Home » , » Το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση (Βίντεο)

Το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 | 8:12 μ.μ.

Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να βρει ο Γ. Σουρνάρας για να αντικαταστήσει τον Τάκη Αθανασόπουλο στο πόστο ξεπουλήματος της όποιας κρατικής περιουσίας απέμεινε (στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) όπως το λένε) από τον Σταύρο Σταυρίδη.

Η τρόικα εσωτερικού σίγουρα θα ενθουσιάσει την τρόικα εξωτερικού, αφού το πρόσωπο που ανέλαβε να κάνει την «βρόμικη» δουλειά διαθέτει το κατάλληλο προφίλ που αναζητούσαν οι τοκογλύφοι-δανειστές.

 Ο Στ. Σταυρίδης, απ’ τους πιο στενούς φίλους του Στ. Μάνου (Στις εκλογές της 6ης Μάη ήταν πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της «Δράσης) ενώ στις εκλογές του Μαΐου 2012 υποστήριξε τη συμμαχία Μάνου – Τζήμερου. Σαν τυχοδιώκτης πολιτικάντης που είναι, βλέποντας ότι οι πολιτικές επιλογές του δεν έχουν καμιά τύχη την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για την «μεγάλη αγκαλιά» της Ν.Δ, που κι αυτή με την σειρά της τον «αξιοποίησε» όσο γίνεται καλύτερα.

 Ο ίδιος δηλώνει θιασώτης του νεοφιλελευθερισμού, του φέρνει αλλεργία κάθε ύπαρξη κοινωνικού κράτους και κάθε λειτουργία που σήμερα γίνεται από δημόσιες υπηρεσίες θέλει να παραχωρηθεί σε ιδιώτες. Στην κατεύθυνση αυτή μάλιστα έχει συστήσει ένα «κίνημα πολιτών», το οποίο ονόμασε «Αντιγραφειοκρατική Κίνηση».

 Η τηλεόραση του Σκάι μας θύμισε μια αντιπαράθεση που είχε ο Σταυρίδης με τον Τασσόπουλο στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο όταν ο Σταυρίδης ήταν υποψήφιος με τον Μάνο και ο Τασσόπουλος με τον Σύριζα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Μαρτίου 2013 στις 12:19 μ.μ.

Συνοδεύσετε τη συγκεκριμένη είδηση με μια άλλη που την πέρασαν στα ψιλά: Ο πρόεδρος των γερμανών βιομηχάνων, επειδή ανησυχεί σφόδρα για την καθυστέρηση των ιδιωτικοποιήσεων στο Εllada, ζήτησε να περάσει το ΤΑΙΠΕΔ σε διεθνή φορέα! Επίσης, σήμερα, αυτός ο Σταυρίδης μιλούσε επί ώρα στους γνωστούς πρωϊνούς στο Μega και ορκιζόταν σε διάφορα. Αξίζει να σχολιαστεί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger