Home » , , » Λαϊκή αντιβία και ομάδες περιφρούρησης στο "γαλατικό χωριό" Ιερισσός (4 Βίντεο)

Λαϊκή αντιβία και ομάδες περιφρούρησης στο "γαλατικό χωριό" Ιερισσός (4 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 | 11:16 μ.μ.

Κοίτα που τελικά θα δικαιωθεί ο υπουργός μπάτσων και καταστολής Ν. Δένδιας, που το πρωί χαρακτήρισε την Ιερισσό «γαλατικό χωριό». Δεν είναι ότι το πρωί σε μια αντίδραση λαϊκής αντιβίας έκαναν γυαλιά-καρφιά το κτήριο στο οποίο σταβλίζονταιοι μπάτσοι εκεί.
Από το μεσημέρι προχώρησαν σε μια άλλη ακτιβίστικη ενέργεια. Έστησαν με τεράστιους όγκους χώματος και πέτρες οδοφράγματα στις δυο εισόδους της Ιερισσού, οργανώνοντας παράλληλα ομάδες περιφρούρησης που επιτρέπουν την διέλευση μόνο στους κατοίκους της περιοχής.

Ταυτόχρονα και μέχρι την Κυριακή, μέρα κατά την οποία θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν οι δυο φυλακισμένοι κάτοικοι της περιοχής, οι κινητοποιήσεις συμπαράστασης θα συνεχίζονται με διάφορες μορφές.

 Στα βίντεο παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο τα κεντρικά δελτία του Mega και Σκάι και Extra παρουσίασαν τα συγκεκριμένα γεγονότα.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η άποψη τοπικού δημοσιογράφου ο οποίος σχολιάζει τις ενέργειες των δυνάμεων καταστολής και τις αντιδράσεις των κατοίκων. (Η αντίδραση του πολιτευτή της Ν.Δ Α. Πλεύρη ο οποίος φέρεται σαν εκπρόσωπος τύπου της μπασκηναρίας, αναμενόμενη και ανάξια σχολιασμού).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger