Home » , , » "Πήγαν να με κάψουν ζωντανό" Mαρτυρία μετανάστη

"Πήγαν να με κάψουν ζωντανό" Mαρτυρία μετανάστη

Από mitsos175 , Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 | 3:56 π.μ.

«Η ώρα ήταν 2 τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου όταν άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανάκια πέταξαν έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην αυλή μιας μονοκατοικίας στην οδό Ιωάννη Μερλα 55, όπου τα τελευταία 10 χρόνια ζει νόμιμα στη χώρα μας ο Πακιστανός Ναβιντ Ναβαζ.

Η βόμβα εξερράγη με συνέπεια ο Ναβαζ που κοιμόταν στην αυλή να υποστεί εγκαύματα στο χέρι και την πλάτη και να χρειαστεί να νοσηλευτεί για 10 ημέρες στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Παρά τις έρευνες η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες. Παρόλα αυτά, στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί και άλλες επιθέσεις εναντίον μεταναστών που αποδίδονται σε Έλληνες, με συνέπεια πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού να καταθέσει ψήφισμα όπου καταδικάζει τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας στην πόλη του.

Ο Ναβιντ Ναβαζ ήρθε στην Ελλάδα πριν από 18 χρόνια, εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής και πρόσφατα κατέθεσε αίτηση προκειμένου να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Είχε ψηφίσει μάλιστα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές».
ΠΗΓΗ

Οι ναζί επιτίθενται ξανά. Οι επιθέσεις τους δεν είναι απλά μια αντίδραση ανεγκέφαλων ρατσιστών. Αν παρατηρήσετε το χρόνο, τον τόπο, και τον τρόπο που γίνονται, θα δείτε, ότι είναι πιο οργανωμένες απ’ ότι φαίνονται.  

Ως προς το χρόνο: Έξαρση των επιθέσεων είχαμε, όταν ο κόσμος διαδήλωνε στη  ΔΕΘ. Επίσης, επιθέσεις γίνονται, όταν η κυβέρνηση «τα βρίσκει σκούρα». Τις μέρες που πρόκειται να γίνουν, ή γίνονται συγκεντρώσεις, σε κάποια άλλα μέρη οι φασίστες «πιάνουν δουλειά».
Έτσι τα κανάλια ασχολούνται με τη ναζιστική συμμορία. Ο Σαμαράς κερδίζει διπλά. Και τρομοκρατεί κι αποφεύγει να φανεί η αντίσταση του κόσμου στις συγκεντρώσεις και τις πορείες, εφόσον τα κανάλια απασχολούνται με τη δράση των λυκανθρώπων.
Ως προς τον τόπο: Βεβαίως έχουμε επιθέσεις στην Αττική, αφού είναι μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και δυνάμεις μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από το ένα σημείο στο άλλο. Έχουμε όμως και επιθέσεις εκεί που τα φίδια αισθάνονται ότι είναι σε «φιλόξενο έδαφος».

Ένα παράδειγμα: «Να επαναλάβει ότι έγινε στην Ραφήνα επιχείρησαν μέλη της Χρυσής Αυγής στη Κυπαρισσία. Συγκεκριμένα, μέλη της συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου γίνεται αυτές τις ημέρες το ετήσιο πανηγύρι φωνάζοντας συνθήματα κατά των μεταναστών και ειδικότερα των...εγχρώμων. Όταν δε, προσπάθησαν να επαναλάβουν σκηνές τις Ραφήνας καταστρέφοντας τους πάγκους με τα μικροεμπορεύματα, ήταν άμεση η αντίδραση (των μεταναστών) που τους έτρεψαν στην κυριολεξία σε φυγή. Για την αποφυγή τυχών επεισοδίων έχει αναπτυχθεί στην πόλη μονάδα των ΜΑΤ.
Νωρίτερα κλιμάκιο της τοπικής αστυνομίας έκανε επιτόπιο έλεγχο (θέλοντας να κάνει αισθητή την παρουσία της και έχοντας το νου στην Ραφήνα) παραμερίζοντας τα εμπορεύματα από το δρόμο για να μην «εμποδίζουν» προκαλώντας την αγανάκτηση των συμμετεχόντων εμπόρων».  ΠΗΓΗ

Γιατί απέτυχαν εκεί και πέτυχαν στο πανηγύρι να καταστρέψουν; Γιατί στην Κυπαρίσσια η αντίδραση ήταν άμεση. Γιατί στην Εκκλησία δεν τους εμπόδισε κανείς…
Σαν θρασύδειλοι που είναι, κι έχοντας επίγνωση, ότι εγκληματούν, αλλά και ότι αποτελούν ισχνή, αν και καλά οργανωμένη μειοψηφία, διαλέγουν το χρόνο και το τόπο, που τους συμφέρει. Η τακτική τους γνωστή: Μεγάλες ομάδες επιτίθενται σε λιγότερους αριθμητικά. Καθώς είναι εξοπλισμένοι, πιστεύουν εφόσον επιτεθούν, ότι θα καταβάλουν εύκολα τα θύματά τους.

Στόχος είναι μεμονωμένοι μετανάστες ή σύντροφοι, ή μικρές ομάδες. Επίσης προσέχουν να υπάρχει αστυνομία εκεί κοντά, η οποία παρεμβαίνει πάντα κατόπιν εορτής και αφού τα πράγματα για τους ναζί πάρουν άσχημη τροπή.
Τι σημαίνουν τα παραπάνω: Σύντροφοι, οι παρακρατικοί της ΕΡΕ, της ΝΔ, της Δεξιάς, αρχίσανε τα παλιά κόλπα της τρομοκράτησης και της βίας. Μην αμφιβάλετε ότι μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Οι συνεχείς επιθέσεις παντού, αυτό δείχνουν.

Είναι πανικόβλητοι μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο, που οι ίδιοι δημιούργησαν και επιστρατεύουν τις εφεδρείες του συστήματος: Τα ασπόνδυλα παρακρατικά παράσιτα. Είναι οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης του κόσμου, παραπλάνησης από τα προβλήματα, και αφορμή για εκτροπή.
Η δήθεν ρήξη των ναζί με κάποιους υπουργούς είναι πλαστή, «για τα μάτια του κόσμου». Στην ουσία υπάρχει κάλυψη. Το ξέρουν και γι αυτό αποθρασύνονται. Επειδή έχουμε πάρει χαμπάρι με ποιανού εντολή «(ανα)καταλαμβάνουν πόλεις», προσπαθούν στη Νέα Δικτατορία να απορρίψουν τις ευθύνες τους.  

Στο ερώτημα τι κάνουμε, η απάντηση είναι φυσικά αντιστεκόμαστε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο. Έχουμε κάθε δικαίωμα να υπερασπίσουμε τη ζωή μας, την ακεραιότητα μας, όπως και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, που κινδυνεύουν. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να αμυνθούμε στη βία. Δεν μας αφήνουν άλλωστε, κανένα άλλο περιθώριο. Φυσικά δεν θα αφήσουμε να μας ξεκάνουν, για να αλωνίζουν. Εκεί που ο κόσμος αντιστέκεται σθεναρά, με αποφασιστικότητα, οργανωμένα, μαζικά, οι ναζί υποχωρούν. Κι αργούν να εμφανιστούν.

Την ευθύνη για αυτό που θα συμβεί, αν δεν συμμαζέψει τη συμμορία χωρίς άλλα κόλπα, θα την φέρει ακέραιη ο Σαμαράς και οι υπουργοί του. Ίσως πιστεύει, ότι με αφορμή τη βία, που ο ίδιος δημιουργεί και περιθάλπει, θα επιβάλει λύσεις άλλων εποχών. Γελιέται. Ο λαός δεν θα επιτρέψει τέτοια. Είμαστε στο 2012 όχι στο 1965. Γι αυτό λέω προς την ΕΠΕΝ μπείτε ξανά στις τρύπες σας.
Σταματήστε να μας προκαλείτε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger