Home » » Χρυσαυγίτης ο δολόφονος της Φαίη Μπάχλα

Χρυσαυγίτης ο δολόφονος της Φαίη Μπάχλα

Από mitsos175 , Τρίτη 30 Απριλίου 2013 | 2:05 μ.μ.

"Έφυγε και τυπικά σήμερα από τη ζωή η άτυχη Φαίη Μπάχλα που στις 5 Απριλίου έπεσε θύμα της πρωτοφανούς αγριότητας του 25χρονου άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις.
Ο οργανικός της θάνατος επήλθε σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η άτυχη 23χρονη νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στην εντατική μονάδα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία διακομίστηκε δυόμισι εικοσιτετράωρα μετά, με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις οι οποίες εξ αρχής δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε ελπίδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο δολοφόνος-«φίλος» για τον οποίο η Ασφάλεια, παρότι φέρεται να τον αναζητεί, εν τούτοις, ένα μήνα σχεδόν από το έγκλημα, δεν έχει μεριμνήσει να δώσει στην δημοσιότητα ούτε το όνομά του (ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ) ούτε και την φωτογραφία του, ενώ τα πλήρη στοιχεία του της ήταν γνωστά από την πρώτη κι όλας στιγμή…
Το χρονικό της τραγωδίας:
Στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη δέχεται ένα τηλέφωνο από τον 25χρονο με τον οποίο διατηρεί σχέσεις 3-4 μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού. Στο ραντεβού αυτό όμως, όπως συχνά γινόταν, δεν πήγε μόνη της. Μαζί της πήγαν και η αδερφή της Μαρία καθώς και ο φίλος της.
Για κάποιους λόγους και στην μέση του δρόμου, διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε ο 25χρονος της την ξυλοκοπεί με απίστευτη αγριότητα ενώ, τόσο η αδερφή της όσο και ο φίλος της οι οποίοι εξακολουθούν να είναι παρόντες, δεν παρεμβαίνουν.
Ο 25χρονος, ο οποίος είναι χρυσαυγίτης και γνωστός στην Ασφάλεια από τραμπουκισμούς εις βάρος δημοτικού συμβούλου κατά την προεκλογική περίοδο, εξαφανίζεται και λίγες μέρες αργότερα επανεμφανίζεται στην περιοχή σχεδόν “δημόσια”, απειλώντας πως «ακόμη δεν έχει τελειώσει».
Εις βάρος της αδερφής της Μαρίας και του φίλου της ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.
Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στα χέρια του 15ου τακτικού Ανακριτή.
Η Ασφάλεια αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο ή φωτογραφία για την ταυτότητα του δράστη, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως τον αναζητεί.
Σήμερα Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, ο ταλαιπωρημένος οργανισμός της Φαίης δεν άντεξε και υπέκυψε".
"Ο φερόμενος ως δράστης είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί ότι παραμονές των εκλογών του περασμένου Ιουνίου είχε επιτεθεί και ξυλοκοπήσει 31χρονο που βρισκόταν σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής. Όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ο δράστης είχε μαζί του ένα σκύλο ράτσας pit bull και είχε χτυπήσει τον 31χρονο στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο, πιθανόν σιδερογροθιά. Τότε, το ΚΚΕ είχε καταγγείλει ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής."
Τα συλλυπητήρια μου για το θάνατο της δολοφονημένης κοπέλας.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2013 στις 9:30 μ.μ.

Ξέρω είσαστε αριστεροί..αλλά μην κρύβετε την αλήθεια ότι χωρίς τα όργανα της κοπέλα κάποιοι άνθρωποι θα πεθαιναν και επι τέλους παρακάμψτε αυτά τα ταξικά και δείτε θετικά τη συμβολή της Χρυσής Αυγής στην δωρεά οργάνων σε Μονοέλληνες. Αρωγός και συμπαραστάτηςτων ακούραστων Χρυσαυγιτών, η Ελληνική Αστυνομία, που με διακριτικότητα και εχεμύθεια συνεισφέρει τα μέγιστα στην απρόσκοπτη συνέχιση του θεάρεστου έργου.

3 Μαΐου 2013 στις 11:44 μ.μ.

Ούτε τη φάτσα του ούτε το όνομα δεν δίνει η ασφάλεια και οι εισαγγελείς... Ε ναι αυτός δεν οπλοφορούσε ούτε και έκανε ληστεία σε τράπεζα... Μόνο έδειρε μέχρι θανάτου ένα κορίτσι! Αφού δεν το έκανε και μήνυση όπως ο κασιδιάρης την κανέλη πάλι καλά... Τώρα αν τον πιάσουν οι αστυνομικοί τί θα τον κάνουν; "Θα του μαυρίσουν το μάτι; Θα τον φωτογραφίσουν και θα τον δείξουν στα κανάλια μετά;"

http://anti23august.blogspot.gr/

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2013 στις 2:01 π.μ.

Δεν θα πρέπει να παραβλέψετε όσο κι αν σας είναι δύσκολο, την υπαρξιστική στάση της Ελληνικής Αστυνομίας που απέφυγε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του κατηγορούμενου, αποτρέποντας μια πιθανή σύλληψη του, με σκοπό να μην καταστραφεί το πλάνο της για την καταδίκη του στην πλέον επώδυνη και τελεσίδικη κόλαση, στη τιμωρία των τύψεων που εν είδει μυγών κατασπαράσσουν για πάντα την πολυπόθητη γαλήνη του. Συγχαρητήρια θέλουμε κι αλλες τέτοιες ωραίες πρωτοβουλίες απο την αστυνομία μας.

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2013 στις 10:38 μ.μ.

Ο φονιάς χωρίς φωτογραφία από την αστυνομία, να "καταζητείται". Οι άλλοι της Μ. Βδομάδας, με φωτογραφίες τους να σέρνονται από τους κουκουλάτους, επειδή η αστυνομία τους κατηγορεί για "ληστείες τραπεζών" και συνεπακόλουθα για "συμμετοχή στους πυρήνες".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger