Home » , » Ισόβια κάθειρξη στον "έντιμο άνθρωπο" του Α. Σαμαρά (Βίντεο)

Ισόβια κάθειρξη στον "έντιμο άνθρωπο" του Α. Σαμαρά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 | 3:20 μ.μ.

Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και οδηγήθηκε στην φυλακή ο «έντιμος άνθρωπος» που έχει «προσφέρει απίστευτα πολλά στην πόλη της Θεσσαλονίκης» σύμφωνα με τα λεγόμενα του Α. Σαμαρά, πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. (Δείτε το βίντεο)

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Παπαγεωργόπουλο και στους δύο συνεργούς του, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης μαμούθ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, τους δίκασε πρωτόδικα σε ισόβια και θα δούμε την συνέχεια που θα έχει η υπόθεση στο Εφετείο.

Το ότι και οι δήμοι, ειδικά οι μεγάλοι που διαχειρίζονται τεράστια ποσά είναι εκτροφεία σκανδάλων δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση. Πρωταγωνιστές σ’ αυτά τα σκάνδαλα είναι φυσικά οι «δημοτικοί άρχοντες».

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μας έλεγε η προηγούμενη ανάρτησή μας που την τιτλοφορούσαμε: Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:32 μ.μ.

".... και ο Α.Σαμαράς να έχει την τύχη του Μ.Μπορίσοφ, επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό...." THN TYXH TOY Μπορίσοφ NA EXEI KAΛA ΘA EINAI !! MHN EXOYN OΛOI TOYΣ AΛΛONΩN THN TYXH, TOY ΠPOΣΦATOY ΠAPEΛΘENTΩOΣ !! THN MAYPH KAI APAXNH !!! APAΓE TI TYXH "EXOYN" KAI "EIXAN" AYTOI ΠOY AYTOKTONHΣAN ;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger