Home » , » Βουλευτής Σύριζα: Αντιεξουσιαστές= "χρήσιμοι ηλίθιοι" χέρι χέρι με το παρακράτος

Βουλευτής Σύριζα: Αντιεξουσιαστές= "χρήσιμοι ηλίθιοι" χέρι χέρι με το παρακράτος

Από giorgis , Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 | 3:30 π.μ.



Την στιγμή που το κράτος με ελικόπτερα και μιλιούνια μπάτσων βάζει στο στόχαστρο του αντιεξουσιαστές που έχουν κάνει καταλήψεις –εδώ και δεκαετίες- σε εγκαταλειμμένα κτήρια.
Την ώρα που η «αντιτρομοκρατική» και ο επικοινωνιακός μηχανισμός του κράτους πάει να κατασκευάσει «τρομοκράτες» –αναφερόμαστε στις περιπτώσεις του 29χρονου φοιτητή Γεωπονίας και της 25χρονης φοιτήτριας Φιλοσοφικής, άτομα γνωστά στον αντιεξουσιαστικό χώρο και αργότερα θα κάνουμε σχετική αναλυτική ανάρτηση-, βουλευτής του Σύριζα έρχεται να παράσχει «χείρα βοηθείας» στις κυβερνητικές επιδιώξεις.

Πρόκειται για τον Σταύρο Κοντονή βουλευτή Ζακύνθου του Σύριζα που σε συνέντευξη του σε βδομαδιάτικο περιοδικό αποκαλεί τους αντιεξουσιαστές  «χρήσιμους ηλίθιους» που συμβαδίζουν με τους παρακρατικούς μηχανισμούς.

Αναφέρει το Συριζαίικο καλόπαιδο επί λέξει: «Ο Σύριζα πάντα καταδίκαζε τη βία, γιατί, εκτός του ότι αυτή είναι έξω από την ιδεολογία και την πρακτική της Ανανεωτικής Αριστεράς, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τελικά οι πράξεις βίας γίνονται μέσο συκοφάντησης των λαϊκών αγώνων και αξιοποιούνται από τις κυβερνήσεις της τρόικας για να επιβάλουν εξοντωτικά οικονομικά μέτρα. Σε αυτό τον τομέα κάθε φορά ενεργοποιείτε πλάι στους "αντιεξουσιαστές" που αποτελούν τους "χρήσιμους ηλίθιους"  της ιστορίας και το παρακράτος για να μην μείνει καμιά αμφιβολία υπέρ ποιων αντικειμενικά λειτουργεί η κατάσταση αυτή».

Κάθε σχόλιο περιττεύει….

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2013 στις 2:35 π.μ.

τα βάφεται εσείς με τις μολοτοφ ....

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2013 στις 9:34 π.μ.

Α) Δεν πετάνε όλοι μολότοφ. Αν πετούσαν όλοι θα το είχες καταλάβει (και το ξέρεις πολύ καλά τέλος πάντων)
Β) Οι αναρχικοί ΔΕΝ έχουν αρχηγούς και πράττουν αυτοβούλως (σαν ελεύθεροι άνθρωποι)
Γ) Ποιες αποδείξεις σου λείπουν για να καταλάβεις ότι είμαστε σε πόλεμο; (πέρα από τους δεκάδες χιλιάδες αστέγους, τους χιλιάδες αυτόχειρες, τους εκατομμύρια ανέργους, την "άνοδο" της δεξιάς, το κουρέλιασμα του συντάγματός σας και άλλα πολλά, που πάλι τα ξέρεις και ταυτόχρονα τον απίστευτο πλούτο των ολίγων, κλπ κλπ...
Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι ο μόνος λόγος για να κατηγορήσει ένα κόμα της αριστεράς τον αναρχικό χώρο, είναι επειδή αυτό το κόμα είναι μέρος του συστήματος ξεκάθαρα πια...

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2013 στις 9:43 π.μ.

Φυσικά , δεν αναφέρει τι αποτελούν οι ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ , για την ιστορία.
Εγώ θα διαφωνήσω, ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΒΑΦΟΝΤΑΙ, άμα οι κλανιάρηδες είναι πολλοί και έχουν και αιμορροΐδες.

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2013 στις 2:30 μ.μ.

Φίλε μου δεν υπάρχει πόλεμος, εσύ είσαι σε πόλεμο με το θολωμένο μυαλό σου. Η κοινωνία σε προσπερνάει, αγωνίζεται, μοχθεί, ιδρώνει, δημιουργεί. Κι έρχεσαι εσύ ο «αυτοβούλως πράττων» να καταστρέψεις όσα οι άλλοι έχουν δημιουργήσει.
Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τους άστεγους, τους αυτόχειρες και τους άνεργους, δούλεψε σκληρά και στήριξε πρώτα τον εαυτό σου και μετά όσους από τους γύρω σου υποφέρουν. Διαφορετικά είσαι υποκριτής και τζάμπα μάγκας.
Πολύ σωστά τα λέει ο σύντροφος Κοντονής. Αντιεξουσιαστές και νεοναζί δεν είσαστε παρά οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και το άλλοθι του συστήματος για τη συκοφάντηση κάθε γνήσιου λαϊκού αγώνα.

19 Ιανουαρίου 2013 στις 4:55 μ.μ.

@TheFunkyKingston: Βγήκε ασυνείδητα ανορθόγραφο μιας κι η ενεργητική φωνή δεν ταίριαζε σε ένα απολύτως παθητικό σχόλιο.

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2013 στις 6:53 μ.μ.

mou thimizei to PASOK ligo prin anevei sthn eksoysia

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2013 στις 6:56 μ.μ.

O SYRIZA THYMIZEI PASOK LIGO PRIN PAREI THN EKSOYSIA

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2013 στις 8:04 μ.μ.

"""""""Αντιεξουσιαστές και νεοναζί δεν είσαστε παρά οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος"""""

Μικροαστουλι οπορτουνιστή,ΕΣΥ είναι η ταφοπλακα του ΣΥΡΙΖΑ,
ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ,ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.

Δούλεψε λοιπόν σκληρά, ίδρωσε και μετα αμα θυμηθείς, κανε και καμία ελεημοσύνη, (άμα είσαι αντιπολίτευση), ρουσφέτι, άμα είσαι συμπολίτευση.
ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΑΜΕ.

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2013 στις 8:42 μ.μ.

Χρόνια τώρα αποτελούν χρήσιμο εργαλείο στα κέντρα εξουσίας για αύξηση της καταστολής κι ενίσχυση της Χρυσής Αυγής.. Επίσης οι παρακρατικοί ασφαλίτες που δυσδείουν στις πορείες μαζί με τα ανώριμα 15χρονα μπαχαλάκια που το παίζουν "αναρχικοί" μια χαρά βοηθάνε το κράτος... Η Αναρχία δεν είναι βία και πρέπει κάποτε να καθαρίσουν κι οι ίδιοι το χώρο τους από κάθε είδους προβοκάτορες...

Ανώνυμος
20 Ιανουαρίου 2013 στις 5:59 π.μ.

Είναι τουλάχιστον ηλίθιο και φοβερά επικίνδυνο να πιστεύει κάποιος ότι το κράτος θέλει άλλοθι για να άσκησή καταστολή.
Το ενάμιση εκατομμύριο ανέργους που δημιούργησε,(η μεγαλύτερη καταστολή), δεν ασκήθηκε επειδή οι αναρχικοί έριχναν μολότοφ,αλλά μάλλον γιατί οι ""αριστεροί"" δεν έριχναν και αυτοί μολότοφ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΊΟΙ ΓΑΡ.
Άντε να δούμε άμα θα βγει εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, (με τους νοικοκυραίους), πως όλα αυτά θα τα πάρει πίσω. Υποθέτω ότι,αν φυσικά θελήσει να τα πάρει πίσω, όταν το σύστημα αντιδράσει , θα κατεβάσει τους νοικοκυραίους στα οδοφράγματα.

Ανώνυμος
20 Ιανουαρίου 2013 στις 12:59 μ.μ.

To σχολιο στις 02:30 περι κοινωνιας που μοχθει κλπ εαν εγινε απο συριζαιο ενα πραμα και μονο σημαινει:Oτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι πλεον ενα δεξιο κομμα αλα ΔΗΜΑΡ.

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2013 στις 8:58 π.μ.

Έχετε δίκιο, δεν είστε χρήσιμοι ηλίθιοι, απλώς ηλίθιοι.

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2013 στις 1:16 π.μ.

ευτυχώς παιδιά ο κόσμος τους παίρνει χαμπάρι τους συριζαίους ότι είναι τζάμπα μάγκες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger