Home » , » Ολοι οι αστοί πολιτικοί την ίδια μούρη έχουν (Βίντεο)

Ολοι οι αστοί πολιτικοί την ίδια μούρη έχουν (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 | 8:09 μ.μ.

Για τις τραγικές επιπτώσεις που θα έχει ο Κυπριακός λαός τώρα που η μεγαλόνησος βρίσκεται σε καθεστώς Μνημονίου γράψαμε αναλυτικά σε περασμένη ανάρτησή μας. Τώρα στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε ότι όλα τα γουρούνια, συγνώμη οι αστοί πολιτικοί θέλαμε να πούμε, έχουν την ίδια μούρη. Το πόσο δηλαδή πολιτικοί απατεώνες είναι και εξαπατούν προεκλογικά τους ψηφοφόρους τους.

Το βίντεο που παραθέτουμε τα λέει όλα.

 Η τελευταία εξέλιξη, στην Κύπρο σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία είναι ότι το ΑΚΕΛ σκέπτεται να ζητήσει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος –κάτι δεν σας θυμίζει αυτό;- για να αποφασίσει ο Κυπριακός λαός αν θα υιοθετήσει τους όρους του μνημονίου, αλλά μελετάει, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, το ενδεχόμενο εξόδου της Κύπρου απ’ το ευρώ και την επιστροφή της σε εθνικό νόμισμα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

16 Μαρτίου 2013 στις 9:58 μ.μ.

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ
Στην Κύπρο οι εξελίξεις είναι δραματικές. Αν όμως δεν αποκωδικοποιηθούν σωστά τα επικίνδυνα σενάρια που εξυφαίνονται, και κυρίως αν αυτή η αποκωδικοποίηση δεν τροφοδοτήσει με τρόπο άμεσο και δραστικό την πανεθνική εξέγερση του Ελληνισμού, τότε οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για το σύνολό του…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4625.html

Στην Κύπρο οι χορογράφοι αποφάσισαν να μετατρέψουν το «δόγμα του σοκ» σε καταπέλτη που θα προσλάβει σύντομα διαστάσεις Αρμαγεδόνα. Το πλιάτσικο στις καταθέσεις των πολιτών δε συνιστά επιμέρους μέτρο οικονομικής ανόρθωσης και ανακοπής των κρισιακών φαινομένων.
Είναι μια ξεκάθαρη στρατηγική προτεραιότητα με επικίνδυνες πολιτικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις. Αποτελεί μια ευθεία βολή στον «τσαμπουκά», στην αυτοπεποίθηση και στην αξιοπρέπεια ενός λαού, και επιδιώκει να τσακίσει με τη μια τις πολιτικές του αντιστάσεις. Όποιος κάνει το λάθος να αντιμετωπίσει…


Αυτή την απόφαση – πλιάτσικο με τρόπο ευθύ και απροκάλυπτο στο πορτοφόλι του πολίτη, ως ένα μέτρο λογιστικό – διαχειριστικό, δε θα έχει δει – η ακόμη χειρότερα θα επιχειρεί να συγκαλύψει - το νέο Αττίλα που μόλις έκανε απόβαση στο νησί, και που απειλεί πλέον ευθέως και ανοικτά τη γεωπολιτική του ταυτότητα.

Η δυναμική των κυοφορούμενων εξελίξεων θα είναι ραγδαία…
Και την πολιτική της φυσιογνωμία, τρεις είναι οι βασικοί άξονες οι οποίοι κατά βάση θα τη συνθέσουν.

Στην προεδρική εξουσία οι Κύπριοι ηλίθιοι ανέδειξαν τον Ντε λα Ρούα τους. Και το τίμημα αυτής της επιλογής θα είναι εφιαλτικό για έναν λαό που...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4625.html

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2013 στις 1:17 π.μ.

Άμεσο κίνημα για την καθαίρεση του υποτιθέμενου προέδρου.Όχι δημοψήφισμα και μαλακίες.Το δημοψήφισμα ε'ιναι για άλλες ώρες,όχι τώρα.Τώρα θέλει άμεση ανατροπή προέδρου.

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2013 στις 1:11 μ.μ.

Μην ανυσηχείτε στην Κύπρο...σύντομα θα δώσει ο Νταλάρας συναυλία αλλήλεγγύης και συμπαράστασης....με guest star την Άννα Βίσση!!!!
ΔΑΙΜΟΝΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger