσεις στο σχολιο μου πανω σε αυτα που γράφεις και να μην πεις τιποτα άσχετο πάλι αφου δεν γνωριζομαστε?το επίπεδο σου εδω θα φανεί.

ΑΝΑΡΧΟΚΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος
15 Μαΐου 2013 στις 10:31 μ.μ.

αν εισουν εστω ΑΝΑΡΧΟΚΝΙΤΗΣ θα είξερες οτι τον ορο συντεχνιες τον εχει πει ο ΛΕΝΙΝ οταν ελεγε οτι τις συντεχνίες τότε επρεπε να τισ φοβονται οι εργαζομενοι γιατι στο τελοσ ειναι μονο λογια.
αρα οχι μονο δεν εισαι αναρχο αλα και ποτε κνιτησ. γιαυτο σε αποκαλώ ετσι.....και μάλλον και πρακτοράκος.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 12:28 π.μ.

Αγώνες κερδισμένους διοργανώνει μόνο το ΚΚΕ.Οπως αυτή πριν από λίγο καιρό με τους ναυτεργάτες.Έτσι,mate zalka?
Κι αυτές οι καραμέλες όποιος μας τα χώνει, έστω και με επιχειρήματα, οπορτουνιστή να τον ανεβάζουμε και πράκτορα να τον κατεβάζουμε,αν μη τι άλλο έχει παληώσει και λιώσει,βρείτε καμμιά άλλη.Οι πράκτορες του συστήματος, Πρετεντέρης,Πορτοσάλτε,Μπάμπης και άλλοι - ών ούκ έστιν αριθμός - είναι μαζί σας και σας εξυμνούν μαζί με σύσσωμα τα κόμματα της τρικομματικής.Εσύ,ανώνυμε,που σου αρέσουν τα τσιτάτα του Λένιν,άκου ένα καλό.Αν σε επαινεί ο εχθρός σου,ψάξε να βρεις πού έχεις κάνει λάθος.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 5:34 μ.μ.

Αγώνες κερδισμένους διοργανώνει μόνο το ΚΚΕ;;

Ωρέ τι ακούνε τα δύστυχα τα αυτιά μας και τι διαβάζουν τα φουκαριάρικα τα μάτια μας!!!

Η χαλυβουργία ήταν κερδισμένος αγώνας παπάρα ΚΚΕ παραπάνω;;;

Οι ναυτεργάτες ΤΙ κέρδισαν φωστήρα του Κουτσούμπα και του Παφίλη;;;;

Ημαρτον με τα ναρκωτικά που σας πουλάει το ΠΓ και η ΚΕ σας φουκαράδες...

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 12:58 π.μ.

Ανώνυμε της 5.34,διάβαζε ολόκληρα τα σχόλια κι όχι μόνο την πρώτη πρόταση.Θα καταλάβεις τότε οτι η πρόταση αυτή ήταν ειρωνική.
Και μην βρίζεις χυδαία.Αυτό το λέω όχι για το παπάρα που είπες αλλά για το Κουουές.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger