Home » » Πληρωμένοι απεργοσπάστες της ISS οι "εθελοντές" του ΑΠΘ

Πληρωμένοι απεργοσπάστες της ISS οι "εθελοντές" του ΑΠΘ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 | 2:57 μ.μ.

Tου Μέλλιου Κάδρα

 Από το πρωί, τα ΜΜΕ βομβάρδιζαν τον Ελληνικό λαό ότι επιτέλους η "υγειονομική βόμβα" που λέγεται ΑΠΘ, και έχει προκαλέσει υποτίθεται ασθένειες σε φοιτητές και καθηγητές, καθαρίζει με πρωτοβουλία του Πρύτανη και "εθελοντών φοιτητών και καθηγητών".

Ξέχασαν βέβαια να μας πουν ότι ο Πρύτανης και οι καθηγήτριες, έπιασαν σκούπα για ένα λεπτό ώστε να τους δείξουν απλά οι κάμερες και στην συνέχεια παρέδωσαν τα ηνία στο κακοπληρωμένο προσωπικό της εργολαβικής εταιρίας ISS, όπως αποδεικνύεται και από το υλικό και μαρτυρίες που υπάρχουν και είναι στη διάθεση  στη διάθεση όλων

Να λοιπόν που η ISS μετά τις καταγγελίες για τροχαία που πάθαιναν εργαζόμενοι που διεκδικούσαν δεδουλευμένα, συνεχίζει να απασχολεί αρνητικά την δημοσιότητα.

Και μία σημείωση για τις μεγαλοκαθηγήτριες. Κυρίες μου μην φοράτε τακούνι ενώ έχετε έρθει υποτίθεται για να καθαρίσετε. Εκτίθεστε και εκθέτετε και τον απεργοσπάστη που σας καθοδηγεί (Μυλόπουλο).

Μάλιστα, βιτρίνα σε όλα αυτά ήταν και ελάχιστοι "εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες" που σύμφωνα με  ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, συνέβαλαν στο καθάρισμα κατόπιν υπόσχεσης δωρεάν ταξιδιού στο Μπάνσκο από μία επιχείρηση που το όνομά της είναι κάπως σαν "19-25".

Τις γεμάτες σκουπίδια σακούλες, έσπευσε να παραλάβει απεργοσπαστικό απορριματοφόρο με τα διακριτικά ISS. Δεύτερη γκάφα στον σχεδιασμό...

            Φυσικά, όλα αυτά ήταν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι καθώς δεν πέτυχαν τίποτα από το να πάρουν τα "πολλά πολλά". Έτσι, ενώ είχε σκοπό να κάμψει το ηθικό των απεργών και να ανεβάσει το στάτους των Πρυτανικών Αρχών, το μόνο που κατάφεραν ήταν να αναδειχθεί ότι το πρόβλημα του ΑΠΘ δεν μπορεί να λυθεί παρά μόνο αν πληρωθούν και επαναπροσληφθούν οι νόμιμα εργαζόμενοι σε αυτό. Επίσης, εκατοντάδες, φοιτητές αποδοκίμασαν τις απεργοσπαστικές κινήσεις που γίνονται στις πλάτες των απλήρωτων υπαλλήλων.


ΥΓ Φημολογείται ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να βάλει την αστυνομία στο ΑΠΘ και να σπάσει την κατάληψη, το ΣαββατοΚύριακό, που θα λείπει ο πολύς κόσμος, έτσι στα μουλωχτά όπως με την Ελληνική Χαλυβουργία.

Μόνο που εδώ είναι πανεπιστήμιο, και ως γνωστόν οι χούντες πέφτουν με Πολυτεχνεία...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2012 στις 3:22 μ.μ.

ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΓΚΑΓΚΑ (Σαμά,Παπά, Μπουμπού, Βορί, Ναζί...)

http://www.youtube.com/watch?v=9lwWyCHIoIA&list=UUIEfWoQdJS5qFM80QvhKm8Q&index=2&feature=plcp

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2012 στις 3:26 μ.μ.

Πανεπιστήμια Μπάχαλο.

http://www.youtube.com/watch?v=ELnvMQdQ0SA&feature=BFa&list=UUIEfWoQdJS5qFM80QvhKm8Q

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger