Home » , » Η σκοπιμότητα της θεωρίας των "δυο άκρων" (Βίντεο)

Η σκοπιμότητα της θεωρίας των "δυο άκρων" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 | 6:40 μ.μ.

Η θεωρία των «δυο άκρων» δεν είναι κάτι καινούργιο στην αστική πολιτική ορολογία. Την κατασκεύασε ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος τότε που μιλούσε για «αριστεροχουντισμό». Κατά καιρούς έρχεται έντονα στην επιφάνεια κάθε φορά που τα αστικά επικοινωνιακά επιτελεία εκτιμούν ότι υπάρχει εκλογική άνοδος της αριστεράς.

Και σήμερα, λοιπόν, ακούσαμε τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας σε εκδήλωση, που οργάνωσε η ΟΝΝΕΔ με τη συμμετοχή κεντροδεξιών νεολαιών από όλη την Ευρώπη, στο Μουσείο της Ακρόπολης, να παπαγαλίζει την ίδια κασέτα και η οποία μεταδόθηκε από όλα τα ΜΜΕ.

 Η αριστερά συναντά την αναρχία, με τον λαϊκισμό να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο (σ.σ φωτογραφίζει τον Σύριζα) και η άκρα δεξιά δηλητηριάζει τον κόσμο και τα δύο άκρα τροφοδοτούν το ένα το άλλο και δηλητηριάζουν την κοινωνία, μας είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

 Για την σκοπιμότητα αυτής της θεωρίας, που αποσκοπεί και ποιος είναι ο πραγματικός χαρακτήρας της μας έχει μιλήσει σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Ψαρράς, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής». Την τοποθέτησή του την παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger