Έδειραν τον Γ. Ψαριανό;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 6:55 μ.μ.


Αρκετά δημοσιεύματα παρουσιάζουν να επικρατεί ένα άνευ προηγουμένου μπάχαλο στο πολιτικό μόρφωμα του Κουβέλη εξ’ αιτίας της επιλογής της ηγεσίας του να θέλει να παρουσιαστεί σαν το «αριστερό» άλλοθι της πιο βάρβαρης αντιλαϊκής κυβέρνησης που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει νόημα να σταθούμε στα όσα γράφονται ότι πρόκειται να συμβούν μεθαύριο, Σάββατο, κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Εκεί που θα θέλαμε να μάθουμε λεπτομέρειες είναι στο δημοσίευμα που φέρει τον Γ. Ψαριανό να έχει φάει ξύλο από οπαδούς της ΔΗΜΑΡ. Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί το παρακάτω σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα»:

«Στη ΔΗΜΑΡ επικρατεί ανησυχία και από τα φαινόμενα λαϊκών αντιδράσεων σε βουλευτές του κόμματος. Ο Νίκος Τσούκαλης δέχτηκε πρόσφατα λεκτική επίθεση στην πλατεία της Πάτρας από μέλη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία του άσκησαν δημοσίως σφοδρή κριτική για τις επιλογές της ηγεσίας. Ο ίδιος θέλοντας να μην δώσει έκταση στο γεγονός αποχώρησε διακριτικά. Λέγεται, δε, πως προσφάτως και ο Γρηγόρης Ψαριανός δέχτηκε ανάλογη  και μάλλον πιο … άγρια επίθεση, που δεν έμεινε στο λεκτικό μέρος».

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αλλά είναι σίγουρο ότι αυτός ο τηλε-τραμπούκος, ο Αδωνις της αριστεράς όπως έχει χαρακτηριστεί από κάποιους, έχει πολλούς … θαυμαστές, που θα ήθελαν να τον συναντήσουν από κοντά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:54 μ.μ.

Exουν στριμωχτει στην ΔΗΜΑΡ: Εδω ο Μ.Δ υπευθυνος Μ.Μ.Ε του κομματος και εκπροσωπος της στην ΕΣΗΕΑ αποκαλει
χουλιγκανς τους διαδηλωτες!
http://www.red-pep.blogspot.gr/2012/09/blog-post_26.html

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:59 π.μ.

Εχει οπαδούς η ΔΗΜΑΡ;

Ανώνυμος
1 Οκτωβρίου 2012 στις 9:51 μ.μ.

Αυτοί θα την πληρώσουν την νύφη πρώτοι και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ..

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:58 μ.μ.

Ο ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΓΥΡΝΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΕΠΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΠΟΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. !

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2012 στις 4:04 μ.μ.

O Τσούκαλης είναι χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου, που με κάνει να πιστεύω, πως γίνονται ακόμα λοβοτομές.
Ήταν ενεργό στην κοινωνία της Πάτρας. Ασχολήθηκε με το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, με την προσπάθεια να μην ανοίξουν carefure σε Πάτρα και Αίγιο. Ήταν απ' τους ελάχιστους αναγνωρίσιμους που συμμετείχε στις πορείες το Δεκέμβρη '08, έδινε το παρόν σε πολλές αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις κλπ
Τέλος όμως με τα κατορθώματά του! Πώς λοιπόν γίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος που ξεκινά και κινείται σε μικρά αριστερά μορφώματα να μεταλλαχθεί σε διψασμένο θηρευτή της εξουσίας;
Και αν ήταν πάντοτε έτσι γιατί δεν κινούνταν από πολύ νωρίτερα προς ΠΑΣΟΚ μεριά, που θα τον υποδέχονταν με ανοιχτές αγκάλες;
Και γιατί να επιλέξει τώρα αυτό και οι άλλοι σαν αυτόν να αποδείξει την ικανότητα της "αριστεράς" στη διαχείρηση, δεν υπήρχαν καλύτερες συνθήκες;
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου δώσει μια αληθοφανή εξήγηση… γιατί εγώ δεν το πιάνω.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger