Home » , » Υποκριτές ρασοφόροι - Μοιράζουν σαν στραγάλια τα εκατομμύρια στους "ημέτερους" τους.

Υποκριτές ρασοφόροι - Μοιράζουν σαν στραγάλια τα εκατομμύρια στους "ημέτερους" τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Απριλίου 2013 | 5:15 μ.μ.

«Θου, Κύριε …» είναι ο τίτλος σημερινού δημοσιεύματος που μας γνωστοποιεί ότι οι αρχιρασοφόροι μοιράζουν σαν στραγάλια τα εκατομμύρια –από τα κονδύλια που λαμβάνουν από την Ε.Ε μιας και η θρησκεία είναι βασικός πυλώνας στήριξης της αστικής δικτατορίας των μονοπωλίων που βιώνουμε- στους «ημέτερους».

 Πραγματικά ζαλίζει το ποσό που οι επίγειοι «άγιοι» μας δίνουν –με μια απόφαση που πήραν στις 29 Μάρτη- για τη δημιουργία μια ιστοσελίδας. Διαβάστε το νούμερο και κρατηθείτε: 3.737.529,73 ευρώ!!!! 

Και δεν είναι μόνο αυτό το ποσό που πήρε το παπαδαριό, μέσω ΕΣΠΑ για τη δημιουργία «ηλεκτρονικής πλατφόρμας οργάνωσης του εθελοντισμού και συντονισμού του προνοιακού έργου της Εκκλησίας»! (Πόσο απάτη είναι ο τίτλος, μια σύγκριση τα λέει όλα. Αυτό το ποσό για την δημιουργία ιστοσελίδας είναι τριπλάσιο από αυτό που κόστισαν τα συσσίτια στους απόρους που οργάνωσε η εκκλησία σε όλη την ελλάδα, τους τελευταίους 15 μήνες!!!!).

Να σημειωθεί ότι η Αρχιεπισκοπή Αθήνας για ένα άλλο πρόγραμμα, αυτό της «εφαρμογής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε κύριους τομείς εκκλησιαστικής διοίκησης» επιχορηγήθηκε με το ποσό-μαμούθ των 11.063.224,95 ευρώ ενώ για το έργο «ανάδειξη της εκκλησιαστικής πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάπτυξη του τουριστικού τουρισμού», κατέληξαν στα θησαυροφυλάκια του παπαδαριού άλλα 3.664.275,71 ευρώ.

Λογικό είναι το παπαδαριό να αμειφθεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στο αστικό σύστημα. Στο παρελθόν, και στο όνομα πάντα του θεού, προσπαθούσε να ενώσει διαταξικά τον αφέντη με το δούλο, τον δουλοπάροικο με το φεουδάρχη, και σήμερα τον αστό με τον εργάτη. Τον εκμεταλλευόμενο με τον εκμεταλλευτή του. Στο όνομα μιας μελλοντικής παραδεισένιας ζωής προσπαθεί να αποκοιμίσει τον κόσμο απ' τα σημερινά του προβλήματα. Οχι μονάχα να υπομένει τις αλυσίδες που του φοράν οι καπιταλιστές, αλλά και να τις χρυσώνει.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger