Home » , » Πληρωμένες απαντήσεις στους δημοσιοκάφρους του Σκάι (Βίντεο)

Πληρωμένες απαντήσεις στους δημοσιοκάφρους του Σκάι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 | 5:07 μ.μ.

Οσες διατριβές και να έχεις κάνει στην προβοκάτσια στέκονται αδύναμες να αντιμετωπίσουν τον πηγαίο λαϊκό λόγο ειδικά όταν προέρχεται από έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει στην βιοπάλη της αγροτικής γης.

Γι’ αυτό ήταν απόλαυση να παρακολουθείς ότι η χολή που έσταζε σήμερα ενάντια στους αγρότες που βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα, ο δημοσιοκάφρος Αρης Πορτοσάλτε και η υπόλοιπη δημοσιοκαφρική κομπανία που σιτίζεται από τα ταμεία του Αλαφούζου, ουσιαστικά γύριζε σε βάρος τους αφού ο συνομιλητής τους -ο Κώστας Κοκκούλης, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Παλαμά- τους έδινε πληρωμένες απαντήσεις.

Δείτε το βίντεο και εύκολα διαπιστώνετε ότι το τηλεοπτικό κανάλι του Φαλήρου που είναι στρατευμένο στο μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης-τρόικας που έχει βαλθεί να εξαθλιώσει τα λαϊκά στρώματα, όσους τόνους εμετικής προπαγάνδας και να χύνει ενάντια στα λαϊκά στρώματα που αντιστέκονται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, όταν δέχεται αντίλογο από άνθρωπο του μόχθου μένει αμήχανο να εκτελέσει την διατεταγμένη αποστολή του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

12 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:35 μ.μ.

Δεν χρειάζεται να έχετε όλοι οι αγρότες τρακτέρ !!!!.
Ποσο ξεφτίλες δημοσιοκαφροι!!!!!

12 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:06 μ.μ.

Πάντως ο Άρης ήταν μοναδικός προβοκάτορας. Ό,τι νά 'ναι έλεγε (πλην του κομματιού για το φράγμα στον Αχελώο και το πότισμα)

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:08 π.μ.

Και μόνο η εικόνα μιλάει από μόνη της. 4 τύποι αραχτοί σε ένα ζεστό στούντιο στην άλλη μεριά της Ελλάδας, στο Φάληρο. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεν έχουν καμία επαφή με οποιουδήποτε είδους παραγωγή, και ξερνάνε τον οχετό τους προστατευμένοι πίσω από το όνομά τους, την εξουσία του μέσου, το γυάλινο κτήριο του Φαλήρου με τους μπράβους και τα ΜΑΤ, άμα λάχει.

vasilis simeonidis
13 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 π.μ.

τόσα που γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι για τα αγροτικά...
και τόσα που ξέρει ο αγρότης και ο τρόπος που τεκμηριώνει...

μάλλον οι πρώτοι θα πρέπει να πάνε στα χωράφια και ν' αφήσουν το άνετο σταυροπόδι

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:23 μ.μ.

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ,ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ,ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ. ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:45 π.μ.

Εξοργιστικοί και ταυτόχρονα γελοίοι, το δεύτερο μάλλον εντονότερο. Ο Πορτοσάλτε σε ρόλο συμβούλου αγροτικόύ εκσυγχρονισμού με τις ροδιές και ο "δημοκρατικός" Ρουμπάτης σε ρόλο συμβούλου κοινοκτημοσύνης των μέσων παραγωγής με το "ένα τρακτέρ ανά περισσότερους αγρότες"! Κάτι σαν την δική τους κοινοκτημοσύνη με το "πέντε δημοσιογράφοι καναπεδάτοι ανά μία πηγή χρηματοδότησης".

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:11 π.μ.

Οσο μπορει καποιος να νοιωσει ενα παιδακι στην Αφρικη που στερειται του νερου και στο τελος πεθαινει μαλιστα,αλλο τοσο μπορουν οι Πορτοσαλτηδες να κατανοησουν τι σημαινει ανεχεια,πεινα και εξαθλιωση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger