Home » , » Κυβερνητική επικοινωνιακή επιχείρηση αποπροσανατολισμού

Κυβερνητική επικοινωνιακή επιχείρηση αποπροσανατολισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:34 μ.μ.


 Μια κυβερνητική επικοινωνιακή επιχείρηση με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού έχει στηθεί και εν όψει της ψήφισης των πιο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που έχει γνωρίσει ποτέ ο ελληνικός λαός. Σ’ αυτά τα πλαίσια λοιπόν έχει στηθεί το σκηνικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτές τις ώρες.

«Ο αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νικ. Παντελής, παρενέβη την Τρίτη στο θέμα της λίστας με τα ονόματα των 33 νυν και πρώην βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), οι οποίοι εμφανίζουν περίεργο πλουτισμό, όπως προέκυψε ύστερα από πολύμηνη έρευνα, που διενήργησε το ΣΔΟΕ», αναφέρει η είδηση σε ιστοσελίδες και μπλοκ.
Παραμύθια. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Όπως δεν έγινε με τον Τσουκάτο, τον Παυλίδη, τον Μαντέλη και δεν συμμαζεύεται, για να αναφέρουμε κάποιες καραμπινάτες υποθέσεις που έχουν βγει στον αφρό.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:46 μ.μ.

Ε ναι ενοψει βαρβαρων μέτρων και 24ωρης απεργίας(αν και μπαλωθιά)είναι αναγκαιο τα υποζύγια να τραφούμε με το σανο του εφησυχασμού και του αποπροσανατολισμού,γιατι ποτέ δεν ξερεις τι γίνεται αν αρχίσουν τις ξεγυρισμένες αναποδεσ αυτα τα φιλησυχα τετραποδα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger