Home » , » Ιδρυση πολιτικού κόμματος από τον Α. Αλαβάνο (Βίντεο)

Ιδρυση πολιτικού κόμματος από τον Α. Αλαβάνο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 | 8:23 μ.μ.

Με αφορμή την εξαγγελία πολιτικού σχηματισμού από τον επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και ανατροπής, ο Αλέκος Αλαβάνος, έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του Σκάι και στον Ν. Ευαγγελάτο την οποία παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Βασική πολιτική γραμμή αυτού του σχηματισμού είναι η επιστροφή της Ελλάδας σε εθνικό νόμισμα, τονίζοντας ότι η αποχώρηση από το ευρώ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να σωθεί η χώρα, να καταπολεμηθεί η ανεργία και να υπάρξει ανάπτυξη.

 Στην συνέντευξη του ο Α. Αλαβάνος αναλύει τις βασικές θέσεις του κόμματος του και μας λέει ότι στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού.,

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 21 σχόλια

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 12:05 π.μ.

αντε στην υγεια μας και καλή λευτερια
τι ματαιόδοξία στα αλήθεία
άλλη μια διασπαση που δε βοήθαει
εμεις θα πάμε κ αλέκο με το σχέδιο γάμα.
που συνίσταται σε μόνο μία αρχή
τίποτα για μας όλα για όλους.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 12:15 π.μ.

Κρίμα, ειλικρινά πολύ κρίμα, δεν είχαμε κοινές απόψεις αλλά τον εκτιμούσα ως άνθρωπο. Δυστυχώς το ΚΚΕ επαληθεύεται για μία ακόμη φορά, στήνεται καινούριο "ανάχωμα" αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να κόψει τη φορά και πάλι προς το ΚΚΕ, εκεί θα πάνε φυσικά λίαν συντόμως και οι λοιποί "αριστεροί" του ΣΥΡΙΖΑ και οι πέριξ αυτού τύπου Λαφαζάνη κλπ. Ευκαιρία είναι, τώρα ειδικά που ο ΣΥΡΙΖΑ στρίβει όλο και πιο δεξιά και αφήνει ολοφάνερα ακάλυπτο το αριστερό του ακροατήριο. Η καλύτερη εγγύηση για το νέο ρόλο του Αλαβάνου είναι ακριβώς αυτοί που τον φιλοξενούν, οι οποίοι του δίνουν άπλετο τηλεοπτικό χρόνο, χώρο κλπ μολονότι δεν εκπροσωπεί επί της ουσίας κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό του (SKY, MEGA, REALNEWS, ΝΕΑ, κλπ) ενώ μέχρι τώρα επί 3-4 χρόνια ήταν στα αζήτητα. Καλά ρε, κάνας φρέσκος να παίξει αυτό ρόλο αυτό δεν υπάρχει;

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 2:27 π.μ.

Το πρώτο κόμμα που βάζει θέμα δραχμής;;;;Χαχαχαααχαχααααα...Κράτα μια λέξη Ευαγγελάτο:Ε.ΠΑ.Μ

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 10:24 π.μ.

Τώρα μάλιστα!!
Αφού πέρασε από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζοντας την συνθήκη του Μάαστριχ,και αφου δεν βρείκε πολιτική στέγη ιδρύει κόμμα.
Τι να πεί κανείς!

5 Απριλίου 2013 στις 2:34 μ.μ.

Ανώνυμος
10:24 π.μ.

'Οταν κανείς αρχίζει με ένα μεγάλο ψέμα ότι: "ο Α.Α. ψήφισε το Μάαστριχτ" ενώ το καταψήφισε, και ταυτόχρονα αποφεύγεται η παραμικρή ουσιαστική κριτική, ας κρίνουν οι αναγνώστες του Βαθύ Κόκκινου το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και όχι μόνο.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 3:21 μ.μ.

Νέο ανάχωμα για την αποριζοσπαστικοποίηση του λαού !!!

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 7:11 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ, ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 7:41 μ.μ.

Ο ένας ανώνυμος βλέπει "δάκτυλο" ανακοπής του ρεύματος προς το ΚΚΕ! Ο άλλος μιλάει για το από που πέρασε, αν και μάλλον είναι προς τιμήν του Αλαβάνου να έχει αυτές τις σημερινές θέσεις για την ΕΕ γιατί η στάση απέναντι στην ΕΕ είναι το πιο βασικό ζήτημα. Περιμένουμε να διαβάσουμε κάποιο σοβαρό σχόλιο - κριτική.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 11:11 μ.μ.

Η αλήθεια είναι ότι λείπουν παντελώς οι ταξικές αναφορές. 'Εξω από το ευρώ, με λίγη σάλτσα από άμεση δημοκρατία και τα σχετικά..

Θα μπορούσε να τα πει και ένας μη αριστερός.
Φαίνεται πως ωρίμασε αρκετά ο Αλέκος για να κάνει την ανατροπή.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 12:40 π.μ.

Άλλο ένα κόμμα της αριστεράς λοιπόν! Κάθε αριστερός και κόμμα! Είναι δυνατόν την ώρα που η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα από φτωχόσπιτα, την ώρα που τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο νηστικά, την ώρα που οι σύγχρονοι μαυραγορίτες στις γειτονιές αγοράζουν βαφτιστικούς σταυρούς και βέρες, την ώρα που οι φασίστες προπαγανδίζουν το μίσος και το ρατσισμό και τολμάνε να μιλούν για ξαναγράψιμο της Ιστορίας, εμείς να έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διασπασμένοι, να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να ιδρύουμε κόμματα;;

Είναι δυνατόν να μην έχουμε επιχειρήσει κοινές δράσεις σε – τοπικό τουλάχιστον – επίπεδο; Χρειάζεται συμφωνημένο ιδεολογικό πλαίσιο για να αποκλείσουμε – από κοινού - ΔΕΗ και εφορίες, για να ξεμπροστιάσουμε τους μαυραγορίτες, για να τρομάξουμε τους φασίστες;

Δεν νομίζετε ότι όλα τα κόμματα – από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι τα μικρότερα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και τις αντιεξουσιαστικές κινήσεις – πρέπει να βγούμε όλοι μαζί στο δρόμο, μαζί με τη σημαία του ο καθένας, να ενωθούμε με το λαό που αγωνιά και υποφέρει και να δείξουμε ότι απέναντι στη συμμαχία του μνημονίου και των στατιστικών φτιάξαμε κι εμείς τη συμμαχία της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης;

Δεν πρέπει, επιτέλους, να πάψουμε να δείχνουμε ότι ενδιαφερόμαστε μόνο για το μαγαζάκι του ο καθένας; Δεν καταλαβαίνουμε ότι πολύς κόσμος από τους ανένταχτους και αγανακτισμένους – αυτούς που πολλές φορές τους απαξιώνουμε ως απολίτικους – απομακρύνεται από την Αριστερά ακριβώς γι'αυτό το λόγο;

Στη ζωή δε δίνονται πολλές ευκαιρίες. Έτσι, όταν η Ιστορία θα μας προσπεράσει, θα είναι πολύ αργά και, για μια ακόμη φορά, θα αναρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος μας γύρισε την πλάτη. Και, όταν σε κρίσιμες περιόδους, ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στην Αριστερά ξέρουμε δυστυχώς πού πάει.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 1:03 π.μ.

ΣΥΡΙΖΑ -> ΠΑΣΟΚ Β
ΣΧΕΔΙΟ Β -> ΣΥΝ Β

ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ. ΣΥΣΠΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 1:54 π.μ.

7:41 Ο ίδιος, ναι ο ίδιος ο Αλαβάνος έχει δηλώσει στα κανάλια ότι είναι αλήθεια ότι το ΚΚΕ προέβλεψε αυτό που συμβαίνει. Τί άλλο δηλ. πρέπει να σου πει; Τίνος ανάχωμα είναι το Σχέδιο Β΄ που θα ιδρύσει; Της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ; Προς τιμήν του Αλαβάνου τί είναι όπως λες; Οι θέσεις του το 1991; Η επιλογή του Τσίπρα; Η κρίση χρέους; Σε τί έπεσε μέσα και συσπείρωσε δυνάμεις; Άρα τώρα ποιος ρόλος του επιφυλάσεται από το σύστημα; Γιατί τον προμοτάρουν τόσο πολύ; Τον προβάλλει ο SKY, το MEGA, ΤΟ ΒΗΜΑ κλπ και θες να μου πεις ότι τον φοβάται το σύστημα; Αστειεύεσαι;

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 11:26 π.μ.

Το πιο απογοητευτικό από όλα είναι το ύφος και το ήθος των επιχειρημάτων των οπαδών του Κόμματος. Αλλά, τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που από κομμουνιστές κατάντησαν κουκουέδες! Καμία επαφή με τις αγωνίες του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας! Το σύμπαν τους είναι αδιατάραχτο!Και μετά, αναρωτιούνται τι φταίει !

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 1:51 μ.μ.

Τελικά μερικοί του ΚΚΕ δεν την παλέυετε.

Παρά λίγο να με πείσετε ότι το σύστημα φοβάται το ΚΚΕ, παρά λίγο, παρά μία γουρουνότριχα...........

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 4:11 μ.μ.

Εντάξει με το ΚΚΕ το καταλάβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί. Το ΚΚΕ εξάλλου έχει ανακαλύψει το δρόμο ο οποίος οδηγεί στο σοσιαλισμό μετά από 5000 χρόνια.
Όμως με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα ήταν δυνατή η σύγκλίση; Δηλαδή τι κρίσιμες διαφορές υπάρχουν που χρειάζεται να κάνει κίνηση δική του;

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 6:51 μ.μ.

Το πιό ωραίο ανέκδοτο που άκουσα τελευταία:
Ο Αλαβάνος λέει,έκανε κόμμα για να χτυπήσει το κκε και να το αποδυναμώσει!!!!
Σύμφωνα με την ΚΚΕδικη λογική,και ο Συριζα για τον ίδιο λόγο''δημιουργήθηκε'',και όποιος άλλος φτιαχνει κόμμα,το κάνει για να απειλήσει το κκε!!
Εχουν χάσει αυγά και πασχάλια στο περισσό,ειδικά τώρα με τους διαφωνούντες,και δεν περνάει απο το μυαλό τους πως μπορεί να μην είναι ο γιαλός στραβός.
Βάσανα....

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2013 στις 2:35 π.μ.

6:51 Επειδή εσύ συγκαταλέγεσαι στα ορφανά του πάλαι ποτέ Παπανδρεισμού που μας άφησε χρόνους και μεταμφιέστηκε σε ΣΥΡΙΖΑ, μην το αφήσεις να το κοιτάξεις: Η συχνή αλλαγή κόμματος με κριτήριο ποιός θα σε βολέψει καλύτερα θολώνει το μυαλό.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2013 στις 9:58 π.μ.

2:35 Θαυμάζω τις μαντικές σου ικανότητες,στο να κατατάσεις σχολιαστές όπου σε βολεύει.
Αυτή την ικανότητα την κληρονομείτε απο το κόμμα προφήτη που όλα τα προβλέπει,σε όλα δικαιώνεται και όλα τα σφάζει και τα μαχαιρώνει.
Ένα δεν πρόβλεψε το κόμμα και η πάνσοφη ηγεσία του.
Την συντριβή και συρρίκνωση καθώς και την εξαφάνιση που ακολουθεί.
Τι να γίνει? Και τα καλύτερα μέντιουμ καμμιά φορά πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους,ιδίως όταν έχουν να κάνουν με ''αγράμματο''ακροατήριο.
Βάσανα συνέχειας...

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2013 στις 10:51 π.μ.

Κλασσικοί οπορτούνες ορισμένοι: Βγαίνουν από 10 διαφορετικές αντιΚΚΕ θέσεις, χωρίς διακριτό πολιτικό στίγμα και δικές τους σαφείς θέσεις, με μόνο συνεκτικό στοιχείο και "παράσημο" την αντιΚΚΕ ρητορική, τα "μπράβο" στους "διαφωνούντες" και διαφωνούντες, το ανάθεμα στην ηγεσία του ΚΚΕ που θα τους διαγράψει, τις αόριστες "αριστερές πολιτικές συμμαχίες" χωρίς να προσδιορίζουν με ποιές δυνάμεις και στρατηγική. Αυτοί οι άνθρωπο που ντρέπονται έστω και να δηλώσουν ανώνυμα πού τοποθετούνται πολιτικά και εάν συμμετέχουν και πού στο κίνημα, ναι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν αυτή την κριτική στο ΚΚΕ. Είναι για γέλια και για κλάματα μαζί.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2013 στις 11:46 π.μ.

Το σύστημα φοβάται την ενότητα της αριστεράς και του κινήματος.
Για αυτό το λόγο κάθε τόσο βρίσκει Τσίπρες, Κουβέληδες, Αλαβάνους: α)να δημιουργούν κόμματα - αναχώματα - δεκανίκια του συστήματος και β)οι αριστεροί να μαλλώνουν μεταξύ τους.
Είναι τουλάχιστον ύποπτη η κίνηση του Αλαβάνου αυτή την στιγμή που ο συριζα πάει δεξιά. Μη γελιέστε! Οι ψηφοφόροι που φεύγουν απο το συριζα και που θα μαζέψει ο Αλαβάνος δεν θα πήγαιναν ποτέ στο ΚΚΕ. Στην Αλλη Αριστερά θα κατέληγαν...

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2013 στις 12:09 μ.μ.

9:58:Πες τα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger