Home » , » Παραμύθια για να εξαπατάνε το λαό (Βίντεο)

Παραμύθια για να εξαπατάνε το λαό (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 | 7:40 μ.μ.

Γράφαμε και σε περασμένη ανάρτηση μας ότι μια κυβερνητική επικοινωνιακή επιχείρηση με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού έχει στηθεί εν όψει της ψήφισης των πιο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που έχει γνωρίσει ποτέ ο ελληνικός λαός. Αυτή βλέπουμε να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις στα καθεστωτικά ΜΜΕ και είναι λογικό.

Το σύστημα τρέμει την κοινωνική έκρηξη που πιθανόν έρχεται μετά την ολομέτωπη επίθεση που έχει εξαπολύσει στα λαϊκά στρώματα και δεν αποκλείεται να «θυσιάσει» κάποια δικά του παιδιά με επιδίωξη να εκτονωθεί η λαϊκή οργή.

 Στο βίντεο, λοιπόν που παραθέτουμε ακούμε για εισαγγελικές έρευνες σε βάρος πολιτικών προσώπων για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, παράνομο πλουτισμό κλπ. Παραμύθια για να εξαπατάνε το λαό.
Η διαφθορά είναι μόνιμο φαινόμενο στον καπιταλισμό. Οι εκμεταλλευτικές σχέσεις παραγωγής και το πολιτικό εποικοδόμημα που τις υπηρετεί και προστατεύει παράγουν διαφθορά. και ανηθικότητα. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε μαζική κλίμακα. Γιατί στηρίζονται στην ανηθικότητα και την αδικία. Την κοινωνική αδικία. Ενα σύστημα κοινωνικής και πολιτικής οργάνωσης, που στηρίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι εξ ορισμού ανήθικο και διεφθαρμένο. Ακόμα και όταν δεν έχει φαινόμενα εκτροπής από τους νόμους του. Σε τί διαφέρει άραγε ο υπουργός που «τα πιάνει κάτω από το τραπέζι» από τον υπουργό που δεν τα πιάνει, αλλά καταρτίζει νόμους που κάνουν πιο απάνθρωπη την εκμετάλλευση; Καπιταλισμός και διαφθορά δηλαδή είναι έννοιες συνώνυμες. Και ένα σύστημα από την φύση του διεφθαρμένο λογικό είναι να στελεχώνετε από ανάλογης ποιότητας άτομα

 Αν δεν στείλουμε εμείς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον καπιταλισμό τα φαινόμενα διαφθοράς θα είναι μόνιμα.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:34 μ.μ.

Δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε. Η Ελλάδα είναι μικρή και ούτε το λουμπεναριό τον Ψωμιάδη δεν μπορούν να πειράξουν, θα πειράξουν μεγαλύτερα ψάρια;
Με τίποτε.

Όμως εδώ δεν είναι μόνο πολιτικές οι ευθύνες. Είναι και ποινικές και δεν είναι σωστό η αριστερά ή οι κομμουνιστές να τους απαλλάσσουν από αυτές μιλώντας μόνο για πολιτική.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger