Home » , » Πρωτομαγιάτικες απολύσεις στον «Ριζοσπάστη»

Πρωτομαγιάτικες απολύσεις στον «Ριζοσπάστη»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Μαΐου 2013 | 1:48 μ.μ.


Πηγή: «Το Ποντίκι»

Μια μέρα πριν από την Πρωτομαγιά κοινοποιήθηκαν οι απολύσεις τριών δημοσιογράφων του «Ριζοσπάστη». Πρόκειται για τους Γιώργο Μιχαηλάρη, Παναγιώτη Κακαλή και Μάκη Χολέβα, οι οποίοι είχαν προσφύγει στα δικαστήρια κατά της ιδιοκτήτριας εταιρείας της εφημερίδας του ΚΚΕ, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Παράλληλα απολύθηκαν δυο εργαζόμενοι και από την Σύγχρονη Εποχή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας του ΚΚΕ παραμένουν απλήρωτοι για έβδομο συνερχόμενο μήνα, ενώ τους δόθηκε το δώρο Πάσχα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2013 στις 2:48 μ.μ.

Καμαρώστε το κώμα του λαού,που χθές γιόρτασε λέει την εργατική Πρωτομαγιά με ξεχωριστές βέβαια συγκεντρώσεις όπως πάντα,κατακεραυνώνοντας τα αφεντικά και τον άτιμο καπιταλισμό που δεν το αφήνει να φέρει την λαική εξουσία μέσω...της λαικής συμμαχίας.
Οι απολύσεις στον ριζοσπάστη έφθασαν αισίως τις 20 και οι τελευταίες μάλιστα έγιναν μέσα στο Πάσχα και παραμονές Πρωτομαγιάς,που μόνο οι νομενκλατούρα του περισσού ξέρει να την γιορτάζει...ταξικά και αγωνιστικά.
Τελικά πέρα απο το ότι έχουν χάσει αυγά και πασχάλια στο λεγόμενο κκε,δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι απάνθρωποι.Με τις απολύσεις στο χέρι θα κάνουν μαύρο Πάσχα οι απολυμένοι.
Τους σταύρωσαν νωρίτερα και απο το Χριστό,οι αθεόφοβοι!!!

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2013 στις 3:52 μ.μ.

Μια απορία εχω μονο!Αληθεια γιατί ολοι αυτοι (που τους 2 τους ξερω) τωρα που απολυθηκαν ξεσηκώνονται ?Πριν που φευγαμε εμείς απο την τυποεκδοτικη γιατί το βουλωνανε?Ηρθε η ωρα τους κ καλα να παθουν,γιατί δεν ειναι παντελονατοι δημοσιογραφοι.Και επιπλεον τωρα που νοιωσανε το κωλαρακι να τσουζει ειναι αγανακτισμένοι .Ειναι παρταλια τιποτε αλλο.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2013 στις 12:53 π.μ.

Από τη στιγμή που όλοι σας βλέπετε τη δουλειά στο Ριζοσπάστη ως επαγγελματική αποκατάσταση και όχι ως χρέωση κομματική, ως χρέωση για την διάδοση των θέσεων , των αξιών και των αρχών του κομμουνισμού
, δεν καταλαβαίνετε τι έγινε...
Το ΚΚΕ πρέπει απρόσκοπτα να τυπώνει το Ριζοσπάστη και τα κομματικά έντυπα... κι όλοι θα πρέπει να θυσιαστούμε... όπως εκείνοι έχασαν τη ζωή τους...

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2013 στις 2:14 μ.μ.

Οποιος θέλει να θυσιασθεί για τα κέρδη της Παπαρήγα και της παρέας της,μπορεί να το κάνει ελεύθερα.
Οι υπόλοιποι όμως που δεν έχουν τέτοια όρεξη,επιμένουν να πληρώνονται αφού εργάζονται όπως κάνουν χιλιάδες εργαζόμενοι.
Επιμένουν η εργοδοσία να τους σέβεται, να τιμά τις υπογραφές της στις συλλογικές συμβάσεις και να μην απολύει όσους δεν συμμορφώνονται με τις κομματικές επιταγές της ελίτ του Περισσού.
Και το παραμύθι για μη καπιταλιστικές επιχειρήσεις του κκε,να σταματήσει κάποτε.
Απο την στιγμή που κάποιος απολύει και κάποιος άλλος απολύεται,συνιστά καπιταλιστική σχέση,με τα μέσα παραγωγής να ανήκουν καθαρά σε αφεντικό,άσχετα αν πρόκειται για κομματικό οργανισμό.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2013 στις 6:12 μ.μ.

α ρε δημοσιογραφοι του ριζοσπαστη που γινατε παιχνιδακι στα χερια μιαs ...δημοσιογραφου του εθνικου εργολαβου και ενοs ...σκιτσογραφου ενοs δικηγορου....
ουτε κομμουνιστεs,ουτε εργαζομενοι...
απλα μικροαστοι ξεφτιλεs...
απο εναν ανεργο που μετραει και το 10λεπτο για να αγοραζει καθημερινα τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2013 στις 8:22 π.μ.

Που ειναι τωρα ο πολυς πομπωδης και βαρυγδουπος
αρθρογραφος του ριζοσπαστη να συνταξει κανενα ει
δικο κειμενο "καταπελτη" για τις τετοιες απολυσεις απο το Ριζοσπαστη και να απαντησει στα επικριτικα σχολια σχολια των αναγνωστων. Βεβαια πολυ θα θελαμε να παρει και στοιχεια απο το βιβλιο του "Ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε" γιατι κατι θα του θυμιζανε σχετικα με τη σχεση εργοδοτη και εργαζομενου στον καπιταλιστικο κοσμο!!!

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2013 στις 1:00 π.μ.

και βεβαια ειναι οκαπιταλισμος ΗΛΙΘΙΕ.Οταν παρα τα 56 μου χρονια βγαινω για ριζοσπαστη πολλες οικογενειες εχουν προβλημα με το 10-ρικο το μηνα.και εγω ο ιδιος μειωσα την συνδρομη μου στο κομμα.πες λοιπον εσυ τι αλλο πρεπει να κανουμε για να συνεχισουν να παιρνουν ολοι στο ριζοσπαστη το μισθο τους

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2013 στις 8:10 π.μ.

οι αντικκεδες βγαζουν το ψωμη τους

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2013 στις 11:25 π.μ.

Τωρα ο Μπογιοπουλος τους ξίνισε ,"ξαφνικά",...Εμ ετσι ειναι ....Ξεφτιλίστηκαν μια φορα οι Λακηδες και οι "αναγνώστες" ,γιατι οχι και μια δεύτερη .....Ξυδακι κουραμπιεδακια μου

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2013 στις 9:07 μ.μ.

1500-2350 ευρώ τον μήνα για 450-1000 λέξεις κανα δυό φορές την βδομάδα.....παραείναι ακριβές οι λέξεις τους για την τσέπη μας.
ο ΄΄Ρ΄΄ δεν είναι εφημερίδα που τα κέρδη της γίνονται τεχνικές εταιρείες, γιώτ,διακοπές εκατομμυρίων του εκδότη της, θαλασσοδάνεια, κοτερα , ofsore,όπως πολλές αστικές εφημερίδες που πουλάνε πλουσιοπάροχα τις αντι κομμουνιστικές τους πέννες, χύνοντας μελάνι-χολή για το Κ.Κ.Ε.
ειμαι υγειονομικος και παίρνω 625 ευρω καθαρά, παλεύω για αυξηση μισθών οπως και αλλοι εργαζόμενοι απο τους τυχωδιώκτες εργοδότες και το ξεπουλημένο κράτος που έβαλε χοντρό χέρι στα ταμεία μας.Αλήθεια ρε.....καλόπαιδα γιατί δεν συμπαραστέκεστε και στουσ εργαζόμενουσ στο κοκκινο fm? 9 ΜΉΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ. Αλήθεια ο΄΄Ρ΄΄ ΜΕ 10.000 φύλλα μπένη μέσα και όλοι το ξέρουν αυτό....η αυγούλα με 950-1300 φύ΄λλα που τα βρίσκει απο που τησ τα χώνουν και ακόμα ΄΄εκδιδεται¨?
Οχι το ενα παιδι καλό και το αλλο γαμω την μάννα του....
ΕΛΕΟΣ!!!!
Υγειονομ ικος-πατρα

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2013 στις 10:09 μ.μ.

Δεν υπάρχει για μένα μεγαλύτερος αποπροσανατολισμός από τη δικαιολογία ότι 'δεν έπρεπε να βλέπουν το Ριζοσπάστη ως επαγγελματική αποκατάσταση αλλά ως χρέωση κομματική'. Αυτή όμως η κομματική χρέωση απασχολεί τον εργαζόμενο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας του. Πού θα βρει χρόνο για πραγματική επαγγελματική αποκατάσταση γιατί έχει και μια οικογένεια να ζήσει? Αλλά ξέχασα, ψιλά γράμματα αυτά. Στον ταξικό αγώνα όλοι είναι αναλώσιμοι. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και τελικά κάπου στον αγώνα για τον άνθρωπο ξεχάσαμε τον ίδιο τον άνθρωπο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger