Home » » Το σαμάρι κι οι γαϊδάροι

Το σαμάρι κι οι γαϊδάροι

Από mitsos175 , Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 | 3:50 π.μ.

Μηδενικά που γίνονται νούμερα. Γράφονται ψέματα από παρατρεχάμενους του σαμαρά, από διαφόρους κόλακες, που επενδύουν  στην μωρία και την αλαζονεία του, για να αρπάξουν οφίτσια.

Απλά στελέχη της νέας δημαγωγίας, οι περισσότεροι από την ΠΟΛΑ, αποτυχίες σε όλα, προσπαθούν να πείσουν τα εναπομείναντα γίδια, να τους δώσουν μια θεσούλα στη βουλή, να λιγδώσει τ' άντερο. Πεινάνε τα «κακόμοιρα» και σκούζουν. Βρίζουν για να κάνουν εντύπωση. Τίποτα άλλο.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει, ότι θα αφήσουμε κάθε χαϊβάνι, να βρίζει ολόκληρη την Αριστερά και δε θα απαντήσουμε, κάθε άλλο. Εκείνο που θα συμβουλέψω κάποιους, που θέλουν να γίνουν πιστικοί και να σαλαγούν τα γαλάζια  γίδια, τρομάρα τους, είναι να πιουν ξίδι.

Ατυχία παίδες. Όσοι βγήκατε - βγήκατε. Αν με εκβιασμούς, ψέματα, νοθείες, πήρατε κάτω από 30 και στην ουσία 18%, τότε ετοιμαστείτε για μονοψήφιο. Νομίζετε ότι ο παγωμένος και πεινασμένος κόσμος έχει διάθεση να ταΐσει κι άλλους κηφήνες;
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Και αθλιότητες. Αρκετά όμως μ αυτά, δεν αξίζει ν' ασχοληθώ περισσότερο.

Τόνι, σε συμβούλευα να μην βγεις έξω, θα πουντιάσεις, δε μ άκουσες. Νόμισες, ότι  κάτω στον Πειραιά θα κάνεις φιέστα. Όχι  δεν έβρεχε τόσο πολύ, που είπαν τα κανάλια, σε φτύνανε. Και δεν ήταν για να μη σε ματιάσουν. Μάζεψες τα εναπομείναντα ελάχιστα γίδια, τους μπάτσους που ήταν πολλοί περισσότεροι και είπες να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Άλλη μια κακή επιλογή.

Το κράξιμο που έφαγες, ήταν  απόδειξη, πως άλλο είναι οι σκηνοθετημένες «αυθόρμητες» επισκέψεις σου, που τις οργανώνουν οι αυλικοί σου με τους μπάτσους και τους χαχόλους από κοντά και άλλο τα πραγματικά αισθήματα του κόσμου.
Να ξανακάνεις δημόσια εμφάνιση γνωστή σε όλους, έχει πολύ πλάκα. Κι αν άφηναν τον απλό κόσμο να πλησιάσει, θα είχε πιο πολύ πλάκα. Θα βούταγες για το σταυρό στη θάλασσα...

Οι αποδοκιμασίες των πολιτικών και η σύνθεση του υγρού πυρός είναι τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά στην Ελλάδα. Τα κανάλια έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Αλλά η φιέστα σου χάλασε. Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι...

Στο ψητό τώρα:  Διαλύονται. Ο κόσμος τους κράζει. Η αντίσταση υπάρχει, δυναμώνει και νικά. Η ΔΗΜΑΡ έχει σοβαρό πρόβλημα με τη λίστα. Στηρίζει Βενιζέλο που είναι ως τα μπούνια χωμένος στην υπόθεση. Επομένως το κύριο στήριγμα της ακροδεξιάς πολιτικής είναι τώρα ο Κουνέλης. Αυτό κάνει τους οπαδούς, να φεύγουν πηλαλώντας.

Φήμες ακόμα λένε, ότι ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Πάρις Μουτσινάς επειδή διαφοροποιούνται από τη γραμμή του κόμματος για παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τάσσονται δημόσια υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ  διαγράφονται.
Ο ΓΑΠ επίσης ήταν πρωθυπουργός και αυτός που έβαλε τον «ανήξερο» Παπακωνσταντίνου. Αδύνατον ο ΠΟΠΑΥ να μην ενημέρωσε τον ευεργέτη του.

Ο σαμαράς επίσης στήριξε στην κυβέρνηση και τον υπουργό οικονομικών. Ακόμη σαν πρωθυπουργός σίγουρα θα είχε ενημερωθεί για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Όχι μόνο αυτό, αλλά αν ένας αληθινός δημοσιογράφος δεν έβγαζε τη λίστα, θα είχαμε τώρα ένα όργιο φημών που κάθε άλλο παρά τους πραγματικούς ενόχους θα άγγιζαν.

Θυμίζω ότι λίγο πριν βγει η λίστα, μπλε παπαγάλοι μιλούσαν για πολιτικούς αντιπάλους του σαμαρά πρώην νεοδημοκράτες (Καμμένο), πράγμα που αποδείχτηκε τελικά ψευδές, ενώ στον αντίποδα δεν ανέφεραν τίποτα για άρχοντες των ΜΜΕ...

Η συμμορία είναι συνένοχη και εκτεθειμένη. Είναι όλοι στο κόλπο, γι αυτό και θα κάνουν ότι μπορούν για να γλυτώσει ο αδύναμος κρίκος, ο Βαγγέλης. Για τον οποίο υπάρχουν τα περισσότερα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Η βαρύτατη φορολογία, η αύξηση βασικών ειδών που αγοράζουν οι φτωχοί (τρόφιμα κυρίως), τα χαράτσια, η αλαζονεία των πορφυρογέννητων, η ληστεία των εισοδημάτων κα, συνθέτουν ένα ζοφερό σκηνικό διαφθοράς και σήψης.  

Τα αστικά κόμματα εξουσίας και τα δεκανίκια τους μαζί με τις παραλλαγές - κλώνους, πρόσφεραν μόνο αποτυχίες, σκάνδαλα, διαφθορά, πείνα, χρεοκοπία και βία.  

Η εκδήλωση της οργής των φτωχών και εξαπατημένων θα είναι φοβερή. Ότι και να κάνουν το σύστημα τους είναι σάπιο μέχρι το μεδούλι.  

Και το σάπιο δε βρωμάει μόνο. Διαλύεται κιόλας.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger