Home » , , » Ναζιστικό "Πλυντήριο - Τράγκα" (2 Βίντεο)

Ναζιστικό "Πλυντήριο - Τράγκα" (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 | 4:08 μ.μ.

Ο ρόλος του Γ. Τράγκας είναι γνωστός. Ατομο που εκμεταλλεύεται όλες τις καταστάσεις, στυγνός εργοδότης, ενώ έχουν ακουστεί αρκετά για «περίεργες» διασυνδέσεις που είχε στο παρελθόν με κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς. (Αναφερόμαστε στα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν έμμισθο πράκτορα της ΚΥΠ με το ψευδώνυμο «τετραπέρατός»).
Κατά καιρούς φλερτάριζε με διάφορα πολιτικά μορφώματα, από τον Καρατζαφέρη μέχρι τον Καμένο ενώ κάποια στιγμή που τον είχε πιάσει ο «πόνος» γιατί η χώρα μας βρίσκεται σε «ανθρωπιστική κρίση» όπως έλεγε, δημιούργησε ένα «πολιτικό φόρουμ με προοπτική να εξελιχθεί σε πολιτικό φορέα» με το όνομα «Ελλάδα-ΕΑΜ», αλλά αυτό το εγχείρημα του δεν περπάτησε.

 Ο Γ. Τράγκας είναι πανέξυπνος τύπος. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε την παραμικρή κίνηση τυχαία. Σαν ευροφονιάς που είναι κάθε του κίνηση αποσκοπεί στο να θησαυρίζει. Τους «υπόγειους» τρόπους που το επιτυγχάνει αυτό δεν μπορεί να τους ξέρουμε, μπορούμε όμως να τους υποθέσουμε. Αυτό που γνωρίζουμε όμως –κι αυτό που δεν μπορούσε να κρυφτεί- είναι ότι υπήρξε ο χαϊδεμένος εκδότης και μάλιστα με προκλητικότατο τρόπο όλων των αστικών κυβερνήσεων.

Είναι ενδεικτικό το τι συνέβαινε με μια απ’ τις πολλές εκδοτικές του προσπάθειες. Την αλήστου μνήμης φυλλάδα του «Χώρα». Αναφερόμαστε για τα εκατομμύρια κρατικού χρήματος που κατέληγαν στα θησαυροφυλάκια του Τράγκα με άκρως προκλητικό τρόπο.
Ανασύρουμε από το αρχείο μας ένα δημοσίευμα από το περιοδικό «Γαλέρα»: «Κατά πολύ παράξενο τρόπο η Κυριακάτικη "Χώρα", φέρεται να έχει εισπράξει τη μεγαλύτερη αναλογία από τη διαφηµιστική πίτα του κρατικού κορβανά, πρώτη ανάμεσα σε όλες τις άλλες εφημερίδες. …
Στα δημόσια κονδύλια, στα διαφηµιστικά έσοδα των εφημερίδων, το δεκάµηνο του 2007, πρώτη ήταν η «Χώρα της Κυριακής» µε 1.786.118 ευρώ, (άθροισμα κρατικής διαφήμισης, ΔΕΚΟ και τυχερά παιχνίδια). Αν προσθέσουμε και την καθημερινή "Χώρα" µε άλλα 691.022, τότε ο δραστήριος κύριος Τράγκας εισέπραξε χοντρικά 2.500.000 ευρώ το πρώτο δεκάµηνο του 2007, για µια εφημερίδα που πουλάει καθημερινά 588 φύλλα στην Αθήνα και περίχωρα, 258 στην υπόλοιπη χώρα και την Κυριακή φτάνει (για όλη την Ελλάδα) τα 2.110 αντίτυπα (µέσος όρος για το 2007, στοιχεία της Ε.Ι.Η.Ε.Α.)».

Κάναμε την μεγάλη αυτή εισαγωγή για να ρθούμε στα χθεσινά «κατορθώματα» του Τράγκα και στην εμετική του τηλεοπτική εκπομπή που μοναδικό σκοπό είχε να «ξεπλύνει» την ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου. Λίγη σημασία έχει αν αυτό ήταν δικιά του πρωτοβουλία ή αν εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία από τον εργοδότη του εφοπλιστή Αλαφούζο. (Να θυμηθούμε μόνο ότι πριν μερικές μέρες η αγγλική Guardian είχε γράψει ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από Έλληνες εφοπλιστές).

Αντι για οποιοδήποτε δικό μας σχολιασμός παραθέτουμε το εύστοχο σχόλιο για το ναζιστικό «πλυντήριο Τράγκα» που έκανε σήμερα ο Θύμιος Καλαμούκης στην ραδιοφωνική του εκπομπή «Ελληνοφρένεια». Και πέρα απ’ ότι καυτηριάζει την στάση του δημοσιοκάφρου του Αλαφούζου, ενδιαφέρον παρουσιάζει τα υπονοούμενα που αφήνει για τον ρόλο του εφοπλιστή-καναλάρχη.


Σαν επίλογο και αφού δείτε, στο παρακάτω βίντεο τον «θαυμασμό» του φύρερ της ναζιστικής συμμορίας για τα προδοτικά «Τάγματα Ασφαλείας», θυμηθείτε απ’ αυτές τις αναρτήσεις μας ποια είναι τα πρότυπα των ναζιστών του Μιχαλολιάκου.

 Σαν σήμερα, στις 18/6/1943,δημιουργούνται τα Τάγματα Ασφαλείας, οι υποτακτικοί των ναζί 

 Ταγματαλήτες 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2013 στις 6:26 μ.μ.

Από Αυτόνομη Ομάδα Μελέτης και Πολιτικής

Ένα αστείο και συγχρόνως σοβαρό λογοτεχνικό κείμενο για την άνοδο του ναζισμού στην Ελλάδα.Αν και μεγάλο, ίσως μπορείτε να το αναδημοσιεύσετε.

ΠΩΣ Ο ΜΟΥΛΑΣ ΝΑΣΡΕΝΤΙΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΪΝ

Από οθωμανικό χειρόγραφο του 1434ου έτους Εγίρας

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1464209

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2013 στις 8:50 μ.μ.

Ο άνθρωπος που πιάνει ακροαματικότητες βρίζοντας τη Μέρκελ και τρώγοντας πρόστιμα σε έναν άλλο σταθμό, βγήκε χθες στο αλαφουζαίικο να εξαργυρώσει την ακροαματικότητα αυτή προκειμένου να ξεπλύνει τους Χάτες (άλλη εποχή, άλλαξε το "ι" και έγινε "α")και να τους αποκαλέσει "σταρ που δημιουργούν γεγονότα και ανεβάζουν τα ποσοστά τηλεθέασης". Εμετικό, και λίγο είναι. Μήπως να κλείσει κανά συμβόλαιο μαζί τους να του εξασφαλίζουν βιντεάκια από το ξύλο που ρίχνουν σαν σταρς σε απροστάτευτους μετανάστες, όπως έκαναν στη λαϊκή του Κολωνού;

9 Απριλίου 2013 στις 9:58 π.μ.

ΤΡΑΓΚΑΣ - Η ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΗΣ
Σήμερα χύνει δηλητήριο για όσους του άσκησαν κριτική για την εμετική εκπομπή του στο παραμάγαζο του Αλαφούζου…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9089.html

Προχθές έσταζε μέλι συνομιλώντας με τα παληκαρόπουλα του νεοναζισμού στο παραμάγαζο του Αλαφούζου…

Και η κατακλείδα αυτής της «υποδειγματικής» δημοσιογραφικά εκπομπής έκλεισε με το εξής αμίμητο δια στόματος Κασιδιάρη: «Τα τσοντοκάναλα κινδυνεύουν, ο ΣΚΑΪ δεν κινδυνεύει» (Μας αγαπάει ο ΣΚΑΪ δηλαδή κατά παράφραση του γνωστού «μας αγαπάνε οι Γερμανοί»)…

Ας έρθουμε τώρα και στην ουσία:
Έχουμε τονίσει κατ επανάληψη από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, πως ένα από τα βασικά υπομόχλια της κατοχής και του συστήματος της εξουσίας, μιας εξουσίας που έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι μπαστάρδι σ αυτή τη ζωή και σ αυτόν τον πλανήτη, είναι και ένα ιδιότυπο κομμάτι αβανταδόρων που επιλέγει να τοποθετείται κριτικά, πολλές φορές και εκκωφαντικά κριτικά απέναντι σε ότι συμβαίνει στον τόπο μας και τον κόσμο.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι προφανής…
Αυτές οι αναγνωρίσιμες φωνές, καλούνται να παίξουν συγκεκριμένο ρόλο σ αυτό το ελεεινό σκηνικό. Ένα ρόλο ύπουλο, βρώμικο και υποβολιμαία αποπροσανατολιστικό...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9089.html

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2013 στις 10:23 π.μ.

Πριν λίγο βγήκε και ο «αντικειμενικός» να επιπλήξει την Ελληνοφρενεια.

Το πνεύμα της Βαημαρης δε ζει τελικά μόνο στο μυαλό του Τραγκα……

Ερχονται σκοτεινες εποχες.

Νικος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger