Home » , » Οι εξετάσεις των Ναζί

Οι εξετάσεις των Ναζί

Από mitsos175 , Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 4:34 μ.μ.

Έχω ακούσει, ότι τα ναζιστικά - φασιστικά κόμματα είναι πολύ προσεκτικά στην επιλογή των μελών τους. Γι αυτό και τους υποβάλουν σε κάποιες εξετάσεις. Είναι κατανοητό άλλωστε,  πως ναζί δεν μπορεί να γίνει ένας κανονικός άνθρωπος, δηλαδή ένας, που έχει μέσα του ανθρωπιά.
Έψαξα λίγο και βρήκα μερικές από τις εξετάσεις, που χρειάζεται να δώσουν, για να πάρουν τον τίτλο Χ.Α., του  Χρυσού Αρείου, ή αν προτιμάτε, του Χειρότερου Ασπόνδυλου.

Πρώτα απ όλα, πρέπει να αποδείξουν οι υποψήφιοι ότι είναι γνήσιοι λευκοί και ντόπιοι. Τους τσιτσιδώνουν λοιπόν και ψάχνουν μήπως πουθενά είναι άλλου χρώματος. Ψάχνουν και στα οπίσθια, να βρουν την ούγια, που γράφει τον τόπο παραγωγής. Αν έχουν μαύρα μαλλιά, ξυρίζουν το κεφάλι τους. Αν έχουν μαύρα μάτια, φοράνε γυαλιά. Επίσης, αν κάνουν ηλιοθεραπεία, απορρίπτονται. Ταυτόχρονα μια επιτροπή ηλιθίων, ψάχνει το γενεαλογικό τους δέντρο στον παρακείμενο κήπο. Αν ανήκουν σε εγχώρια φυτά, ή έχουν έρθει απ έξω.  

Έχοντας περάσει την πρώτη δοκιμασία, ο υποψήφιος περνά στην επόμενη φάση, όπου μετράται η εξυπνάδα, το IQ. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά. Πρέπει οι επιτυχόντες να είναι αρκετά χαζοί, ώστε να πιστεύουν αυτά που τους λένε, χωρίς να ρωτάνε.

Για να επιτύχουν στο τεστ βλακείας, διαγωνίζονται με τα άλλα ασπόνδυλα, σαλιγκάρια σκουλήκια κλπ. Ακούνε λόγους του Αδόλφου, του κάθε αρχηγού του κόμματος σε στάση προσοχής πάντα. Αν αντέξουν και δεν ξεράσουν ως το τέλος της πολύωρης ομιλίας παίρνανε, αλλιώς  κόβονται.
Θα πρέπει επίσης να μάθουν να χρησιμοποιούν τα κοντάρια με τις σημαίες ως ρόπαλα κατά των φτωχών μεταναστών. Θα πρέπει να ξεχωρίζουν τους ξένους από τους ιθαγενείς. Αυτό επειδή είναι δύσκολο πολλές φορές, έχει δοθεί εντολή, να επιτίθενται σε όλους, όσους δεν έχουν τα διακριτικά τους: Τον αγκυλωτό σταυρό ή παρόμοια σύμβολα μίσους, τη γελοία ενδυμασία, που πάει ασορτί με τις εθνικιστικές τους γκριμάτσες.

Φυσικά υπάρχει και πρόγραμμα εξετάσεων που αφορά την οικονομία. Αυτό περιλαμβάνει τη φασιστική αριθμητική:  Ένας Μετανάστης ή ένας Αναρχικός, στον οποίο επιτίθενται καμιά ντουζίνα φασίστες. Δύο και πάνω από δύο Αριστεροί ή Αναρχικοί, μπορεί να σημαίνει πολλά σκαμπίλια και κλωτσιές στους ναζιστικούς πισινούς.  Δεν ξέρουν να μετράνε πάνω από όσα είναι τα δάκτυλα των χεριών τους, αλλά υπάρχουν φήμες, ότι οι πιο έξυπνοι απ αυτούς, χρησιμοποιούν και τα δάκτυλα των ποδιών τους. Παρόλα αυτά δίνεται έμφαση στο εμπόριο. Εμπόριο σημάτων, μαύρων ρούχων, μαύρων ψυχών, ενίοτε μαύρων χρημάτων. Εμπόριο μίσους και βλακείας.

Επίσης δίνονται εξετάσεις στο κάψιμο βιβλίων, στο χαστούκισμα γυναικών με ταυτόχρονη ρίψη ύδατος, στον ξυλοδαρμό πεινασμένου, ή άστεγου που δεν μπορεί να αντιδράσει. Τώρα τελευταία, έβαλαν και το αγώνισμα «σπάσιμο σαγονιού ανηλίκου καταληψία».

Διαδεδομένο είναι επίσης και το ομαδικό άθλημα της «καταστροφής πάγκου μικροπωλητή μετά λεηλασίας των εμπορευμάτων». Δεν ακονίζει μόνο τα αντανακλαστικά και τα δολοφονικά ένστικτα των ζώων αυτών, αλλά είναι ταυτόχρονα πολύ κερδοφόρο. Εκείνος που θα χτυπήσει περισσότερο τον άτυχο μικροπωλητή, παίρνει τα περισσότερα πλιάτσικα, χωρίς να υπολογίσουμε τα «τυχερά μπόνους» από ανταγωνιστές καταστηματάρχες του μετανάστη μικροπωλητή. «Εύγε» νέοι μου, για την «ομαδική προσπάθεια» και την «ευγενή άμιλλα».

Ασφαλώς εξετάζονται και στη Γλώσσα. Μαθαίνουν να βρίζουν, να λεν ρατσιστικές ατάκες, να ειρωνεύονται αστέγους, και να γλύφουν αρχηγικούς… πόλους. Ακόμη, στην ίδια δοκιμασία, πρέπει να μάθουν απ έξω κι ανακατωτά τον Εθνικό Ύμνο της χώρας τους, τον οποίο θα πρέπει να τον λένε ουρλιάζοντας, κάνοντας φασιστικό χαιρετισμό. Εδώ μπορούν να κάνουν και κάποια σαρδάμ, τα οποία δικαιολογούνται εξ αιτίας της εθνικής υπερηφάνειας και του ΙQ ραδικιού.  
Υπάρχουν και άλλες εξετάσεις που δίνουν για να πάρουν ειδικότητα.

Η ειδικότητα του ΜΑΤΑΡΕΙΟΥ, πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους φασίστες,  ο Άρειος Μπάτσος που δέρνει ΑΜΕΑ, μετανάστες, διαδηλωτές, ή μαθαίνει να πυροβολεί μαθητές, ακίνητους ή κινούμενους επί του οδοστρώματος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ειδικότητα η επιλεκτική τύφλωση: Το να μη βλέπεις δηλαδή εγκληματικές πράξεις των ρατσιστών, όπως δολοφονικές επιθέσεις, ληστείες κα, ενώ να βλέπεις παντού παραπτώματα σε διαδηλωτές, ακόμη κι αν αυτά είναι ανύπαρκτα.   

Υπάρχει κι ο ΠΑΠΑΡΕΙΟΣ από τις λέξεις ΠΑΠΑΣ + ΑΡΕΙΟΣ. Η ειδικότητα αυτή προέρχεται από το τιμημένο λειτούργημα του Σταυροφόρου. Οι ευγενείς αυτοί άνδρες, για να σώσουν την ψυχή τους από το Σατανά, έσφαζαν αλλόθρησκους, λεηλατούσαν τις πόλεις των απίστων και βίαζαν τις γυναίκες τους. «Θεάρεστο έργο».

Έτσι και σήμερα, στο όνομα της σωτηρίας των «απίστων», κηρύττουν το ρατσισμό. Σκοτώνοντας ένα αλλόθρησκο, πάμε στον παράδεισο. Βασανίζοντας τον, σώζουμε τη ψυχή του, αγαπάμε τον πλησίον μας, αρκεί να μην είναι «λαθραίος» κι άλλα παρόμοια παραμύθια. Τα έλεγαν και στο Μεσαίωνα, οι φανατικοί διαφόρων θρησκειών. Είναι πιστοί στις παραδόσεις. Α ναι! και στις δόσεις…

Υπάρχουν και άλλες ειδικότητες κι εξετάσεις, που εξασφαλίζουν στον Άρειο ένα ξεροκόμματο για το υπόλοιπο της μίζερης ζωής του, όπως πχ «σωματοφύλακας» εφοπλιστή βιομηχάνου, τραπεζικού ή βουλευτή, απεργοσπάστης, ο  Άρειος – ρουφιάνος, τσανακογλείφτης κοκ.
Επίσης, η πιο άθλια, κι ως εκ τούτου καλύτερα αμειβόμενη ειδικότητα, του Παρουσιαστή Προπαγάνδας στα Μέσα Μαζικής Εξ ημέρωσης . Εκτός του λιγοστού μυαλού, εκεί απαιτείται και η ύπαρξη μεγάλης γλώσσας καθώς και υπερμεγέθεις σιαλογόνοι αδένες. Ακόμη, η ευλύγιστη μέση, ώστε να γίνονται εύκολα και γρήγορα οι τεμενάδες, είναι ένα επιπρόσθετο προσόν.

Σε περίπτωση που ο Άρειος έχει μικροφαλία, τότε προορίζεται να γίνει ομαδάρχης, μελλοντικός ηγέτης. Δεν ήταν τυχαίο, ότι ο Χίτλερ είχε ένα μόνο μικροσκοπικό «μπαλάκι».  Γι αυτό ίσως αυτοκτόνησε η γυναίκα του, η Εύα Μπράουν, μόλις παντρεύτηκε. Είδε, ή μάλλον δεν είδε, τι είχε πάρει…
Φυσικά οι μεγαλύτερες εξετάσεις είναι αυτές, που δίνουν οι ναζί καθημερινά μαζί με τις δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού του κάθε κράτους, καπελώνοντας, προβοκάροντας, συκοφαντώντας, ή καταστέλλοντας. Είναι οι εξετάσεις της προστασίας του καπιταλιστικού συστήματος, της αδικίας, της εκμετάλλευσης.

Είναι υποχρέωση μας να τους «βοηθήσουμε» να αποτύχουν σε αυτές τις εξετάσεις και σε όλα τα σκοτεινά τους σχέδια.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2012 στις 1:14 π.μ.

ασε εχω δει και αλλους σε σταση προσοχης-ρομποτ...πχ σε φεστιβαλ νεολαιας ''επαναστατικου'' κομματο,να μην σου δινουν(πουλανε) νερο και να σε αφηνουν να κορακιασεις ,γιατι επρεπε να περιμενεις να τελειωσει η γενικη γραμματεας...αναρωτιεμαι που εγκειται η διαφορα...μην απορησετε οταν δειτε αυτους που κοροιδευετε να παιρνουν 20% στο εγγυς μελλον...γιατι να μην τους προτιμησει ο ανεργος και ο ιδιωτικος υπαλληλος που ζει με τον φοβο της απολυσης,οταν αυτοι που λενε οτι τον υπερασπιζονται ειναι αφεντικα του,φοροφυγαδες η βολεμενοι απο το πασοκ σε δεκο και δημους;;;

Ανώνυμος
5 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 π.μ.

καλα οι σταλινες ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο με μια βασικη διαφορα ομως, δεν ειναι ρατσιστες!

8 Οκτωβρίου 2012 στις 9:13 π.μ.

επειδη τυχαινει να ειμαι "Σταλινας" και επειδη δεν μπορω τις βλακειες ρε "Ανωνυμοι" μπας και σεις παιζετε το παιγνιδι της "θεωρειας των ακρων"?Γιατι ετσι μου φαινεται, αλλιως δεν εξηγειται η χολη που προσπαθειτε να βγαλετε εναντια στο ΚΚΕ, αυτο κανει κρα στα postakia σας, λεμε τωρα.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger