Home » , , » Λαϊκή "λατρεία" με αποδέκτη τον υφυπουργό Υγείας (Βίντεο) - Γιούχαραν τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλη

Λαϊκή "λατρεία" με αποδέκτη τον υφυπουργό Υγείας (Βίντεο) - Γιούχαραν τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 | 5:02 μ.μ.

«Δεν έχει δρόμο να διαβώ, σοκάκι να περάσω». Αυτό το παλιό τραγούδι του Πάνου Τζανετή, ταιριάζει γάντι στα κυβερνητικά στελέχη που μόνο σε αποστειρωμένες κομματικές συγκεντρώσεις τολμούν να εμφανιστούν. Ακόμα όμως και σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν αποφεύγουν τα "απρόοπτα".

Το αποτέλεσμα είναι να εισπράττουν τις επιδοκιμασίες του κόσμου. Η λαϊκή «λατρεία» αυτή την φορά είχε αποδέκτη τον «κλέφτη, καραγκιόζη, προδότη και μαλάκα» -όπως ακούμε τους κατοίκους του Μεσολογγίου να αποκαλούν - αναπληρωτή υπουργό Υγείας Σαλμά.

 Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για το Σχέδιο «Αθηνά», ενώ από τα βέλη τους δεν γλίτωσαν και οι δυνάμεις καταστολής που λούστηκαν το διαχρονικό σύνθημα «τρεις κι εξήντα παίρνετε τον κόσμο για να δέρνετε».


 Από ιστοσελίδα της Πάτρας διαβάζουμε επίσης

Στόχος μερίδας του πλήθους που συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς στο Γηροκομειό «υπόθεση Μαντζούτσου» έγινε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και υποστηρικτής της τρικομματικής κυβέρνησης Νίκος Τσούκαλης.
Ο Αχαιός βουλευτής έγινε δυο φορές αποδέκτης δυσμενών σχολίων. Την πρώτη κατά την άφιξή του στο χώρο της εκδήλωσης και την δεύτερη όταν οι διοργανωτές τον κάλεσαν από μικροφώνου για να καταθέσει στεφάνι.
Πολλοί από τους συγκεντρωμένους και στις δυο περιπτώσεις φώναζαν στο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ – η έλευση του στο χώρο συνοδεύτηκε από παρατεταμένο ουυυ – «να πάει να ψηφίσει μνημόνια» και πως  «πρέπει να ντρέπεται».
Κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν ο κ. Τσούκαλης παρότι του δόθηκε το βήμα για να μιλήσει αρνήθηκε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger