Home » , » Λαμογιές στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο) - Καραμπινάτα ψέματα για δικαιολογίες από τον Ρ. Σπυρόπουλο.

Λαμογιές στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο) - Καραμπινάτα ψέματα για δικαιολογίες από τον Ρ. Σπυρόπουλο.

Από giorgis , Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 | 8:22 μ.μ.

Ηταν αναμενόμενο ότι το σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» που έφερε στην δημοσιότητα τις μεγάλες λαμογιές που γινόταν στο κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ θα δημιουργούσε έναν «χαμό» και θα γινόταν θέμα στις ειδησεογραφικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του Σκάι.
Ένα, εκτός των άλλων, σημαντικό θέμα, είναι τα προκλητικά ψέματα που λέει σε ανακοίνωση του ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ, κατά την επίμαχη εποχή που γινόταν το μεγάλο φαγοπότι, από τα «άσπρα» -φανταστείτε τι γινόταν στα «μαύρα», σ’ αυτά τα ταμεία που καταλήγουν δηλαδή λεφτά, όπως αυτά που πήρε ο Τσουκάτος, κατά δήλωση του, από την Ζήμενς- ταμεία του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Εβγαλε, λοιπόν, ανακοίνωση ο Ρ. Σπυρόπουλος και μας λέει: «Τα οικονομικά όλων των κομμάτων ελέγχονται κάθε χρόνο από την αρμόδια επιτροπή της βουλής. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας έχουν ελεγχθεί και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε πρόβλημα. Οτιδήποτε άλλο διακινείται δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα»!

Καλά σε λωτοφάγους έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται ο Σπυρόπουλος και λέει τέτοιες καραμπινάτες παπαριές; Που την ανακάλυψε αυτή την επιτροπή της βουλής; Στον ύπνο του; Έναν προσχηματικό έλεγχο, χωρίς καμιά ουσία κάνει μια επιτροπή της βουλής για τις προεκλογικές δαπάνες των κομμάτων και τίποτε άλλο.

 Το έχουμε ξαναγράψει. Ολη αυτή η ιστορία έχει σχέση με εσωκομματικά μαχαιρώματα στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Βενιζέλου-Παπανδρέου. Αν αυτή η αντιπαράθεση πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και υπάρξουν και «θύματα» - ο Ρ. Σπυρόπουλος θα είναι ένα απ’ αυτά που μένει να το δούμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger