Home » , » Πασοκικές καταστάσεις

Πασοκικές καταστάσεις

Από giorgis , Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 | 1:56 μ.μ.


Aνακοίνωση που υπογράφει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ δημοσιεύεται σήμερα στις εφημερίδες και σύμφωνα μ’ αυτή, η   εργοδοσία τους, το ΠΑΣΟΚ δηλαδή, τους οφείλει μισθούς 10 μηνών. Καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει:
«Τέλος, θα θέλαμε να πούμε στα νέα "παλιά" μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να σκεφτούν ότι αυτοί και οι οικογένειές τους είναι "χορτάτοι", και κάτι άλλο... επειδή μας ρωτούν για το πού θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση...
 ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!».

Λαϊκίστικη προσέγγιση φυσικά, αλλά κάτι παραπάνω από μας θα ξέρουν οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ, το πώς οι «σοσιαλιστές» διαχειρίστηκαν τόσα χρόνια την εξουσία. Εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι περασμένο δημοσίευμα μας έλεγε ότι ο βασικός ταμίας του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος έκανε χλιδάτο γάμο για την κόρη του με 1.000 (!!!) καλεσμένους, στο κτήμα «Πεντελικόν». (ε, τι; Μόνο ο Τζοχατζόπουλος θα κάνει γάμους που μένουν στην ιστορία για την γκλαμουριά τους;).
(Που βρήκε και σπαταλάει αυτόν τον πακτωλό χρημάτων. Σιγά μην μας δώσει λογαριασμό).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:19 μ.μ.

ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ........!!!!! ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗ ΦΑΦΟΥΤΙΑ.....ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ..!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger