Home » , » Απ τους χλιδάτους γάμους ... στην "μαύρη τρύπα" εκατομμυρίων

Απ τους χλιδάτους γάμους ... στην "μαύρη τρύπα" εκατομμυρίων

Από giorgis , Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 | 5:40 μ.μ.


Εχει περάσει καιρός που είχαμε κάνει ανάρτηση και  σχολιάζοντας δημοσίευμα  αναφέραμε ότι : «ο βασικός ταμίας του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος έκανε χλιδάτο γάμο για την κόρη του με 1.000 (!!!) καλεσμένους, στο κτήμα «Πεντελικόν». (ε, τι; Μόνο ο Τζοχατζόπουλος θα κάνει γάμους που μένουν στην ιστορία για την γκλαμουριά τους;).
Που βρήκε και σπαταλάει αυτόν τον πακτωλό χρημάτων. Σιγά μην μας δώσει λογαριασμό».

Σήμερα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» μαθαίνουμε ότι όσο ήταν ταμίας του ΠΑΣΟΚ ο Ρ. Σπυρόπουλος έκαναν φτερά απ’ τα ταμεία αυτού του κόμματος ποσό που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε αναλυτικά που κατέληξαν αυτά τα ποσά που αναφέρει πόρισμα, που έγινε μετά από εντολή του Ευάγγ. Βενιζέλου, ελεγκτικών εταιρειών. Ούτε πιστεύουμε ότι θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα μια τυχόν δικαστική έρευνα. Πιο πολύ για εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ μας φαίνεται η όλη φάση –είναι γνωστή η «αγάπη» του Βενιζέλου για τον Γ. Παπανδρέου και τους ανθρώπους που στήριξαν τον μηχανισμό του-, αφού οι δαπάνες απ’ το ταμείο του ΠΑΣΟΚ για το οποίο σημειωτέον δεν υπάρχουν νόμιμα παραστατικά, καθώς όλες οι υπογραφές έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα, κατέληξαν σε μεγάλο μέρος σε ανθρώπους φίλα προσκείμενους στον πρώην πρωθυπουργό. (800.000 ευρώ εμφανίζονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, διευθυντή αυτή την περίοδο του πολιτικού γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού, 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα «Καλογεροπούλου», η οποία έχει διατελέσει συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, κλπ).

Το μόνο που θα μπορούσαμε να προσθέσουμε είναι για τον τρόπο χρηματοδότησης τον αστικών κομμάτων. Πέρα απ’ τον πακτωλό χρήματος που εισπράττουν από τα «μαύρα ταμεία» καπιταλιστικών ομίλων για ευνόητους λόγους –τα όσα αποκαλύφτηκαν με την υπόθεση της Ζήμενς είναι χαρακτηριστικά- εκτός της κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνουν, τελευταία αποκαλύφθηκε ότι με ανύπαρκτες ουσιαστικά εγγυήσεις έχουν πάρει τεράστια χρηματικά ποσά. που αγγίζουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ, από τις τράπεζες με θαλασσοδάνειαδανεικά κι αγύριστα δηλαδή, που κι αυτά τα πληρώνει ο σκληρά φορολογούμενος λαός- και μάλιστα με προκλητική σκανδαλώδη τροπολογία στο κοινοβούλιο τους, απάλλαξαν από τις ποινικές ευθύνες τους τραπεζίτες που τους τα έδωσαν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2013 στις 7:12 μ.μ.

Η Εφημερίδα των Συντακτών με σπόνσορα την eurobank του Λάτση να πάρεί καμμιά επιδότηση γιατί στα περίπτερα δεν την αγοράζουν. Με την στοχευμένη σκανδαλολογία και τον Τσίπρα σε αναμονή να κυβέρνησει "υπευθυνα" σωζοντας το ευρω και δίνοντας και κανενα 50ρακι αυξηση στους υπαλληλους (όπως είπε στον Παπαχελά) είμαστε καταδικασμένοι να πορευθούμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger