Home » , » Απίστευτη αδιαφορία κι ανικανότητα (Βίντεο)

Απίστευτη αδιαφορία κι ανικανότητα (Βίντεο)

Από mitsos175 , Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 | 5:54 μ.μ.

 Όταν για το μόνο που ενδιαφέρονται οι κυβερνώντες είναι τα συμφέροντα των τοκογλύφων, όταν το μόνο που κοιτάνε είναι πως θα λεηλατήσουν, τότε  υπάρχει ένας επικίνδυνος συνδυασμός αδιαφορίας κι ανικανότητας. Πιο επικίνδυνος από τη σκόνη σε συνδυασμό με τη βροχή.   


Έστω ότι έβρεξε όσο μας λένε. Αυτό όμως δικαιολογεί τις διακοπές ρεύματος; Δικαιολογεί την μετατροπή των δρόμων σε χείμαρρους; Δεν έχουν προβλεφτεί άραγε φρεάτια κι υπόνομοι για τη συλλογή των υδάτων;

Δεν είναι η πρώτη φορά που πλημμυρίζουμε, έστω κι αν δεχθούμε ότι «πρώτη φορά έβρεξε τόσο πολύ».  Τις προηγούμενες φορές; Δεν έμαθε τίποτα ο περίφημος κρατικός μηχανισμός, ο οποίος κινείται ταχύτατα, όταν είναι να αρπάξει τις συντάξεις και τους μισθούς, ή όταν είναι να  κόψει το ρεύμα σε άπορους και αρρώστους;


Τα πράγματα είναι απλά. Οι περικοπές σε προσωπικό και κονδύλια άφησαν την πρωτεύουσα ανοχύρωτη στο έλεος των καιρικών συνθηκών. Δεν υπάρχει προσωπικό ούτε υλικά, για να καθαριστούν τα φρεάτια.

Επιπλέον το μπάχαλο στις υπηρεσίες, λόγω απολύσεων κι όχι μόνο, διέλυσε κάθε οργανωμένη δράση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των απλών υπαλλήλων.

Ταυτόχρονα οι κακοτεχνίες, αποτέλεσμα των αναθέσεων σε «ημετέρους» έκαναν χαοτική την κατάσταση:
Η Πυροσβεστική δέχτηκε πάνω από 1.500 κλήσεις για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς, οδηγοί παγιδεύτηκαν στα ΙΧ, ενώ χωρίς ηλεκτροδότηση έμειναν πολλές περιοχές της Αττικής.
Το τραγικότερο όλων, θρηνούμε για μια κοπέλα μόλις 24 ετών, που έχασε τη ζωή της. Η  άτυχη γυναίκα οδηγούσε στην περιοχή  του Χαλανδρίου, όταν έσβησε το αυτοκίνητο της. Όταν περαστικοί είδαν, ότι η κοπέλα δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητό της, έκαναν προσπάθειες να την σώσουν. Η ίδια στην συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Στη διάρκεια της μεταφοράς της στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο έγινε προσπάθεια ανάταξης χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.
Οι γιατροί εκτιμούν ότι η κοπέλα υπέστη ανακοπή μετά από σοκ. Τα ακριβή αίτια  του θανάτου της, θα τα εξακριβώσει ο ιατροδικαστής.

Μας έλεγαν τα φερέφωνα, ότι στενοχωριόταν γιατί εμποδίζουν τάχα οι απεργίες την κίνηση. Βάλτε τα τώρα και με τον καιρό δημόσιοι ρουφιάνοι. Τώρα έβρεξε πολύ. Θυμάμαι στις εκλογές, που είχε καεί η Πελοπόννησος έφταιγε η ασύμμετρη απειλή του στρατηγού ανέμου. Η ασύμμετρη βλακεία αυτών που μας κυβερνούν, δε φταίει ποτέ!

Μια χώρα λέγεται προηγμένη από τις υπηρεσίες που προσφέρει στους κατοίκους της. Είμαστε δυστυχώς οι τελευταίοι στον κόσμο από την άποψη αυτή. Μόνο σε προεκλογική περίοδο, όπως τότε με το ΓΑΠ και τον Καραμανλή, οι οποίοι έτρεχαν στο χιόνι να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς, (θυμάστε;) δείχνουν ενδιαφέρον για τους δρόμους, τις υποδομές και όλα αυτά τα οποία θα έπρεπε να τους απασχολούν ΠΡΙΝ γίνουν οι καταστροφές.

Το θέμα είναι πολιτικό και μάλιστα μείζον. Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε άλλο αυτή την κόλαση. Δεν μπορεί κάθε φορά να πληρώνουμε με ταλαιπωρία κι αίμα τις κακοτεχνίες του κάθε κουμπάρου.

Επειδή θα τα ρίξουν στον καιρό, λέω κι εγώ για τον σα(χλα)μαρά και τους γλείφτες του:
ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.   

να ενδιαφέρον άρθρο που έχει περισσότερες εικόνες και VIDEO υπάρχει στον 902. Εύστοχη κι ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αναμέμνονται ανακοινώσεις από τα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς). 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger