Home » , » Διαχρονική η ασυδοσία και ατιμωρησία των μπάτσων (Βίντεο)

Διαχρονική η ασυδοσία και ατιμωρησία των μπάτσων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 | 7:44 μ.μ.

Πολύ χαρακτηριστικό το βίντεο που παραθέτουμε και δείχνει την ατιμωρησία που απολαμβάνουν διαχρονικά τα "όργανα" προστασίας του συστήματος.
Εδώ βλέπουμε κάποιους μπάτσους να βασανίζουν απάνθρωπα έναν μετανάστη. Στην προκειμένη περίπτωση έτυχε και το «θεάρεστο» έργο τους να το αποθανατίσει κάποια τηλεοπτική κάμερα γ’ αυτό ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους. 
Όταν λοιπόν, υπάρχουν τέτοια ντοκουμέντα, οι προϊστάμενοι τους δεν μπορεί να κάνουν διαφορετικά γ’ αυτό τους «τιμωρούν». Τι «εξοντωτική» ποινή τους επιβάλουν; Το παρακολουθούμε στο βίντεο.

Το ότι η ατιμωρησία των ένστολων υφιστάμενων του Δένδια, το λένε και τα δικά τους στοιχεία. Όπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας η περίπτωση του σώματος «Εσωτερικών υποθέσεων» (ένα τμήμα που συγκροτήθηκε υποτίθεται από «αδιάφθορους» μπάτσους για να ελέγξει τάχα τις καταγγελίες σε βάρος συναδέλφων τους) είναι χαρακτηριστική. Στα χρόνια της λειτουργίας του έλαβε 5.184 καταγγελίες με υποθέσεις για μπάτσους που εκβίαζαν, βιαιοπράγησαν, ήταν αναμειγμένη σε ιστορίες διακίνησης ναρκωτικών κ.λ.π. Το αποτέλεσμα ήταν μόνο στους 76 να αποδώσουν ευθύνες. Και αυτοί τιμωρήθηκαν με ποινές χάδι (ελάχιστες χρηματικές ποινές, κάποιες μέρες αργίας).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger