Home » , » Είναι προδότες και ξεπουλήμένοι ...!

Είναι προδότες και ξεπουλήμένοι ...!

Από β.ariaditis , Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 | 12:27 μ.μ.


Για τα Ελληνικά δικαστήρια και την « απονομή» της δικαιοσύνης είμαστε προκατειλημμένοι και  έχουμε επαληθευτεί  από τις κατά εξακολούθηση αποφάσεις τους σε βάρος της αγωνιζόμενης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. 

Το έχουμε  γράψει επανειλημμένα  και απερίφραστα ότι η δικαιοσύνη είναι «Τυφλή», Ταξική και σκληρή απέναντι στους καταπιεζόμενους αυτής της κοινωνίας, με σκοπό να συντηρήσει και να διαιωνίσει το απάνθρωπο σύστημα της Ταξικής εκμετάλλευσης.
   Επειδή -όπως διδάσκει και η ίδια η ζωή - οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες, σταχυολογήσαμε και σας παραθέτουμε από ιστοσελίδα  των αστικών συμφερόντων  εδώ απόφαση του  μονομελούς πρωτοδικείου Χαλκιδικής που κρίνει αντισυνταγματικές  τις μειώσεις των μισθών και την μετενέργεια.
Χωρίς βεβαίως να πανηγυρίζουμε  από αυτή την απόφαση αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε στις ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος και να τους πούμε για άλλη μια φορά.

 Είστε προδότες
αργυρόνητοι  και ξεπουλημένοι..!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:04 μ.μ.

...η απολυση του προεδρου του σωματειου της Aegean κριθηκε νομιμη, ενω αλλα οριζει ο νομος για απολυση συνδικαλιστη. Σε ενα απο τα μεγαλυτερα σωματεια εργαζομενων της Ελλαδας δοθηκε, για παραδειγματισμο(?) ενα δυνατο χτυπημα απο την "δικαιοσυνη". Αυτο ειναι αλλο ενα παραδειγμα που επιβεβαιωνει τον κανονα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger