Home » , » Φίδια κολοβά και μη, έρχεται η ώρα σας.... (Βίντεο)

Φίδια κολοβά και μη, έρχεται η ώρα σας.... (Βίντεο)

Από κοινωνικα απροσαρμοστος , Πέμπτη 16 Μαΐου 2013 | 3:59 π.μ.

Τις αμέσως προηγούμενες ημέρες συντελέστηκε μια αξιοπρεπής προσπάθεια αντίστασης από τα κάτω με κεντρικό ζήτημα την απεργία και επιστράτευση των καθηγητών η οποία κατασφαγιάστηκε συνδικαλιστικά και νομικίστικα (δηλ πραξικοπηματικά) όπως προέτασε το σχέδιο της κυβέρνησης μαζί με την καθεστωτική αριστερά για να μην πάει χαμένο το “σωτήριο έργο της” και φανεί αναντίστοιχη με τις επιταγές της Ε.Ε και ΔΝΤ.

Αλλά ας παραθέσουμε τα γεγονότα της σφαγής όπως έλαβαν χώρα αυτή την κρίσιμη στιγμή της κοινωνίας και του εργατικού κινήματος και όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία τον καλώ να το ψάξει γιατί θα βγάλει πολλά πολιτικά συμπεράσματα.Ένα βασικό για το οποίο θα επιχειρηματολογήσουμε παρακάτω είναι τέρμα το πολιτικό savoir vivre με αρνητές της λαϊκής θέλησης ΣΥΡΙΖΑ(ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) και ΚΚΕ.

Η ΟΛΜΕ εισηγείται 24ωρη απεργία για τις 17/5 μέσα στις πανελλαδικές και κλιμάκωση με πενθήμερη για 20-24/5.Στις 14/5 η ΑΔΕΔΥ υποκινούμενη από τα βρωμερά καθεστωτικά παρακλάδια των ΠΑΣΚΕ,ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ προκηρύσσει 24ωρη απεργία αντι να προκηρύξει στις 17/5 ούτως ώστε να ενδυναμωθεί το αίτημα της ΟΛΜΕ και των καθηγητών.Αυτό οδήγησε στο πρώτο χτύπημα κάτω από τη μέση,το οποίο οι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ(ΑΝΤΑΡΣΥΑ) επισήμαναν από την πρώτη στιγμή και είναι οι μόνες που είπαν τα πράγματα με το όνομά τους σ' όλη την διάρκεια του κατευθυνόμενου όπως περιγράφω αγώνα.

Στις 15/5 η πρόταση της ΟΛΜΕ περνάει με συντριπτική πλειοψηφία από τις περισσότερες ΕΛΜΕ δηλ για να το κάνουμε λιανά αριστεροί και δεξιοί εκπαιδευτικοί αποφάσισαν από τη βάση και με τον πιο δημοκρατικό τρόπο για απεργία μέσα στις πανελλαδικές.Την ίδια μέρα στη συνέλευση των προέδρων (εκπροσώπων) των ΕΛΜΕ, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ,ΠΑΜΕ και ΑΥΤΟΝΟΜ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ (ΣΥΡΙΖΑ) υποβιβάζουν το μαζικό αίτημα της βάσης των καθηγητών για γενική απεργία του κλάδου και τελικά το εξαλείφουν με τους μεν ΠασοκοΝεοδημοκράτες να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την κοινωνική ειρήνη και το “καλό των παιδιών”,τους δε ΚΚΕδες να μιλάνε για προβοκάτσια εις βάρος του κινήματος (και εδώ υπάρχει μια βάση αλλά όχι με τους όρους που το εννοεί το ΚΚΕ που άλλωστε για δεκαετίες τώρα αφήνει να γίνονται προβοκάτσιες εις βάρος του εργατικού κινήματος) και τον ΣΥΡΙΖΑ που εδώ τα πράγματα είναι πιο επικίνδυνα.

Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αφού δεν υπάρχει στήριξη από ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ δεν υπάρχει λόγος για απεργία δηλ γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις Γ.Σ του κόσμου και μαζί μ' αυτές τους αγώνες και τις αγωνίες του.

Ήδη μετά το τέλος των συνελεύσεων των ΕΛΜΕ και μέχρι πριν λίγες ώρες άρχισε να διαρρέεται μια άποψη από Συριζέους ότι πρόκειται για “συμβολική απεργία” ενώ πριν λίγο είχαν αναλωθεί σε επαναστατικούς λόγους υπερ της απεργίας ,αλλά ειλικρινά σε πολλούς δεν πήγε το μυαλό. Όταν χθες αργά είδα σε καθεστωτικό site πάλι τον όρο “συμβολική απεργία” θεώρησα ότι είναι τα συνηθισμένα που λένε οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι σε τέτοιες περιπτώσεις,τελικά είμαι πολύ αδαής.

Από την άλλη και ο πιο “αγράμματος” πολιτικά το περίμενε.Μια τρικομματική συγκυβέρνηση που μετά από τόση “πολιτική οσφυοκαμψία” σε Ε.Ε ,ΔΝΤ και ληστρικά μονοπώλια θα μείνει αιώνια “παράλυτη” στην συνείδηση του κόσμου,ένα ΚΚΕ που καταγράφει στα κιτάπια του την 897.345μπτη προβοκάτσια ενάντια κίνημα,άραγε στις πόσες εδραιώνεται η λαϊκή εξουσία,και ο τζάκ ποτερ ΣΥΡΙΖΑ που ξεκάθαρα πια είναι το golden boy της συστημικής σαπίλας είναι δυνατόν να νοιαστούν για τις ανάγκες και τα δίκια του Λαού;

Τα σαϊνια τις δεκάρας δεν υπολόγισαν όμως κάποιες λεπτομερειούλες παρά την “ιδιόμορφη νίκη” που πέτυχαν.Μπορεί να πέρασε από το μυαλό τους ότι αυτή ήταν μια ευκαιρία την οποία μεθόδευσαν για να απαλλαγούν μια και καλή με το κίνημα και τους αγωνιστές αλλά είναι τόσο πολιτικά ανεγκέφαλοι και ηλίθιοι(παίζοντας παλαιοσυστημικά) που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν πολύ κόσμο να συνειδητοποιήσει ότι μεσάζοντες-πρόεδροι τέλος ,βάση αποφασίζει και βάση εκτελεί και να ατσαλώσουν ακόμα περισσότερο τους πιο παλιούς αγωνιστές.

Αφού υποκρίνονται και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή εξαθλίωσης και εξόντωσης του κόσμου να είναι σίγουροι ότι θα θερίσουν πολύ περισσότερες θύελλες απ' αυτές που υπολογίζουν.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 8:30 π.μ.

Δεν διαβασα και για τις παρεμβασεις οπου η κ.α φατουρου προτεινει να απεργησουν 500 συνδικαλιστες.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 9:11 π.μ.

και αδαης εισαι και αγραμματος πολιτικα και μαλιστα χωρις εισαγωγικα... οιαγανακτισμενοι πολιτες των πλατειων που νομιζετε οτι με πυροτεχνηματα θα φωτισετε τον κοσμο. ακομη και τωρα αντι να πεις καλα μας ταλεγε το ΠΑΜΕ απο την αρχη σταζεις φαρμακι για το ΚΚΕ..Δεν καταλαβες οτι ο αντικομμουνισμος ειναι το οπλο του συστηματος...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 10:06 π.μ.

Τελικα το ΠΑΜΕ ειχε δικηο...
Τι να λεμε τωρα...
"Το ματς ηταν στημενο και στα μετρα τους..."

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 10:10 π.μ.

Αγγαλιτσες στην ΟΛΜΕ κ στις ΕΛΜΕ δεν θελατε! Φατετες ΔΑΚΙΤΟΠΑΣΚΙΤΟΣΥΡΙΖΟΠΑΡΕΜΒΑΣΙΕΣ. Αμε στο διαολο τωρα.Το στομα κλειστο κουφαλες τωρα κ αντε για εξετασεις γιατι σημερα η ΜΕΒΓΑΛ εκλεισε 21 Ημερες απεργιας

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 11:03 π.μ.

καλο διαβασμα κυριοι Κατσικα κ Παπαχρηστο. ηταν μια ωραια αντιπαραθεση αλλα νομιζω οτι πρεπει αυτη τη στιγμη να κατεβασετε το σπαθι σας,να ξεζεψετε το αλογο σας και να πατε για διαβασμα μαζι με τη Φατουρου κ τον Χριστοδουλο.εχετε μαζι σας κ τις ευχες μιας διορατικης επαναστατικης οργανωσης προτοπωρων νεων κομμουνιστων. της νεολαιας του ΚΚΕ!της ενδοξης ΚΝΕ.

Αυτο που γινοταν τοσες μερες ειναι ενα πλαστο επικοινωνιακο παιχνιδι για να παει ο κλαδος ξεβρακωτος στα αγκαθια σε μαι απεργια οπου δε θα απεργουσαν πουτε αυτοι που την ψηφιζαν. Στην προταση του ΠΑΜΕ στην ΑΔΕΔΥ για απεργια ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Κ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ η ΟΛΜΕ καλεσε σε απεργοσπασια κ αρνηθηκε να καταμετρησει δυναμεις κ δυνατοτητες. η ουσια ειναι οτι το ΠΑΜΕ σαν η μονη συνεπης αγωνιστικη δυναμη του κινηματος ηταν η μονη που ειπε οτι ο κλαδος πρεπει κ μπορει να απεργησει 48 ωρες οντας επιστρατευμενος.

οταν δεν εισαι υλιστης αυτα παθαινεις.για ακομα μια φορα οι μεγαλοστομιες των παρεμβασεων απεδειξαν οτι χωρις τον εργοδοτικο κ κυβερνητικο συνδικαλισμο δεν μπορουν να λειτουργησουν.ειναι το απαραιτητο μαξιλαρακι.

οι ΓΣ των ΕΛΜΕ δεν ηταν μαζικες πραγματικα.ηταν απλα μεγαλυτερες απο αλλες κ αυτο ειχε κ επικοινωνιακη χροια αναθεσης μεσα τους.ωστοσο μεσα στους εκεπαιδευτικους ειναι κρυμενη μια αγωνιστικη διαθεση που σμπαραλιαστικε απο τους προεδρους των ΕΛΜΕ που ανηκουν στο δεξιοαριστεροεπαναστατικο μετωπο.

20000 στους 86000 μας κανει 23%! που πας ρε καραμητρο για απεργια διαρκειας?

εδω χρειαζεται κλιμακωση σχεδιο κ προοπτικη. αλλα δεν γνωριεις τι ειναι αυτο οταν αυτοι που υκοτονται για αγωνες διαρκειας δεν μπορουν να οργανωσουν ουτε την υποχωρηση.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 11:19 π.μ.

Κ.Ν.(Εκπαιδευτικός)
Ντροπή σας για άλλη μια φορά.
Πως μπορειτε μετά όσα έγιναν να βάζετε στο ίδιο τσουβάλι το ΚΚΕ που προσπάθησε να προστατέψει το κίνημα των καθηγητών, δίνοντας τη μόνη αγωνιστική πρόταση που μπορούσε να υλοποιηθεί και να κλιμακώσει(48ωρη και ΓΣ για συνέχεια),με αυτούς που ξεπούλησαν αυτά που οι ίδιοι είχαν ψηφίσει την προηγούμενη; Αν φάνηκε κάτι ξεκάθαρα σε αυτή την ¨απεργία" ήταν ότι οι εργαζόμενοι δε μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη σε τέτοιους συνδικαλιστές, ενώ επιβεβαιώθηκε 100% αυτό που έλεγε το ΠΑΜΕ, ότι δηλαδή οδηγούν σε μια απεργία που δε θα κάνουν.
Πιο ανακριβες κείμενο δε γίνεται.
1.Το ΠΑΜΕ δεν προτεινε απεργία μόνο για τις 14/5 στην ΑΔΕΔΥ αλλά και στις 16-17/5.Γιατί λέτε ψέματα λοιπόν;Δεν το ξέρατε; Το ΠΑΜΕ ΚΑΤΆΓΓΕΙΛΕ την ΑΔΕΔΥ που υποκριτικά ψήφισε την μια απεργία και καταψήφισε την άλλη γιατί"έτσι αποκλιμάκωνε τον αγώνα" Ουτε αυτό το ξέρατε;
Το ΠΑΜΕ πρότεινε την απεργία την Τριτη σαν άμεση απάντηση στην επιστράτευση έχοντας φυσικά προβλέψει και τη συνέχεια. Το ίδιο δεν έκανε και στην Απεργία των Ναυτεργατών με ΆΜΕΣΗ απεργια συγκέντρωση στο λιμάνι όπου είχε έρθει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Τωρα τι διαφορετικό έγινε; Αλλά αν δεν είχε γίνει κι αυτή η Απεργία(που μόνο το ΠΑΜΕ έκανε και η ΟΛΜΕ-κι εσεις-κατάγγειλε!) δεν θα είχε γίνει τίποτα για την επιστράτευση, εκτός της συγκέντρωσης της Δευτέρας(όπου το "προδοτικό" ΠΑΜΕ είχε τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερο μπλοκ από όλους τους άλλους μαζί)
Τελικά άυτό που έγινε 'ηταν ή δεν ήταν πισώπλατο χτυπημα στο ήδη αδυναμο κίνημα των καθηγητών; Εχει λοιπόν ή δεν έχει δίκιο το ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ;
ΑΝ ΕΊΧΑΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ και θα δείχνατε τη μόνη προοπτική που υπάρχει που είναι η συσπείρωση στο ΠΑΜΕ, αντί να λέτε ουσιαστικά ότι δεν υπάρχει κανείς πια για όποιον ψάχνει διέξοδο σπέρνοντας την απογοήτευση.
Φυσικά όποιοι καθηγητές πήραν μέρος στις ΓΣ ξερουν τι έχει γίνει."Ευτυχώς" όμως υπάρχετε εσείς για να μεταφράζετε την αλήθεια στο αντίθετό σας και να μπερδευετε μια χαρά τους μη σχετικούς. Συγχαρητήρια!

σπυρος
16 Μαΐου 2013 στις 3:23 μ.μ.

Σιγα ρε ΠΑΜΕτζοπουλα που ξαμοληθηκατε σε ολο το διαδικτυο να βγαλετε τη χολη σας επειδη ''δικαιωθηκατε''...Λες και δε παιξατε και σεις το βρωμικο παιχνιδι της υπονομευσης και διασπασης.Τα ιδια σκ.... ειστε και σεις οπως οι αριστεριστες συριζαιοι [ δε μιλω βεβαια για δακο-πασκιτες].ΟΛΑ τα κομματοσκυλα παιξατε πανω στις πλατες μας.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:34 μ.μ.

H .......επαναστατρια Φατουρου των Παρεμβασεων

Απολαυστε το


Μετά την ΠΑΣΚ, τη ΔΑΚΕ και τη Συνεργασία που κατέβασαν πρόταση για αναστολή της απεργίας, η εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΟΛΜΕ Αγγελική Φατούρου, έκανε την εξής -αποκαλυπτική για το ρόλο των Παρεμβάσεων - δήλωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των προέδρων των ΕΛΜΕ:
«Στις γενικές συνελεύσεις συμμετείχαν 20.000 εκπαιδευτικοί. Οι 13.000 περίπου υπερψήφισαν την πρόταση της ΟΛΜΕ. Απ'αυτούς οι 10.000 για το γαμώτο και 3.000 αποφασισμένοι να κάνουν απεργία που είναι μουτζαχεντίν. Συνεπώς δεν υπάρχουν όροι να πάμε σε απεργία. Επειδή όμως δεν μπορεί να μην γίνει και τίποτα, προτείνω την Παρασκευή να απεργήσουν 500 συνδικαλιστές. Οι επιτηρητές να πάνε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και οι υπόλοιποι που δεν εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών να πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια έξω από τα εξεταστικά κέντρα χωρίς να υπάρχουν απεργιακές φρουρές έξω από τα εξεταστικά κέντρα».

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:38 μ.μ.

Αποκαλυπτικό το κείμενο για τον «οπορτουνισμό» του ΚΚΕ που δημοσιεύεται στον σημερινό «ριζοσπάστη» και ποιές απεργίες υποστηρίζει πραγματικά:
«Δεν απεργούμε και το φωνάζουμε»!

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 4:00 μ.μ.

Τα φίδια τα κολοβα εκφράστηκαν και θα εκφραστούν χωρις κοπο στην πορεια.Τωρα πως η συμμετοχη 23% σ εναν τοσο μεγάλο κλαδο για μερικους δεν λεει τιποτα αυτό εξηγειται με δυο λογους ή είναι ηλιθιοι ή παροικούν στον Περισσό.
Και στο κατω κατω αν το ΚΚΕ "τα προβλέπει" όλα ας μας πει ποτε θα γίνει Λαικη εξουσια για να μην παιδευομαστε.Ναι οι καθηγητες ξερουν και το τωρινο και τα παλια,το θέμα είναι οτι ολος ο κοσμος ξερει.Οι συμμετέχοντες στις διαδικασίες ήταν 20000 συν 5-10000 άνεργοι καθηγητές ως αλληλεγγυοι τους οποιους το ΚΚΕ τους στέλνει απλα στο διαολο.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 4:23 μ.μ.

Δηλ σήμερα και αύριο έχουμε απεργία που καλεί και κατοχυρώνει το υπερκομμουνιστικό ΠΑΜΕ;Τότε τι παπαριές λέει ο 10:10?Εγω συντροφοι αλλάζω γραμμή και παω με το ΠΑΜΕ που εξασφάλισε την 48ωρη.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 4:39 μ.μ.

To είδαμε και το σχέδιο του ΚΚΕ και το βλέπουμε μέχρι σήμερα.Στρατηγείο Μέσης Ανατολής(Αγγλοδουλοι),Λίβανος,Καζέρτα,Βάρκιζα.Οικοδόμοι και το ΚΚΕ από πίσω με αναγνωρισμένη την οργανωση αλλά με την δύναμη των οικοδόμων,Ιουλιανά "εγω ο προβοκάτορας",βρώμικο 89,χούντα 1967 "ακούς καμπάνες ρε Λεωνίδα" η υποσχόμενη αντίσταση του ΚΚΕ,2013 η σφαγή των καθηγητών με συνένοχο το ΚΚΕ.

Τωρα πες τις παπαριες σου.



Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 5:41 μ.μ.

ΚΚΕδες είστε για γέλια!!!

Συνεχίζετε να λέτε βλακείες. Εχετε φουντάρει τόσους αγώνες εργατικούς και μιλάτε κι απο πάνω! Μπράβο που τραβήξατε ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ στην γραμμή σας!

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 5:42 μ.μ.

Η αλήθεια είναι πως οι καθηγητές προδόθηκαν απ'όλους.
Τον δρόμο τον έδειξε το παμε,και δυστυχώς το ακολούθησαν και οι άλλοι.
Όταν ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ σε έχουν πουλήσει πρίν ακόμα ξεκινήσεις αγώνα,και το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας αποβλακωμένο απο την προπαγάνδα είναι εναντίον σου,δεν έχεις ελπίδες.
Καταντάει γελοία η προσπάθεια του κκε να φανεί ''δικαιωμένο'',όταν πρώτο και καλύτερο έσυρε τον χορό της υποταγής και της απεργοσπασίας.

χρηστοςκ
16 Μαΐου 2013 στις 5:53 μ.μ.

καλως η κακως τα πραγματα ειναι πολυ απλα..οταν ενα κινημα δεν ειναι μαζικο,ειναι καταδικασμενο να αποτυγχανει διαρκως.οταν οι ανθρωποι που ειναι επιφορτισμενοι να οδηγησουν τη νεα γενια σε ενα καλυτερο μελλον λειτουργουν με μικροκομματικες αντιληψεις,τοτε η ελπιδα-που υποτιθεται οτι πεθαινει τελευταια-νομιζω οτι ειναι πολυ βαρια αρρωστη...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 6:07 μ.μ.

Η ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Εν τω σύνολο το αστικό- καπιταλιστικό μπλοκ εξουσίας έστησε μια καλοδουλεμένη παγίδα στους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς που δεν μάσησαν από τις φασιστικές απειλές. Στην αρχή το ΚΚΕ έγλειψε τους φοβισμένους μικροαστούς καταγγέλλοντας την απεργία. Αντίστοιχα ο ΣΥΡΙΖΑ το έπαιζε και κυρία και πουτάνα, στηρίζοντας και δεν στηρίζοντας την απεργία. Στην συνέχεια το ΚΚΕ έκανε αγωνιστική ρελάνς στο κενό με την απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 14/5/2013, προτείνοντας 48ωρη πέμπτη και Παρασκευή 16 και 17/5/2013. Ταυτόχρονα όμως η ΚΝΕ ζητούσε τα μέλη της να πάνε να δώσουν με το κεφάλι ψηλά εξετάσεις, συνεχίζοντας να γλείφει τις μικροαστικές αυταπάτες. Ταυτόχρονα η ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ αδειάζουν τελείως την ΟΛΜΕ και τους καθηγητές και συντάσσονται με τον κυβερνητικό φασισμό. Το κλίμα βρώμαγε μπαρούτι και όπως ήταν φυσικό τα κρατικοδίαιτα- εργοδοτικά συνδικαλιστικά σκουλήκια επέλεξαν από νωρίς στρατόπεδο, το στρατόπεδο των αφεντικών!!!!!
Οι καθηγητές όμως επέμεναν αγωνιστικά και μαχητικά υπερψηφίζοντας με ποσοστό 90% την απεργία. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν μπορούσαν- σχεδόν μόνοι τους- να φέρουν εις πέρας αυτή την τιτάνια μάχη. Δίπλα στους καθηγητές βρέθηκαν οι παρεμβάσεις- συσπειρώσεις εκπαιδευτικών και οι οργανώσεις της επαναστατικής αριστεράς.

Όλα μέχρι εχτές το μεσημέρι έδειχναν πως πάμε για ταξική σύγκρουση και τότε οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ) στην ΟΛΜΕ έθεσαν στους προέδρους των ΕΛΜΕ ένα ερώτημα που δεν είχε τεθεί στην βάση. Αν πληρούνται οι όροι για να μπορεί να γίνει η απεργία. Ένα ανοικτό πραξικόπημα των ξεπουλημένων γραφειοκρατικών ηγεσιών της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ). Και όπως ήταν φυσικό ύστερα από αυτό το πραξικόπημα αποφάσισαν την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, καθώς τα λεύκα στο προβοκατόρικο ερώτημα μετρήθηκαν ως άκυρα.

Και καλά από την ΠΑΣΚΕ και την ΔΑΚΕ δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε. Οι ευθύνες όμως του ΠΑΜΕ αλλά σε αυτή την φάση της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιες. Μια λέξη ταιριάζει για την περίσταση: Βάρκιζα, μια νέα Βάρκιζα μιας αιώνιας τζανετακικής αριστεράς.

Ε μετά από αυτό το ανοικτό ξεπούλημα, μετά από αυτή την ανοικτή προδοσία ελπίζω τα ποσοστά του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν τα πάνω τους, να έπεισε τις κυρίαρχες ελίτ καθώς και τους νοικοκυραίους- βεβαίως, βεβαίως πως είναι μια υπεύθυνη πολιτική- συστημική- δύναμη, που θα αναλάβει την διακυβέρνηση αυτής της χώρας. η συνεχεια εδω http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=5356

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 7:57 μ.μ.

καλα μεγαλε...δες πρωτα τι ειπε μια καποια φατουρου(αληθεια το ονομα τυχαιο;;)

και ασε τους επαναστατικους βερμπαλισμους

παρεμβασεις...ειτε ηλιθιοι ειτε χρησιμοι ηλιθιοι

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 8:14 μ.μ.

Αυτο ειναι τα ποσοστά ...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 9:51 μ.μ.

Ανορθολογισμοί επίμονων βλακών ... το ΠΑΜΕ έλυσε τα μάγια που έκαναν οι Παρεμβάσεις στους συνδικαλισταράδες της αρπαχτής και του βολέματος κι έτσι δεν πέτυχε η απεργία ...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 10:40 μ.μ.

σοφιανος μαιος 2013!!
«στην ΟΛΜΕ, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ήταν οι μόνοι που είναι αντίθετοι σε απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μόνοι!», και: «Εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι εξετάσεις οι πανελλαδικές σαν μέσο εκβιασμού της κυβέρνησης>>
αβανταδοροι της κυβερνησης....
παμε και παρακατω.............
παπαρηγα 1988!!!(«Ριζοσπάστης», 23/3/1988).
για τις κινητοποιήσεις των Καθηγητών: «ποιές είναι αυτές οι διαθέσεις; Μήπως για απεργία στις εξετάσεις; Αυτό έχουν συνειδητοποιήσει οι καθηγητές; Την απεργία στις εξετάσεις σαν ανώτερη μορφή πάλης; Σ’ αυτήν την περίπτωση οι διαθέσεις της μάζας, των γονιών και των παιδιών τους δεν πρέπει να παίρνονται υπόψη; Εμείς το ξεκαθαρίζουμε: Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, λέμε όχι στην απεργία στις εξετάσεις»!!!
καθε ομοιοτητα δεν ειναι καθολου τυχαια!
απο εσας κκεδες ξεκινησε η απεργοσπασια.οι αλλοι απλα ακολουθησαν μετα!τι κακο ! τα γραπτα παντα μενουν! τωρα που βοηθησατε την κυβερνηση και το θεμα εληξε καθιστε αναπαυτικα στον καναπε και απολαυστε το συγχαρητηριο τηλεγραφημα του κκ κινας για το συνεδριο σας!υ.γ. ο σοφιανος και ο μαιλης (ο γνωστος με την καταδικη της πατατας!) το τελευταιο μεροκαματο στη ζωής τους ποτε το κανανε;ρωταω γιατι αυτοι οι ογκολιθοι της μαρξιστικης σκεψης υποτιθεται οτι ειναι κομματιτων εγαζομενων (:)

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 11:16 μ.μ.

Τον 10:10 τον κόβω για αριστοκράτη που μας διαλοστέλνει από τον πύργο του.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 3:10 μ.μ.

11:16 εσυ που δεν εισαι αριστοκρατης που διαφωνεις στα κειμενα που διαβασες; τα γραπτα μενουν.τι να κανουμε. σε αυτα απαντας αν θες.αλλιως σφυριζεις αδιαφορα.αν η πραγματικοτητα των κειμενων δεν σου αρεσει τοσο χειροτερο για την πραγματικοτητα.αυτη ειναι η λογικη του κκε.αν θες την υιοθετεις.ο δρομος ελευθερος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger