Home » , » Δεν μας Τρομοκρατεί ο Δένδιας με τα ΜΑΤ-Να Αφεθούν Ελεύθεροι οι Καταληψίες

Δεν μας Τρομοκρατεί ο Δένδιας με τα ΜΑΤ-Να Αφεθούν Ελεύθεροι οι Καταληψίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 | 6:24 μ.μ.

Ένα ακόμη κρούσμα κατατρομοκράτησης επιχείρησε η κυβέρνηση και οι πραιτοριανοί του Δένδια, εισβάλλοντας στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ, συλλαμβάνοντας τους αναρχικούς καταληψίες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά για τη φίμωση του εναλλακτικού μέσου ενημέρωσης Indymedia. Οι καταληψίες συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ ενώ τα ΜΑΤ που εισέβαλλαν στο χώρο της πρυτανείας συνέλλεγαν αποτυπώματα και DNA.

  Αφού προηγήθηκε η ιδεολογική επίθεση κατά του Indymedia με προφανή στόχο τη φίμωσή του μέσω της εκδίωξης του server από τον χώρο του ΕΜΠ, η τρικομματική κυβέρνηση στέλνει τώρα τα ΜΑΤ, παραβιάζει το ακαδημαϊκό άσυλο, συλλαμβάνει και τρομοκρατεί όσους διαμαρτύρονται για την καθημερινή διολίσθηση στον αυταρχισμό και την καταστολή κάθε αντίδρασης στην κυβερνητική λαίλαπα.

 Ο κυβερνητικός κατήφορος έφθασε σε τέτοιο βαθμό ώστε ζητά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν θέση και να καταδικάσουν την υποστολή της ελληνικής σημαίας από τους καταληψίες. Η παραδομένη στους δανειστές και την τρόικα κυβέρνηση, τα γιουσουφάκια της Μέρκελ και της ΕΕ που ξεπουλούν κάθε σπιθαμή γης, οι αβανταδόροι των Ελλήνων εφοπλιστών και βιομηχάνων που υποστέλλουν καθημερινά την ελληνική σημαία αναζητώντας φορολογικούς παραδείσους ή χώρες με ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση των εργαζομένων για να μεταφέρουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες παραδίδουν μαθήματα πατριωτισμού!

 Η Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας( ΚΕΔΔΕ) ζητά την άμεση αποφυλάκιση των καταληψιών και την ελεύθερη λειτουργία του Indymedia και κάθε εναλλακτικού μέσου αντιπληροφόρησης.

Ο Νέος αυταρχισμός δεν θα περάσει.

ΚΕΔΔΕ
Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger