Home » , » Μετά τις αποκαλύψεις, ρολά έριξε το γκεμπελικής έμπνευσης κατασκεύασμα της νεοδημοκρατικής "Ομάδας αλήθειας"

Μετά τις αποκαλύψεις, ρολά έριξε το γκεμπελικής έμπνευσης κατασκεύασμα της νεοδημοκρατικής "Ομάδας αλήθειας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Απριλίου 2013 | 11:00 μ.μ.


Πρέπει να προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην Νέα Δημοκρατία το τελευταίο δημοσίευμα του περιοδικού UNFOLLOW που υπέγραφαν η  Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και ο  Αυγουστίνος Ζενάκος  και είχε τίτλο: «"Ομάδα αλήθειας" της Νέας Δημοκρατίας. Χαλκείο με πρωθυπουργική σφραγίδα».

Το πολυσέλιδο δημοσίευμα –το έχουμε αναρτήσει ολόκληρο στην ιστοσελίδα μας- αποδείκνυε με στοιχεία ότι αυτή η νεοδημοκρατική «ομάδα αλήθειας» η οποία είχε την έδρα της στα γραφεία της Ν.Δ. με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη, είχε σαν στόχο να συκοφαντεί και να κατασκευάζει στοιχεία σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων της Ν.Δ.

Κι ενώ το κόμμα του Σαμαρά δεν ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει –κρατώντας έστω τα προσχήματα- στα όσα του καταλόγιζε το δημοσίευμα, κάνοντας γαργάρα με ταβανόπροκες την αποκάλυψη, σαν τον ..κλέφτη … έριξε ρολά στην ιστοσελίδα που φιλοξενούσε τις «νεοδημοκρατικές αλήθειες» και μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν για την πολιτική πιάτσα το γκεμπελικό αυτό κατασκεύασμα.

Διαβάστε το συγκεκριμένο δημοσίευμα του UNFOLLOW


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger