Home » , » Διαγωνισμός Γέλιων

Διαγωνισμός Γέλιων

Από mitsos175 , Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 | 4:00 π.μ.

Πίστευα πάντα, ότι ο μπουμπούκας με τις αρλούμπες του είναι ο αναμφισβήτητος γελωτοποιός στο φέουδο της βολής. Μετά την «απόσυρση» του πολλών τόνων γελοίου Θόδωρου, ήταν ο νούμερο ένα κωμικός του κυνοβουλίου. Τόσο οι άναρθρες κραυγές του μάστορα της χαζομάρας ,όσο και τα απίθανα που έλεγε, τον καθιστούσαν μοναδικό στο είδος. Μέχρι τώρα.

Ναι φίλες και φίλοι. Ένα νέο αστέρι της κωμωδίας, ή πιο σωστά του σατυρικού δράματος γεννιέται. Ένα νέο ταλέντο σαχλαμάρας ξεδιπλώνεται. Το όνομα αυτού: Κυριάκος. Θα έγραφα και το επίθετο, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, κάθε φορά που το γράφω, συμβαίνουν ατυχήματα, όπως κάψιμο ασφάλειας, πτώση καφέ επί του πληκτρολογίου, σπάσιμο τζαμιού οθόνης, βραχυκύκλωμα και άλλα παρόμοια. Για λόγους καθαρά προληπτικούς λοιπόν, δεν θα πιέσω την τύχη, ή καλύτερα την ατυχία μου.

Ο Κυριάκος, γόνος γνωστής οικογενείας πολιτικών, είπε αναφερόμενος στην καταψήφιση της τροπολογίας για την ένταξη των ταμείων στον  ΕΟΠΥΥ το εξής καταπληκτικό ανέκδοτο:   «Καταψηφίστηκε η ένταξη των ευγενών ταμείων και των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ... Πολίτες 2 κατηγοριών... Ντροπή».

«Σύντροφε και συναγωνιστή» Κυριάκο. Σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον αγώνα σου για Ισότητα. Είναι πράγματι ντροπή να υπάρχουν πολίτες 2 κατηγοριών, συμφωνώ απόλυτα. Μαζί  θα προχωρήσουμε για την κατάργηση των διακρίσεων ανάμεσα στους πολίτες. Εγώ με τα πόδια κι εσύ από το πολυτελές σου αυτοκίνητο. Εγώ από το μικρό διαμέρισμα της παλαιάς πολυκατοικίας κι εσύ από δικό σου μετερίζι, την έπαυλη με το μεγάλο κήπο και την πισίνα.  
Θα σου έστελνα μάλιστα και λουκούμια, αν δεν είχα αδεκαρίες. Ευτυχώς, εσύ δεν έχεις το δικό μου πρόβλημα. Δε χρειάστηκε να κάνεις καμία δουλειά εδώ. Έγινες κατευθείαν βουλευτής, αφού ήρθες από το εξωτερικό, όπου σπούδασες. Δεν είσαι ο μόνος που εξασφάλισε καλό μισθό και σύνταξη χωρίς να κάνει τίποτα. Αλλά, όταν ένας βουλευτής της νέας δικτατορίας μου μιλάει για πολίτες 2 κατηγοριών, ξεραίνομαι στο γέλιο.

Κατ αρχήν, Κυριάκο, ο Αντώνης δεν πήγε να ψηφίσει. Μισή ντροπή δική του κι από μισή στον Βαγγέλη και το Φώτη, που είχαν μάλλον κάτι καλύτερο να κάνουν. Ακόμη, ο ανταγωνιστής σου στην πλάκα, ο μπουμπούκας, μιλάει για Ιεραρχία. Θα αφήσω τα περί καπιταλισμού, των πλουσίων που υποστηρίζετε και των φτωχών που γδέρνετε. Θα σου θυμίσω μόνο, πως, για να παν τρεις τέσσερεις από εσάς στην Εκκλησία, έμειναν μερικές χιλιάδες απέξω.

Τέτοια «Ισότητα» ούτε το Μεσαίωνα. Ακόμα και βασιλιάδες πήγαιναν στους Ναούς χωρίς να βάλουν διόδια και να απαγορεύσουν την είσοδο στους δουλοπάροικους. Έχετε χτυπήσει κορυφή στην αλαζονεία, ενώ έχετε πιάσει πάτο στην εκτίμηση του κόσμου. 

Άσε το πώς φέρεστε στους διαφωνούντες. Ή το πώς κόπτεστε για τα δικαιώματα των μεγάλων αφεντικών, τα προσωπικά δεδομένα του Μπόμπολα πχ. Ενώ κάποιους άλλους, απλούς πολίτες, συλλαμβάνετε προληπτικά. Αυτό μάλλον είναι «τιμή» για εσάς, δεν είναι ντροπή.
Κυριάκο, πάντα τέτοια. Έχουμε ανάγκη να γελάσουμε, ειδικά μαζί σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger