Home » , » Εμετικός Πορτοσάλτε (Βίντεο)

Εμετικός Πορτοσάλτε (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 | 9:28 μ.μ.

Δεν μας παραξενεύει πια καθόλου η στάση του Α. Πορτοσάλτε που προσπαθεί ακόμα και αν λούζεται τα πικρόχολα σχόλια των συναδέλφων του –η Κατερίνα Ακριβοπούλου τον φωτογραφίζει στο βίντεο που παραθέτουμε- να υπερασπίζεται, έστω και εμφανώς αμήχανα την δολοφονική μνημονική πολιτική.
Δείτε την αντίδραση που έχει όταν ο δικηγόρος Μ Δημητρακόπουλος κατονομάζει «ηθικό αυτουργό στο τραγικό περιστατικό που χάσαμε δυο παιδιά και χαροπαλεύουν άλλα τρία» τον Γ. Στουρνάρα.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση στην ίδια συζήτηση ήταν του δημοσιογράφου Σταύρου Λυγερού, ενώ δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η τοποθέτηση της Κ. Ακριβοπούλου –άσχετα αν έχουμε καυτηριάσει άλλες απόψεις της- ότι «αυτή η χώρα πληρώνει πια νεκρούς, έχουμε αυτοκτονίες .. τρία χρόνια αυτή η χώρα πληρώνει νεκρούς. Και πληρώνει νεκρούς λόγω φτώχειας. Και η φτώχεια υπάρχει λόγω του μνημονίου. Δεν μπορεί να κάνουμε πια πως δεν το βλέπουμε».



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2013 στις 11:17 μ.μ.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΖΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΧΕΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΡΤΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΙΚΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΜΕ ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ .ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.....ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ..... ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger