Home » » Έσπασαν, κατάστρεψαν, λεηλάτησαν, μαχαίρωσαν.

Έσπασαν, κατάστρεψαν, λεηλάτησαν, μαχαίρωσαν.

Από mitsos175 , Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 | 1:11 π.μ.

"Ομάδες χρυσαυγιτών κρατώντας μαχαίρια και πέτρες ξεκίνησαν σήμερα νέα επίθεση στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.
Μαρτυρίες κάνουν λόγο για επιθέσεις στη Μιχαήλ Βόδα, αλλά και στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αγίου Μελετίου. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι με τα πογκρόμ των χρυσαυγιτών ενώ βλέπουν την αστυνομία να κάνει για ακόμη μία φορά τα στραβά μάτια στη μαφία της Χρυσής Αυγής". ΠΗΓΗ
Αναλυτικότερα:
Οι "γνωστοί άγνωστοι" φασίστες του κερατά, μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης, ή μάλλον σε πεδίο δολοφονικών επιθέσεων κατά αθώων περαστικών, την Περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Απείλησαν με μαχαίρια αλλοδαπούς που βρίσκονταν στην περιοχή. Ένας αλλοδαπός μάλιστα μαχαιρώθηκε στην Αγίου Μελετίου και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε νοσοκομείο. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν, πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ευτυχώς.
Έκαναν γυαλιά καρφιά όλα όσα μαγαζιά φαινόταν από τις πινακίδες, ότι ήταν ιδιοκτησίας αλλοδαπών. Σύμφωνα με μαρτυρίες έσπασαν βιτρίνες, εξοπλισμούς μαγαζιών, ενώ στη συνεχεία ξεκίνησαν πλιάτσικο.
Αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν, ότι όλα έγιναν υπό την πλήρη ανοχή της αστυνομίας.

Ότι έκαναν οι ναζί παππούδες τους στη Γερμανία του Χίτλερ.
Μετά τις καταστροφές, φυσικά, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε 12 προσαγωγές ατόμων, για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια αυτά. ΠΗΓΗ
Η δουλεία του ναζί: Βρισιές, σπάσιμο, καταστροφή, πλιάστικο, βία, δολοφονία. Α, όλα κι όλα. Σήμερα τα κτήνη εργάστηκαν υπερωρίες...
Τώρα οι κάτοικοι φοβούνται περισσότερο από πριν. Αλλά αυτά είναι λεπτομέριες για τα κανάλια...

 



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

3 Νοεμβρίου 2012 στις 2:07 π.μ.

εντάξει, αλλά μη βάζετε άσχετες φωτογραφίες της 12ης Μάη του 2012

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2012 στις 9:06 π.μ.

Ακριβώς τα ίδια κάνουν και οι αναρχικοί. Σπάζουν, καταστρέφουν, πλιατσικολογούν...Η διαφορά όμως είναι η εξής: Τα κανάλια θέλουν να προβάλουν τις καταστροφές των αναρχικών για να τις ταυτίζουν με τους κομμουνιστές, ενώ τις καταστροφές των φασιστών τις κρύβουν μέχρι να εκπαιδευτούν στο μίσος και το αίμα. Όταν θα έχει συντελεστεί αυτή η διαδικασία, οι ναζί θα στραφούν ενάντια στους δημοκράτες, αριστερούς, κομμουνιστές,... Από εκείνη τη στιγμή και μετά θα αρχίσουν να τους προβάλουν τα κανάλια για να ενισχύουν τον τρόμο και το φόβο στους πολίτες...Αυτό είναι το σχέδιο...Ξέρουν αυτοί τι κάνουν....Εμείς;;;;

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:12 π.μ.

Για τις επιθέσεις των ξένων πότε θα γράψετε; Αφού τους αγαπάτε τόσο να πάτε μαζί τους από εκεί που ήρθαν.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2012 στις 1:50 μ.μ.

Το καταλαβαίνεις ότι αν φύγουμε και μεις θα μείνεις μόνος σου με ένα μάτσο ναζί;Τι όμορφη που θα είναι η πατρίδα σου τότε.Αυτό το λίκνο του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2012 στις 4:28 μ.μ.

Ναζί είστε εσείς, σίγουρα. Αν αποδειχθούν και οι άλλοι, θα σας ακολουθήσουν όπως τόσες φορές στο παρελθόν. Η βαρβαρότητα δεν περνάει από εδώ, το λίκνο του πολιτισμού, της δημοκρατίας, της ανθρωπιάς.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2012 στις 6:11 μ.μ.

αναπαραγεις για τους αναρχικους ,ο,τι σου λεει η τηλεοραση! οι αναρχικοι ειναι απο τους πιο αγνους και εντιμους αγωνιστες και παντα στην πρωτη γραμμη του αντιφασιστικου αγωνα..

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2012 στις 12:41 μ.μ.

Ποιες επιθέσεις των ξένων ρε φίλε? οι χρυσαυγίτες στέλνουν μαζικά κόσμο στα νοσοκομεία, κυνηγούν με μαχαίρια, σπάνε στο ξύλο, απειλούν να σκοτώσουν, πολλές φορές το κάνουν κιόλας. Μιλάμε για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που τραμπουκίζουν όποιον τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη. Κι εσύ συγκρίνεις αυτό με πιθανή ληστεία που διαπράττει ένας εξαθλιωμένος, πεινασμένος μετανάστης για να βρει λίγα ευρώ? Ή είσαι πολύ αφελής, ή είσαι ένας απ' αυτούς.

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2012 στις 7:33 μ.μ.

Αν δεν ξέρετε τότε μη γράφετε τίποτε

Το ένα μαγαζί που δέχθηκε επίθεση (παντοπωλείο) ήταν ενός Μπαγκλαντέζου με μεγάλη δραστηριότητα στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και το άλλο (Υπηρεσίες Internet) ήταν ενός Αιγύπτιου που το λειτουργούσε δίχως άδεια. Τηλέφωνο επιβεβαίωσης Δημ. Αστυνομία 2108673844, προ δεκεπενθημέρου τον πήγαν στο αυτόφωρο. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας στην περιοχή Αγίου Μελετίου κυρίως από Αλγερινούς. Άλλο "μετανάστες" και άλλο "εγκληματικές συμμορίες αλλοδαπών". Που είναι η αριστερά ; Που είναι οι ομάδες πολιτικής άμυνας ώστε να μετριαστεί η δραστηριότητα της Χ.Α. αφού δεν υπάρχει κρατική ασφάλεια έναντι των εγκλημάτων κατά της ζωής και της περιουσιας;Γνωρίζετε ότι οι Αλγερινοί έχουν σπάσει περί τα δέκα καταστήματα Ελλήνων, ότι καθημερινά ηλικιωμένοι δέχονται επιθέσεις.
Δεν βλέπετε ότι οι Μπαγκλαντέζοι έχουν δρασηριοποιούνται σε σπέιρες λαθρεμπορίου τσιγάρων ; Δείτε τι γίνεται στην Στουρνάρα μπροστά στο Πλαίσιο..Ποιός είναι από πίσω; Γνωρίζετε κάτι; Ποιά ακριβώς υπηρεσία ;

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2012 στις 1:11 π.μ.

7:33 εσύ για να ''γνωρίζεις'' τόσα πολλά ή ασφαλίτης είσαι ή ναζι χρυσαυγίτης.Το πιό πιθανό να εισαι και τα δύο.Μας έπεισες!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger