Home » , » Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς;

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 | 4:04 μ.μ.

Είναι απίθανοι ορισμένοι τύποι που από κακή μας επιλογή βρέθηκαν να παριστάνουν τους «τοπικούς άρχοντες» και να διαχειρίζονται πακτωλό χρημάτων από τα ληστρικά δημοτικά τέλη.
Κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις με την «ευλάβεια» με την οποία «πιάνουν τόπο» τα χρήματα των δημοτών, έχουμε δει στο παρελθόν με τελευταία χαρακτηριστική περίπτωση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλου που αντιμετωπίζει την περίπτωση να «εκτιμηθεί» δεόντως η θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και να εισπράξει από δικαστήριο ποινή ισόβιας κάθειρξης. 

 Μακάρι να έχει την ίδια τύχη και ο δήμαρχος Αθήνας Καμίνης γιατί αν δεν είναι καραμπινάτο σκάνδαλο, αυτό που διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα –στο «Παρόν»- τότε τι είναι; 

Σύμφωνα, λοιπόν με το δημοσίευμα που αναφέραμε, ο Γ. Καμίνης, στην ζούλα («με πλήρη άγνοια του δημοτικού συμβουλίου» γράφει η εφημερίδα) ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει μνημόνιο (χωρίς μνημόνια δεν ζούμε πια...) συνεργασίας, κόστους 952.000 ευρώ συν ΦΠΑ, με τέσσερις ΜΚΟ, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του κυρίαρχου οργάνου του δήμου, αλλά και χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Και χωρίς να έχει προκύψει κάποιο έκτακτο γεγονός που να επέβαλλε την άρον άρον σύναψη αυτού του μνημονίου, αφού, όπως προκύπτει, ο κ. δήμαρχος το είχε υπογράψει πριν από δέκα μήνες και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου 2012, εν κρυπτώ, με πλήρη άγνοια του δημοτικού συμβουλίου.

Και βεβαίως χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια έρευνα για το έργο που έχουν παράσχει αυτές οι τέσσερις ΜΚΟ, αν έχουν διαχειριστεί με απόλυτη διαφάνεια τα χρήματα που τους έχουν δοθεί και αν πρόκειται για οικογενειακά μαγαζάκια. Ακόμη, αν υπάρχουν ήδη φορείς του δήμου που καλύπτουν το αντικείμενο του έργο που τους ανατίθεται.

 Τώρα αυτό το δημοσίευμα εκπέμπει οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; 

Διαβάστε επίσης:

 Συλλήψεις, βιαιότητα, αστυνομοκρατία, με τις ευλογίες του Γ. Καμίνη

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger