Home » , » Πληρώνουμε τέσσερις μπάτσους να φυλάνε τον Κασιδιάρη

Πληρώνουμε τέσσερις μπάτσους να φυλάνε τον Κασιδιάρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 | 7:47 μ.μ.


«Εμαθε ο Κασιδιάρης ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης έχει ειδικούς φρουρούς να τον φυλάνε και ζήτησε κι αυτός. Κι όχι μόνο ζήτησε επικαλούμενος διάφορους λόγους και κινδύνους που διατρέχει, αλλά και πήρε τέσσερις παρακαλώ…. Ο Κασιδιάρης αναγνωρίζεται από τη Βουλή … ως ευπαθής στόχος για να του έχουν διατεθεί τέσσερις μάλιστα ειδικοί φρουροί! Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίνουμε και το σκεπτικό που κρίθηκε απαραίτητη η δρακόντεια φύλαξη του».

Εφημερίδα «Παρόν»

Απορίες που έχει η εφημερίδα!!! Εδώ πληρώνουμε μπάτσους για να φυλάνε δεκάδες παροπλισμένους αστούς πολιτικούς –πριν μέρες γράφαμε για τους 4 μπάτσους που έχει για προσωπική ασφάλεια ο Πάγκαλος- και δεν θα έχει το στέλεχος του κόμματος - συμμορίας του Μιχαλολιάκου που είναι το μακρύ χέρι του συστήματος;





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2013 στις 2:58 μ.μ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ Ο ΚΑΤΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΟΖΟΥΝ 6 ΤΑΓΜΑΤΑ ΙΠΠΙΚΟΥ.ΤΟΣΗ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΜΕΝΩΝ.ΒΛΕΠΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΧΙΤΛΕΡ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΛΠ .ΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger