Home » » Η "Αυγή" εγκωμιάζει τον Ομιλο Λάτση

Η "Αυγή" εγκωμιάζει τον Ομιλο Λάτση

Από giorgis , Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 | 10:35 π.μ.



Αυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο κουίζ στους αναγνώστες του μπλοκ μας με τίτλο «Ποια εφημερίδα έκανε το πιο εγκωμιαστικό άρθρο για την Μαριάννα Λάτση;».

Θα ήταν δυνατόν να φανταστείτε ότι θα υπήρχε εφημερίδα που απευθύνεται σε αριστερό αναγνωστικό κοινό να ξεκινάει άρθρο της γράφοντας «Επιχειρηματικό -και όχι μόνο- ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία της Μαριάννα Λάτση στη χθεσινή εκδήλωση στο “Παλλάς Αθηνά” (έδρα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση), όπου υπογράμμισε και την ανάγκη συμβολής της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας στη διαμόρφωση μιας νέας εθνικής αυτοπεποίθησης…» και να συνεχίζει μέσα απ’ τα λόγια της Μ.Λ να κάνει την αγιογραφία του Ομίλου Λάτση;

Και όμως αυτό έγινε μέσα απ’ τις σελίδες της «Αυγής» την Τετάρτη 12/12. Προσπαθήσαμε να βρούμε τον λόγο που η εφημερίδα που εκφράζει τις απόψεις του Σύριζα προέβει σ’ αυτό το δημοσίευμα. Δυστυχώς μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνουμε, αφού δεν μπορέσαμε να τεκμηριώσουμε κάτι που φανταζόμαστε. Σίγουρα όμως αυτό το δημοσίευμα δεν είναι τυχαίο και έχει την σκοπιμότητα του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:20 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με την ενσωμάτωση και αυτό είναι ολοφάνερο δυστυχώς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger