Home » , » Λάδι θα βγει ο Βενιζέλος - 2 Βίντεο με τις τοποθετήσεις του Α. Τσίπρα

Λάδι θα βγει ο Βενιζέλος - 2 Βίντεο με τις τοποθετήσεις του Α. Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 | 10:25 μ.μ.

Δεν τον βοήθησε η ευγλωττία του τον Ευαγ. Βενιζέλο να απαντήσει πιστικά τα όσα του καταλογίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ. Στην ουσιαστικά απολογητική του ομιλία προσπάθησε να εμφανίσει τον εαυτό του και το κόμματα του θύματα σκευωρίας από ένα «γκεμπελικό δίκτυο συκοφαντικών διαρροών» και ένα «κομματικό παρακράτος οργανωμένης διασποράς ψευδών ειδήσεων», όπως είπε.

Με αστειότητες και λεκτικούς ακροβατισμούς, ο Β. Βενιζέλος μας παρουσιάστηκε «λευκή περιστερά» λέγοντας γελοιότητες για να δικαιολογήσει ότι σαν υπουργός όχι μόνο δεν αξιοποίησε τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά την αφαίρεσε από το υπουργείο του, την χειρίστηκε ιδιωτικά επί η μήνες (πώς αλήθεια;) και στη συνέχεια ανακάλυψε πως υπάρχει, όταν δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Μπορούμε να υποθέσουμε βάσιμα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην βουλή. Ο Βενιζέλος, θα βγει «λάδι». Αν παραπεμφθεί, θα ρίξει την τρικομματική κυβέρνηση και κάτι τέτοιο το αστικό κατεστημένο θέλει να το αποφύγει με κάθε τρόπο. 

Σε δυο βίντεο παρακολουθούμε τις τοποθετήσεις του Α. Τσίπρα ο οποίος ανάμεσα στα αλλα τόνισε ότι «Με όρους μαφίας ρίχνετε στα σκυλιά τον πιο αδύναμο κρίκο για να κλείσει άρων-άρων η υπόθεση» και κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για επιχείρηση συγκάλυψης -για να μην μπει κανείς στο «ιερό άβατο» που είναι, κατά τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, η διασύνδεση των λογαριασμών και των αρχείων της λίστας Λαγκάρντ «με σκελετούς που κρύβονται στις ντουλάπες» και αφορούν σειρά σκανδάλων του παρελθόντος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger