Home » , » Πάσχος Μανδραβέλης: Πρεσβευτής της αλητοδημοσιογραφίας

Πάσχος Μανδραβέλης: Πρεσβευτής της αλητοδημοσιογραφίας

Από giorgis , Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 | 4:42 μ.μ.


Καθημερινά οι πρεσβευτές της αλητοδημοσιογραφίας δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Ένα απ’ τα πρώτα βιολιά σ’ αυτή την ορχήστρα που μόνιμα βαράει τον χαβά της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού και της παραπληροφόρησης του είναι το τσιράκι του Αλαφούζου, Πάσχος Μανδραβέλης. Είτε σαν μαρκουτσοφόρος στην τηλεόραση του Σκάι είτε σαν καλαμαράς στην «Καθημερινή» χύνει συνέχεια τα εμέσματά του σε κάθε εργατική κινητοποίηση ενώ παράλληλα στηρίζει όλα τα μνημονικά μέτρα σφαγιασμού του λαϊκού εισοδήματος.

Αναφερόμενος σήμερα στην χθεσινή συγκέντρωση των συνταξιούχων έξω απ’ το υπουργείο Υγείας –έχουμε γράψει σχετικά εδώ- έβαλε στο στόχαστρο του, τους απόμαχους της δουλειάς. Θεώρησε απαραίτητα τα νέα κυβερνητικά μέτρα που ουσιαστικά κάνουν παρελθόν την δημόσια υγεία γιατί σύμφωνα με τον ίδιον, αν η κυβέρνηση δεν κάνει αυτές τις «μεταρρυθμίσεις»,  «υπάρχει ο κίνδυνος σ’ αυτή την χώρα τον επόμενο χρόνο εάν βγούμε απ’ το ευρώ και χρεοκοπήσουμε να μην έχουμε φάρμακα και όχι απλώς να ταλαιπωρούμαστε στις ουρές».
Στην συνέχεια των λεγομένων του  κυριολεκτικά απαίτησε απ’ τον κόσμο της εργασίας να παρακολουθεί μοιρολατρικά το να οδηγείται στο σφαγείο κατακρεούργησης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων του.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι απ’ τα λεγόμενα του υπαλλήλου του Αλαφούζου. Κερδίζει με την αξία του τον παχυλό μισθό του.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:53 μ.μ.

Ἐχει δίκιο ο Πάσχος. ΌΠως ακριβώς δεν είχαμε φάρμακα όταν ήμασταν στη δραχμή.

Ανώνυμος
5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:33 μ.μ.

Ακριβώς αυτό κάνει: Κερδίζει με την αξία του το μισθό του. Όχι θα περίμενε στις ουρές των φαρμακείων νομίζετε!

Κάποτε ένας δεξιός παλιός συμμαθητής έλεγε, δικαιολογώντας την πολιτική επιλογή του:
Στον καπιταλισμό μπορείς να πλουτίσεις σε κάθε περίπτωση, ακόμη και πατώντας επί πτωμάτων. Στο σοσιαλισμό όμως μένεις στάσιμος.
Ε, του Πάσχου δεν του αρέσει η στασιμότητα, είναι φανερό. Βρήκε λοιπόν τον τρόπο να πλουτίσει ακόμη και σήμερα....

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:57 μ.μ.

Μεταφέρω αυτούσιο κάτι που διάβασα (Δεν θυμάμαι που)και που χαρακτηρίζει απόλυτα τον κ. Μανδραβέλη. "Πρέπει να ξέρετε ότι ο κος Μανδραβέλης έχει μια – πώς να το πούμε – πολύ ελευθεριάζουσα σχέση με τα γεγονότα. Γενικά δεν συνηθίζει να αφήνει την πραγματικότητα να μπαίνει εμπόδιο στις απόψεις του".

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:46 μ.μ.

και να φανταστειτε το 2011 μας ειχαν βαλει στις πανελλαδικες να σχολιασουμε κειμενο του!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger