Home » , » Στην φυλακή όσοι χρωστούν στην εφορία πάνω από 5.000 ευρώ (Βίντεο)

Στην φυλακή όσοι χρωστούν στην εφορία πάνω από 5.000 ευρώ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 | 5:10 μ.μ.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «6 μέρες» μας δείχνει πόσο ανάλγητη, εχθρική για τα λαϊκά στρώματα είναι η τρικοματική κυβέρνηση της καταστροφής. «Τρομοκρατούν τους εξαθλιωμένους μισθωτούς – συνταξιούχους» μας γράφει απειλώντας τους ότι θα βρεθούν «στη φυλακή για χρέη 5.000 ευρώ», προς το δημόσιο, αν δηλώσουν αδυναμία να τα εξοφλήσουν.

Και προχωράει σ’ αυτή την ενέργεια η κυβέρνηση, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα την στιγμή που το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό των αστών έχει «τη συνειδητή επιλογή να αφήσουν ασύλληπτη την καραμπινάτη φοροδιαφυγή 11 δις» των ντόπιων πλουτοκρατών.


 Απ’ ότι ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε εισαγγελείς ξεκινούν τις ποινικές διαδικασίες σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία –και μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου- . Η ποινή που αντιμετωπίζει κάποιος που χρωστάει στο κράτος 5-10.000 ευρώ φτάνει και στον ένα χρόνο κάθειρξης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:48 μ.μ.

«Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της “Blackwater”, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία» APAΓE ΣTA ΔEKEMBPIANA TOY 1944 TI ONOMA EIXE H ... “Blackwater” ;;;; OΛIKH EΠANA..(Ω)OPA !!!!

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:50 π.μ.

Re pane kala reeee!!!!

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:31 μ.μ.

".... και ο Α.Σαμαράς να έχει την τύχη του Μ.Μπορίσοφ, επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό...." THN TYXH TOY Μπορίσοφ NA EXEI KAΛA ΘA EINAI !! MHN EXOYN OΛOI TOYΣ AΛΛONΩN THN TYXH, TOY ΠPOΣΦATOY ΠAPEΛΘENTΩOΣ !! THN MAYPH KAI APAXNH !!! APAΓE TI TYXH "EXOYN" KAI "EIXAN" AYTOI ΠOY AYTOKTONHΣAN ;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger