Home » , » «Τα σπάει» ο Σκουρλέτης στο MEGA! (Βίντεο)

«Τα σπάει» ο Σκουρλέτης στο MEGA! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 9:26 μ.μ.

Πολιτική πρεσβυωπία φαίνεται πως έχει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Πάνος Σκουρλέτης. Βλέπει μακριά, στο κυβερνητικό μέλλον, δεν μπορεί όμως να διακρίνει αυτό που είδε όλη η Ελλάδα.
Αυτό που βιώνουν καθημερινά  οι διαδηλωτές, ο κόσμος της εργασίας, ο κόσμος του αγώνα. Την ακραία όξυνση της βιαιότητας της κρατικής καταστολής που ζούμε το τελευταίο διάστημα. Βαρβαρότητα που εκφράστηκε προχθές στα βασανιστήρια συλληφθέντων διαδηλωτών της αντιφασιστικής μοτοπορείας. Βιαιότητα που εκφράστηκε χθες με το άγριο χτύπημα των απλήρωτων εργαζόμενων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Ο Πάνος Σκουρλέτης στο MEGA, υπερασπιζόμενος το κόμμα του,  πήρε αποστάσεις  από τη χθεσινή κινητοποίηση και εισβολή στο Πεντάγωνο. Θεμιτό. Αυτό που είναι απαράδεκτο, είναι ότι κατηγόρησε τις δυνάμεις καταστολής για …χαλαρότητα! Τα«γκεσέμια», Οικονομέας και Καμπουράκης, του βγήκαν από αριστερά!
Με την ευκαιρία, ο συνάδελφός του Παπαδημούλης πήρε τις αποστάσεις του πιο προσεκτικά:
«Τους ανθρώπους τους οδήγησε στο πεντάγωνο όχι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η πείνα και η ανέχεια. Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό που αναπαρήγαγαν κάποια παπαγαλάκια χθες περί δήθεν εισβολής στο Πεντάγωνο εργαζομένων στα ναυπηγεία, με επικεφαλής στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανακρίβεια. Όταν πριν ενάμιση χρόνο περίπου μπήκαν απόστρατοι στο Πεντάγωνο και κατέβηκε ο κ. Φράγκος και τους μίλησε με την ντουντούκα και μάλιστα μπήκαν με πιο πολύ σπρώξιμο, και αυτή έκνομη ενέργεια ήταν, αλλά κανείς δε μίλησε τότε. Δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ας αφήσουμε τις υποκρισίες. Είναι φανερό ότι και πάλι επιχειρείται να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μια δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς, ως μπαχαλοποιός που υποκινεί τα πράγματα και αυτό είναι ψέμα.»
Το πρόβλημα με τις δηλώσεις του Παπαδημούλη βέβαια είναι άλλο: Τις έκανε στον ΑΛΦΑ, στο Δήμο Βερύκιο! Δεν αναφερόμαστε στην κατά το παρελθόν επεισοδιακή «εισβολή» του τελευταίου στο Πεντάγωνο αλλά στο απεργοσπαστικό του παρόν.  Στον ραδιοσταθμό ΑΛΦΑ οι τεχνικοί βρίσκονται σε απεργία, το πρόγραμμα βγαίνει από τον απεργοσπάστη τεχνικό διευθυντή και ο Βερύκιος έχει παίξει ρόλο στην προσαγωγή απεργών στο Α.Τ. Παιανίας.
Για να ξαναγυρίσουμε όμως στον Σκουρλέτη, είναι άλλο πράγμα να λες «εμείς δε συμμετείχαμε, μη μας ανακατεύετε», άλλο να «μαλώνεις» τους επί 42 μήνες απλήρωτους εργαζόμενους για τη –μη συμβατή με τη στρατηγική του ‘ώριμου φρούτου’- δυναμικότητα του αγώνα τους, και τελείως άλλο να κάνεις το άσπρο μαύρο καταγγέλλοντας περίπου τις δυνάμεις καταστολής για χαλαρότητα.
Ο εικονιζόμενος εργαζόμενος, διαψεύδει με το αίμα του τον εκπρόσωπο τουΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται για «μεμονωμένο περιστατικό»: Ο ίδιος εργαζόμενος, αιμόφυρτος ήδη από άλλο χτύπημα με γκλομπ στο κεφάλι, δέχεται δεύτερο δολοφονικό χτύπημα με το γκλομπ ανάποδα. Έτσι όπως δολοφόνησαν μια άλλη εργάτρια, τη Σταματίνα Κανελλοπούλου στο Πολυτεχνείο του ’80. Έτσι όπως έχουν ανοίξει τόσα και τόσα κεφάλια εργαζομένων και διαδηλωτών. Δύο “μεμονωμένα περιστατικά” στο κεφάλι του ίδιου ανθρώπου… Πού την είδες τη χαλαρή στάση ρε μεγάλε; Για ρίξε μια ματιά στο βίντεο. Δεν το κοίταξες κι εσύ, σαν το Βενιζέλο; Και μη μας ψιθυρίζεις στο αυτί τα ίδια που σπρώχνει πρωτοσέλιδα ο Ψυχάρης.
kokkiniotis
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2012 στις 4:07 μ.μ.

στον συριζα απο τους παχυλους μισθους εχουν ξεφυγει εντελως!οτι να ναι!

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2012 στις 4:52 μ.μ.

Υποκρισία,υποκρισία,υποκρισία...

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2012 στις 5:26 μ.μ.

Συμφωνα με την εκτιμηση του, δεν σημαινει οτι αυτη ειναι σωστη και αποδεκτη, το αντιθετο μαλιστα, ο Σκουρλετης κανει λογο για εσκεμμενη χαλαροτητα της αστυνομιας με σκοπο την δημιουργια εντυπωσεων περι αφυλακτου υπουργειου Αμυνας και ενδεχομενη δικαιολογηση της αναγκης για αυξημενα μετρα και μεθοδους ασφαλειας ... Ομως δεν κατηγορει την Αστυνομια για αδικαιολογητη χαλαροτητα μπροστα στους απεργους οπως γραφεται και λεγεται.

Ο Σκουρλετης, αν πρεπει να καταγγελθει για κατι, ειναι οτι κατηγορει τους εργαζομενους για τις "βιαιες", αν και αναγνωριζοντας με μεγαλοθυμια τον αυθορμητο και παρορμητικο χαρακτηαρα των αντιδρασεων τους. Επισης εγκαλει το συνδικατο επειδη δεν πηρε μετρα προστασιας του υπουργειου!

Ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους κι ας αποδωσουμε τις σωστες κατηγοριες και καταγγελιες σε οποιον (προσωπο ή πολιτικο χωρο) του αξιζουν. Μην δημιουργουμε τερατα φανταστικα οταν τα πραγματικα ειναι πολυ πιο επικινδυνα και αρκουντως υπουλα.

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 μ.μ.

Αξίζει να δει κανείς προσεκτικά το βίντεο με τον Σκουρλέτη, είναι μνημείο απαράδεκτης τοποθέτησης.

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 12:20 π.μ.

@ 5:26
Ακουσα τι είπε, το τι διαλέγει κανείς να πει και τι να αποσιωπήσει έχει τη σημασία του. Στα βασικά πάντως συμφωνώ με το σχόλιο σου

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 11:46 π.μ.

Τέτοιο "σκύψιμο" στην εξουσια μόλις τους πιέσουν δεν το έχουμε
ξαναδεί .Αυτοι τελικά ειναι χειρότεροι απο το ΠΑΣΟΚ,, μπροστά στις
δερμάτινες καρέκλες.,εχουν κανει τον Κουβελη να μοιάζει με αριστερο...(χαφ)
Πως να ριζοσπαστικοποίηθει αυτος ο κοσμος οταν βλεπει "αριστερους" να κανουν
τετοια πράγματα , ειναι και αλλεπάλληλα τα συριζο/κρούσματα .απο που να αρχίσεις
και που να (τους) τελειώσεις , πρέπει να εισαι εντελώς αναίσθητος για να τους αντέξεις
Δεν εχει ελπίδα αυτος ο λαος με τέτοιους μασκαράδες ,και μετα απορούμε
γιατι δεν συμμετέχει......
Απορώ με πια κριτήρια προσπαθούν καποιοι να τα στρογγυλέψουν
Ντροπή τους

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 12:39 μ.μ.

Είναι γενικώς ντροπή να εγκαλούνται απλήρωτοι εργαζόμενοι και σωματεία, από τύπους που κάθονται αναπαυτικά στις δερμάτινες καρέκλες τους. Είτε αυτοί λέγονται δημοσιοκάφροι, είτε πολιτικάντηδες, είτε "αριστεροί".
Χρόνια τώρα μιλάγαμε για την αναγκαιότητα της χειραφέτησης του συνδικαλιστικού και λαϊκού κινήματος και οποτεδήποτε υπάρξουν ψήγματα τέτοιας χειραφέτησης, έρχονται κάποιοι και εγκαλούν.
Πραγματικά δε γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω αν και υποψιάζομαι ούτε από ποιόν ελέγχεται το σωματείο των ναυπηγείων. Ούτε με ενδιαφέρει τούτη την ώρα το ρόλο που θα ήθελε ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το δίκιο. Και το δίκιο δεν εγκαλείται, ούτε χάνεται.
Ας αφήσουμε το συνδικαλισμό να κάνει τα πρώτα δειλά, ακαπέλωτα βήματά του.
Και κυρίως ας σταματήσουν οι έχοντες το δίκιο, να απολογούνται σε πάσης φύσεως τηλεαστέρες.

8 Οκτωβρίου 2012 στις 11:55 μ.μ.

Φανταστείτε τους και κυβέρνηση!
Θα ακούει ο κοσμάκης "αριστερά" και θα τρέχει να κρυφτεί! Αν πάρουν ποτέ εξουσία, 40% θα την φτάσουν την ΧΑ αυτοί οι καραγκιόζηδες!
Και για τα υπόλοιπα. Ο Σκουρλέτης δεν αντιπροσώπευε τον εαυτό του, αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΜΙΚΑ (είναι ο εκπρόσωπος τύπου). Ο,τι και λεν οι άλλοι ΣΥΝασπιμένοι,δεν έχει καμμία αξία, αφού εκπροσωπούν τον ...εαυτό τους(!) όπως λένε και οι ίδιοι όταν στριμωχτούν....

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2012 στις 10:08 μ.μ.

Τώρα Βαθύ Κόκκινο που και οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά λένε τα ίδια με το Σκουρλέτη
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/nees-kinitopiisis-apo-tous-ergazomenous-ston-skaramagka-echmes-kata-tis-el-as.html
θα το δημοσιεύσεις ή κι αυτοί είναι απαράδεκτοι και πρεσβύωπες;

Πάντως και να με κόψεις ξανά, τουλάχιστον συμβάλλω στην ενημέρωσή σου. Άλλωστε δεν είναι σωστό να δυσκολεύουμε και το TRASH που είναι λίγο στριμωγμένος αυτό τον καιρό...

Ανώνυμος
12 Οκτωβρίου 2012 στις 9:24 μ.μ.

Θελει ψυχανάλυση να ακυρώνεις τον εαυτο σου ,αν και ειναι πολυ αόριστο ποιοι
κανουν την δήλωση νομιμοφροσύνης, που ομως ειναι δικαίωμα τους..
Εσυ παντως απο οτι μας λες χρειάζεσαι εναν ματατζη εξω απο το σπιτι σου η"
και μεσα ωστε να σε "βοηθάει" οταν παρασύρεσαι,αυτο αραγε θα ειναι το πρόγραμμα
προστασίας πολιτών του σύριζα ενας μπάτσος διπλα μας για να μην ξεπερνάμε τα
ορια μας που ισως να μας τα θέτει κιολας επι τόπου, ωστε να μην εχουμε αμφιβολίες και ενοχές
στην συνέχεια,,, μπορεί επισης για να μας διευκολύνει να σκέφτεται και για λογαριασμό μας(σοσιαλδημοκρατικά) ,,
γιατι οχι..?
Είδατε... οταν πλησιάζεις την εξουσία πως εισαι διαθέσιμος να ξεπερνάς σιγα σιγα και να δικαιολογείς
τα παντα,το ειχε κανει και ο Αντρεας θυμάμαι πως κατάργησε για ενα διάστημα και τα ΜΑΤ....Την
συνέχεια την γνωρίζουμε,ετσι θα εγκαταλείψει και ο συριζα πολλα στο μήκος του
εξουσιαστικού του χρόνου

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2012 στις 12:44 μ.μ.

Όταν μέσα στο μυαλό σου είναι όλα με χοντρά περιγράμματα, είναι λογικό να λες αυτά που λες. Αν λειτουργείς με σχήματα του τύπου απεργία=καλό, καταστολή=κακό, σύγκρουση=καλό, Κομμουνιστικό Κόμμα = κακό (ή =καλό για άλλους) κλπ. κλπ., τότε φυσικά μπορείς να γράψεις τέτοια και χειρότερα άρθρα.

Αν όμως σκεφτείς λίγο διαφορετικά και δεις π.χ. ότι μια πρόωρη ενέργεια μπορεί να δράσει ενάντια στους στόχους σου ή ότι υπάρχουν ακόμη και απεργίες που έχουν αντιδραστικό χαρακτήρα (πιθανά όχι στην Ελλάδα του 2012 αλλά σίγουρα π.χ. στην Χιλή του 1972), αν σκεφτείς γενικότερα χωρίς τις παρωπίδες του "επαναστάτη" ως αγίου της δικής σου Ρωμαιομαρξιστικής Εκκλησίας, τότε μπορεί να δεις κι άλλες πλευρές.

Μπορεί π.χ. να δεις ότι ΙΣΩΣ η αστυνομία να επιλέγει που παρεμβαίνει και που όχι. Ότι ΙΣΩΣ μια ολιγωρία να μην είναι τυχαία, αλλά να επιδιώκει να εξελιχθεί ένα συγκεκριμένο σκηνικό. Όποιος λοιπόν εκφράζει τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο μερικά πράγματα είναι αυτά που φαίνονται, δεν καλεί τους μπάτσους να τον...δείρουν, μπορεί απλά να βλέπει κάτι που εμείς ως χαρούμενο τηλεοπτικό κοινό να μην το βλέπουμε. Μπορεί από την (άγνωστη σε αυτόν πριν γίνει) εξέλιξη να βγάλει κάποια συμπεράσματα: Πως γίνεται π.χ. η αστυνομία να είναι παρούσα ακόμη και σε διαδηλώσεις δημοτικών σχολείων, αλλά να λείπει από το ΥΠΕΘΑ?? Πρόκειται για ένα στόκο υπάλληλο ή για ένα στήσιμο σε ανθρώπους που είναι δικαίως αγανακτισμένοι;

Αυτά είναι λογικές σκέψεις, όμως όταν το άγχος σου είναι η δική σου πολιτική επιβίωση, τις παρακάμπτεις και πας κατευθείαν στο "ψητό":
"Ο Σκουρλέτης καλεί τα ΜΑΤ να δείρουν απεργούς"
Πολύ ωραίο και πιασάρικο, αλλά έλα που οι απεργοί μας βγήκαν λίγο περίεργοι και...ήθελαν τα ΜΑΤ να τους ρίξουν ένα χεράκι!!!

Αυτό πάλι πως το εξηγείς; Με ψυχαναλυτικούς όρους φυσικά, γιατί μόνο αυτοί σου έχουν απομείνει.

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:59 μ.μ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΘΗΚΕ Κ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΕΝΤΟΛΗ ΑΠΕ ΞΩ ΗΤΑΝ ΔΥΑΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ Κ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΔΕΚΑ ΠΑΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΛΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΦΥΛΑΣΟΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΥΛΗ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ Γ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ Μ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ν ΚΑΤΑΥΤΗΑΝΕΙ ΑΠΟΜΕΣΟΓΕΙΟΝ ΗΔΗ Η ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?ΤΑ ΡΟΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Γ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΙΑ Κ ΟΝΤΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΕΝ ΥΠΥΡΧΕ Κ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΞΗ ΟΙ ΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΕΚΛΕΓΑΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ ΝΑΝ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΝΟ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΛΙΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ Κ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ .. ΠΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ Ο ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΞΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΝ Μ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ Μ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ Ν ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΝΙΑ ΜΗΝΕΣ Κ Μ ΣΥΝΣΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΣΥΤΙΑ ΚΛΗΣΕΙΑΣ Κ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ Ε ΟΧΙ.. ΑΥΤΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΑΚΙΣ ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger