Home » , » Τσίπρας: «Είμαστε νοικοκυραίοι»!

Τσίπρας: «Είμαστε νοικοκυραίοι»!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 | 4:26 μ.μ.

Από το "Πριν"

Υποχώρησε πανικόβλητος ο Αλέξης Τσίπρας στην ενορχηστρωμένη επίθεση που του έκαναν οι δυνάμεις της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και οι κύκλοι της ολιγαρχίας που την στηρίζουν με πρόσχημα τα γκαζάκια κατά δημοσιογράφων, αλλά και μια δημοσκόπηση για τον Σκάι που εμφανίζει τη ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά μισή εκατοστιαία μονάδα.

«Κι εμείς νοικοκυραίοι είμαστε!» ήταν η αμίμητη δήλωση Τσίπρα, η οποία σίγουρα θα γίνει πολιτικό ανέκδοτο στην Αριστερά. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το κόμμα του απευθύνεται και στον μεσαίο χώρο. Δεν παρέλειψε μάλιστα να καταδικάσει τον βουλευτή του …ΣΥΡΙΖΑ (!) Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος είχε πει ότι κι ο ίδιος είναι αναρχικός.

Αντιλαμβανόμαστε φυσικά τα αίτια της στάσης του Αλέξη Τσίπρα. Αύριο θα τον περασει από τεστ ο Σόιμπλε στο Βερολίνο, καθώς θα έχουν ιδιαίτερη συνάντηση μισής ώρας, για να αποφανθεί αν θα τον κρίνει «πρωθυπουργίσιμο» ή όχι. Πρέπει να δείξει επομένως την αρμόζουσα πολιτική συμπεριφορά!

Οι Γερμανοί εξάλλου είναι ρεαλιστές. Γνωρίζουν ότι η σημερινή κυβέρνηση «Κουίσλινγκ» της Αθήνας κάποτε θα ανατραπεί και ίσως τους προκύψει κάποιο κυβερνητικό σχήμα με τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Θέλουν να γνωρίσουν επομένως αυτόν που μέχρι τώρα τους επέκρινε. Θέλουν να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι πόσο σταθερός είναι στην αντιγερμανική γραμμή. Έχουν άλλωστε εντελώς πρόσφατη και την εμπειρία με τον Σαμαρά, ο οποίος από «ατίθασος δεξιός πατριώτης» έγινε …Τσολάκογλου χειρότερος κι από τον Γιωργάκη Παπανδρέου και θέλουν να δουν τι μπορούν να κάνουν με τον Τσίπρα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger