Home » , » Εισβολή των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο και συλλήψεις απεργών εργολαβικών

Εισβολή των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο και συλλήψεις απεργών εργολαβικών

Από β.ariaditis , Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 | 1:54 μ.μ.



Ο κατήφορος της αδίστακτης κυβέρνησης του κεφαλαίου και των Τροικανών  δεν έχει τέλος.

 Σε ένα συνεχές ρεσιτάλ αυταρχισμού και καταστολής  με την συνδρομή της «τυφλής» πλην ταξικής δικαιοσύνης  και του θεσμικού πρύτανη Μυλόπουλου,  πλην σαφώς  όμως  υποκινητή  της εισβολής για δεύτερη φορά   των ΜΑΤ στο πανεπιστήμιο, δημιουργεί την αναγκαιότητα για άμεση απάντηση τώρα από το εργατικό και εκπαιδευτικό κίνημα.

Οι εργολαβικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ που εδώ και καιρό βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούσαν τον τελευταίο καιρό κατάληψη στο Πανεπιστήμιο για να αποτρέψουν τις περικοπές των μισθών τους καθώς και τη επαναπρόσληψη των   368 απολυμένων συναδέλφων τους.

Να σημειώσουμε πως πριν από την σημερινή επιδρομή των κατασταλτικών ορδών είχε προηγηθεί η εισβολή και το άγριο ξυλοκόπημα την ημέρα του Πολυτεχνείου των φοιτητικών συλλόγων που περιφρουρούσαν το χώρο κ αι συμπαραστέκονταν στον αγώνα των εργαζομένων. Αφού ξυλοκοπηθήκαν άγρια  συνελήφθηκαν 16 νεολαίοι οι οποίοι παραπέμπονται σε δίκη.

Αν η κυβέρνηση του ολοκληρωτισμού νομίζει ότι με την τρομοκρατία και τον εκφασισμό είναι πολύ γελασμένη. Σύσσωμο το εργατικό κίνημα και η  αγωνιζόμενη Ελληνική  κοινωνία θα αντιδράσει άμεσα να αναχαιτίσει και να αποτρέψει τον φασιστικό κατήφορο του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού. Η μεγάλη συμπαράσταση  προς τους 3 διωκόμενους για την διαμαρτυρία εναντία στον Φούχτελ  αλλά και η  αθώωση τους δείχνει τον ανυπότακτο αγώνα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να μην περάσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια.

Όπως ενημερωνόμαστε πλήθος κόσμου συρρέει στα δικαστήρια ζητώντας την απελευθέρωση των συλληφθέντων ενώ οι εργολαβικοί υπάλληλοι πραγματοποιούν συγκέντρωση στο χώρο  στο Χώρου του Πανεπιστημίου

Οι εργατικοί αγώνες θα κινήσουν με την  δύναμή μας και την Ταξική μας αλληλεγγύη.
Το άσυλο ανήκει στην κοινωνία και μόνο αυτή μπορεί και χρειάζεται να το υπερασπίζεται
Νίκη στον αγώνα των εργολαβικών
Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων  τώρα!    

          
                                                                

                                                                             
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger