Home » , » Σταμάτησε να λειτουργεί ο «902».

Σταμάτησε να λειτουργεί ο «902».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 | 2:56 μ.μ.


 Ύστερα από 20 χρόνια λειτουργίας έπαψε να λειτουργεί  ο τηλεοπτικός σταθμός  902 ιδιοκτησίας του Κ.Κ.Ε

Ανακοίνωση για τους λόγους που αναγκάζουν την ηγεσία του κόμματος να προβεί σε αυτή την ενέργεια εξέδωσε η Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε και αναφέρει:

 Η τηλεόραση του «902» παύει να μεταδίδει το πρόγραμμά της, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο ιδιαίτερα μεγάλο κόστος λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους. Η ΚΕ έχει ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης.

Είναι σε όλους γνωστό ότι ο «902» είναι μέσο προβολής των θέσεων και των προτάσεων του ΚΚΕ σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Δημιουργήθηκε, για να προβάλλει την πολιτική του, να υπηρετεί την καθημερινή ενημέρωση των εργαζομένων, του λαού, αποκαλύπτοντας την αντιλαϊκή πολιτική, προβάλλοντας τους εργατικούς, γενικότερα τους λαϊκούς αγώνες που συστηματικά αποσιωπούν ή συκοφαντούν τα αστικά ΜΜΕ. Είναι, επίσης, γνωστό ότι για τη λειτουργία του χρηματοδοτείται από το ΚΚΕ. 

Η οικονομική κρίση έχει επιδράσει και στη λειτουργία όλων των ΜΜΕ, επιδρά και στον «902». Επίσης, ο «902», ως μέσο προπαγάνδας του ΚΚΕ δέχτηκε και δέχεται την επίθεση των επιτελείων της άρχουσας τάξης. Το μοναδικό έσοδο των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ είναι η διαφήμιση. Τα έσοδα του «902» από αυτήν την πηγή είναι πενιχρά, επειδή είναι σταθμός του ΚΚΕ. Οι καπιταλιστές που διαθέτουν μεγάλο πακέτο για διαφήμιση δεν ενισχύουν ένα μέσο προπαγάνδας που στηρίζει το λαϊκό κίνημα και το δίκιο των εργαζομένων. Ακόμη και από την κρατική διαφήμιση ο «902» έπαιρνε ψίχουλα. Είναι μέρος της συνολικότερης επίθεσης στο ΚΚΕ, που εντείνεται και θα εντείνεται όσο οξύνεται η ταξική πάλη.

Στην 20χρονη μέχρι σήμερα λειτουργία της, η τηλεόραση του «902», χωρίς να διαθέτει τα μέσα και τις οικονομικές δυνατότητες των αστικών τηλεοπτικών σταθμών, αποτέλεσε το μέσο ενημέρωσης των εργαζομένων, του λαού, μέσα στην καταθλιπτική μονοφωνία της κυρίαρχης προπαγάνδας που βασιλεύει στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Είχε σημαντική συμβολή στην προβολή των εργατικών, λαϊκών αγώνων, στην αποκάλυψη του ταξικού χαρακτήρα των κοινωνικών προβλημάτων, των καθημερινών πολιτικών, οικονομικών και διεθνών εξελίξεων, στην προβολή και εκλαΐκευση της πολιτικής και της ιδεολογίας του ΚΚΕ, στην αντιμετώπιση του πολύμορφου αντικομμουνισμού και της παραχάραξης της Ιστορίας. Αυτή η συμβολή στηρίχτηκε στην πολιτική του ΚΚΕ και στην ακούραστη δουλειά των εργαζομένων, στην καθημερινή μάχη της ενημέρωσης στο σταθμό, στη συνεχή συγκινητική στήριξη, υπεράσπιση και ενίσχυση του σταθμού από τους φίλους του Κόμματος και ευρύτερο κόσμο που εκτιμά την αλήθεια στην ενημέρωση και το δίκιο του λαού.
Κατανοούμε τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι που μένουν χωρίς δουλειά. Θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Η προστασία των ανέργων πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Η εξάλειψη της ανεργίας αποτελεί για το ΚΚΕ κεντρικό πρόβλημα που η λύση του συνδέεται με ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και εξουσίας.

Η παύση της λειτουργίας της τηλεόρασης αντικειμενικά δημιουργεί ένα σοβαρό κενό και δυσκολία στο χώρο της τηλεοπτικής προπαγάνδας. Αυτό το κενό θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με τη δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ που λειτουργεί στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας αυτήν τη μορφή ενημέρωσης και προπαγάνδας με εθελοντική δουλειά μελών του Κόμματος.

Στις σημερινές συνθήκες, της βαθιάς καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, η προβολή και εκλαΐκευση της πολιτικής του ΚΚΕ πρέπει να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και έκταση μέσα στην εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα, στη νεολαία, με την ακόμη πιο πλατιά αξιοποίηση και διάδοση του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» από τα στελέχη, τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, όπως και με όλες τις μορφές ζωντανής προπαγάνδας και ιδεολογικοπολιτικής διαφώτισης στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους, στα μικρομάγαζα, στο χωριό, στις εργατογειτονιές.

Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η παύση λειτουργίας της τηλεόρασης του «902», με τον αναντικατάστατο, ως όργανο της ΚΕ, ρόλο του «Ριζοσπάστη», το ραδιόφωνο του «902», το πόρταλ και βασικά με την καθημερινή ακούραστη ζωντανή δουλειά εντείνουμε τις προσπάθειες, για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της δράσης του ΚΚΕ. Να συμβάλουμε ολόπλευρα και πιο αποτελεσματικά στην ανάπτυξη των λαϊκών αγώνων, στη συσπείρωση δυνάμεων στην πολιτική του, στη δράση για τη λαϊκή κοινωνική συμμαχία, που θα συγκρούεται με τα μονοπώλια και την εξουσία τους, για την εργατική, λαϊκή εξουσία και οικονομία.

Το ΠΓ καλεί τα μέλη, τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, κάθε εργαζόμενο, που αναγνωρίζει την αναγκαιότητα ύπαρξης και δράσης του ΚΚΕ, να υπερασπιστούν μαχητικά το Κόμμα από τις επιθέσεις που θα δεχτεί, επειδή η πολιτική του είναι ριζικά αντίθετη και εχθρική στο καπιταλιστικό σύστημα."
ΤΟ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αθήνα 10/9/2012


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 35 σχόλια

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:06 μ.μ.

http://tvxs.gr/news/internet-mme/titloi-teloys-gia-ton-902tv-toy-kke

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:19 μ.μ.

H ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙΚΤΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ (ΠΧ ΠΑΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΙΝ/ΦΟΥ)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 5:14 μ.μ.

ΟΙκατα Μαρξ ελευθεροι συνεταιρισμενοι παραγωγοι τα καταφεραν παλι να στηλουν καποιους εργατες στην ανεργια

11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 5:42 μ.μ.

μπλα μπλα μπλα μπλα... Ο 902 ποτέ δεν επιχείρησε να εκφράσει τον εργαζόμενο λαό, αλλά μόνο το ΚΚΕ. Ποτέ δε θέλησε να συνεργαστεί με σωματεία ή με άλλες αριστερές ή προοδευτικές δυνάμεις, αλλά μόνο να λειτουργεί στο πλαίσιο του ΚΚΕ. Γι' αυτό έμεινε χωρίς πρόγραμμα, χωρίς διαφημίσεις και βασικά χωρίς κοινό. Η μονολιθικότητα και ο ελιτισμός του ΚΚΕ εκφράζονταν με το χυδαιότερο τρόπο στον 902.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:36 μ.μ.

@11 Σεπτεμβρίου 2012 3:19 μ.μ.

Το μέτρο ποιότητας είναι το ΜΕΓΚΑ ή δηλαδη θα έπρεπε να εκθιάζει την Ε.Ε και την υγειη επιχειρηματικότητα;Μάλον θα έπρεπε ο 902 να βάζει τους λόγους που εκφωνούσε ο Ρουσβελτ για να τις βλέπει ο Τσίπρας και να ονειρέυετε τον χρηματοπιστωτίκο επεκτατισμό των Η.Π.Α, την καπιταλιστική ευχέρια να κόβει χρήμα, τον κρατικό παρεμβατισμό στην οικονομία με την εξαγόρα τραπεζων, τις συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα οπως στην Νορβηγία κ.α τέτοια αριστερά(συνεντευξη CRASH).Αν τον παρακολουθούσες πραγματικά θα έβλεπες οτι το προγραμμά του 902 ηταν τίγκα απο σοβιετικές παραγωγές ντοκιματερ, ταινιών, σειρών καλυτεχνικών παραστάσεων κ.α τις οποιες φυσικα δεν πλήρωνε....Επίσης θα έπρεπε να παραδίδει σεμηνάρια του πως κρατάς τηλεοπτικό σταθμό με ψύχουλα χωρίς να πληρώνεις μισθούς πείνας.Με λιγότερα λειουργικο εξοδα ούτε παράνομο ραδιοφωνικό σταθμο στα H.M δεν στήνεις.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:52 μ.μ.

Κάποτε σ' αυτό εδώ το μπλοκ, είχα διαβάσει ένα άρθρο, με αφορμή το επικείμενο κλείσιμο του 902, που στήριζε την ιδέα να μπορέσει συνολικά η αριστερά να διαχειριστεί τον 902 για να μείνει ως βήμα αντιπληροφόρησης, μιας που και η τεχνολογία ήταν στημένη και η τεχνογνωσία υπήρχε.
Αυτό που δεν μπορώ να θυμηθώ, ήταν αν υπήρξαν 1ή 2 θετικά σχόλια σ' αυτή τη σκέψη. Τα περισσότερα είχαν ως εξής: Αν οι αριστερούληδες θέλετε σταθμό… να φτιάξετε δικό σας, Πως θα στείνονται τα κεντρικά δελτία ειδήσεων με γραμμές ΣΥΡΙΖΑ ήΚΚΕ; κλπ
Ελπίζω όλοι αυτοί να είναι τώρα ευχαριστημένοι…μαζί κι εγώ που είχα πει κάτι για το αντισυστημικό Τelemarketing…
Tι να πω…ιδέες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα ανοιχτά μυαλά να τις ακολουθήσουν όμως;
Κρίμα για τους εργαζόμενους.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:07 μ.μ.

ο δείμος του πολίτη

Έχεις δίκιο τι και αν απο το πρωί εως το βράδυ εδειχνε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, τους λαικους αγώνες,τις απεργίες μες στους χώρους δουλείας και στους δρόμους, τις συγκεντρώσεις και τις πορείες, τις δραστηριότιτες των λαικών επιτροπών, τις παρεμβάσεις και τις διεργασίες μέσα στα σωματεία και στις ομοσπονδίες αμα δεν ακολούθει την πορεία της εκφυλισμένης "αριστεράς" και των όμορων κύκλων της στον "ελευθεριακό χωρο" και δεν δημοσιέυει τα άρθρα της Χίλαρι όπως η Αυγή ή δεν έχει πρωτοσέλιδα τον Ομπάμα τότε τι να το κάνεις.Το μόνο που έχω να πώ είναι οτι είναι μεγάλο πλήγμα και θα λείψει πολυ απο τον λαό και το κίνημα ο 902 το επόμενο διάστημα..

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:08 μ.μ.

Η πρόταση της Μ.Παπαχριστούδη,να γίνει ο 902 η φωνή ολόκληρης της Αριστεράς,δυστυχώς δεν βρήκε ευήκοα ώτα.Η πρόταση αφορούσε την κοινή ή ξεχωριστή παρουσία των θέσεων όλων των οργανώσεων και κομμάτων της κομμουνιστικής και άλλης Αριστεράς.Η κοινή δράση ακόμα και σε επίπεδο ενός σταθμού,δεν είναι αποδεκτή απο το ιερατείο του Περισσού.Προτίμησαν να κλείσει ο σταθμός και ούτε καν συζήτησαν μια εναλλακτική πρόταση.Προτιμούσαν τόσα χρόνια ο 902 να διαφημίζει κρέμες νυκτός,απο το να γίνει ενας πολιτικός σταθμός ενημέρωσης και προβολής των θέσεων της Αριστεράς που τόσο ανάγκη τον έχουμε σήμερα.Κρίμα.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:24 μ.μ.

11 Σεπτεμβρίου 2012 5:14 μ.μ.

Αυτος που στέλνει στη ανεργία τον κόσμο ειναι ο καπιταλισμός και όχι το Κ.Κ.Ε αλλά που να την βρείς εσύ την ντροπή.Δε μίλας σε λοβοτομημένους.Αμα έχεις εσύ τα μυρια που χειάζονται για την μετατροπή του σήματος του 902 απο αναλογικό σε ψηφιακό τότε καλοδεχούμενα.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:44 μ.μ.

Στο άρθρο 99 η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε, κλίνει η Τηλεόραση του 902, η κυκλοφορία του ριζοσπάστη πάει από το κακό στο χειρότερο... να φανταστώ πως για όλα αυτά η ηγεσία του Κόμματος δεν φέρει καμία ευθύνη...; Άλλα ξέρω αυτά τα λένε κάτι αντικουκουέδες, έμμισθοι πράκτορες του πολυεθνικού κεφαλαίου, που ξεπουλήθηκαν γι τριάντα αργύρια, ενώ η γνήσιοι κομουνιστές, σου απαντούν αφοπλιστικά... είναι ο καπιταλισμός ρε ηλίθιε να πας στον ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν γουστάρεις! και ξεμπερδεύουν εύκολα(...έτσι νομίζουν) από το... ζιζάνιο της αμφιβολίας και της κριτικής που προσπαθούν να... σπείρουν ύπουλα οι εχθροί του Κόμματος!

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:12 μ.μ.

'Ο καπιταλισμός στέλνει τον κόσμο στην ανεργία και όχι το κκε'Γιατι οι επιχειρήσεις του κκε με καπιταλιστικά κριτήρια δεν δούλευαν;Και μάλιστα σε συνθήκες πιό άγριας καπιταλιστικής εκμετάλευσης απο παραδοσιακούς καπιταλιστές.Το άρθρο 99 που προσέφυγε η τυποεκδοτική τι ήταν;Σοσιαλιστικό;Και στα επιχειρήματα των άλλων δεν απαντάς με εξορκισμούς και λοβοτομές,απαντάς με επιχειρήματα,αν έχεις,που δεν έχεις!

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 μ.μ.

Δεν υπάρχει επιχείρηση στον καπιταλισμό που να μην λειτουργεί με τους ίδιους όρους τουλάχιστον στο πεδίο του ανταγωνισμού. Της τηλεθέασης, των εσόδων κτλ, συνολικά των όρων λειτουργίας.

Όσο αναφορά την συμπεριφορά του ΚΚΕ στους εργαζόμενους του σταθμού δεν θέλω να το σχολιάσω. Μπορεί κανείς να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Όμως ας σκεφτούν καλύτερα και αυτοί που ευαγγελίζονται αυτοδιαχειριζόμενες επιχειρήσεις και εργοστάσια. Γιατί είναι αναπόφευκτο να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.


Αξίζει να θυμηθεί κανείς τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες που πρόβαλε η τηλεόραση του 902. Το ποσοστό τηλεθέασης ήταν σημαντικά ελάχιστο σε σχέση με το πρόγραμμα που υπήρχε κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεωντων των εργαζομένων του Αλτερ.

Μεγάλο ποσοστό λαού τότε παρακολουθούσε έστω και για λίγη ώρα το βραδινό "δελτίο" του εργαζόμενου λαού, συνδικαλιστών, απεργών, κινήσεων. Ερχόταν σε επαφή με την ενημέρωση που αφορά τα λαϊκά προβλήματα και απομακρυνόταν από τα δελτία των 20.00 της αστικής τάξης

Αυτό θα έπρεπε να είχε προβληματίσει, αλλά μια ηγεσία που να ενδιαφέρεται κομμάτι παραπέρα από την αναπαραγωγή της.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 2:46 π.μ.

οι πρακτορες φταινε που κλινει ο 902. πρακτορες και παρακρατικα σκοτεινα κεντρα φταινε που το κκε πηγε στο 4%. "συντροφοι" δε βρεχει σας φτυνουν. καλο θα ηταν να φυγεται απο το συννεφακι να σταματισετε να ειστε σεχταριστες και ελιτιστες για αυτο μονο αρνητικο ειναι για εσας και το λαικο κινημα...

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:12 μ.μ.

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9076:-902-tv-&catid=104:2010-07-14-16-10-32&Itemid=314
Με σχόλια μου όπως και άλλων.

Vasilis

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:56 μ.μ.

αντε παιδια καλη συνεργασια με την γσεε του ενος ευρω ,σε κατασταση προ κρισης, αφηστε το κκε και το ιερατειο του που με το 1/5 των ψηφων που πηρε, σε συγκριση με σας, κατεβαζει στο δρομο διπλασιο κοσμο ....ενοτητα να πουλαγατε οταν ψηφιζατε μαζι με τους πασοκους στο Βολο κατα της απεργιας στην Χαλυβουργια ... μπαι μπαι μάι νταρλινγκ

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 2:39 μ.μ.

ΚΚΕδισμός -Αυτισμός η γεροντική Αρρώστια του κομουνισμού

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:08 μ.μ.

Ναι μωρέ,επειδή οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας του Βόλου δεν συντάχθησαν με τις επιταγές του κκε,ηττήθηκε η απεργία στον Ασπρόπυργο.Δεν έφταιξε ούτε ο σεχταρισμός του κκε,ούτε τα πολιτικά μικροκομματικά παιχνίδια του,εν όψει και των εκλογών στις πλάτες των απεργών.Ακόμα δεν έφταιξε ούτε ο καιροσκοπισμός του Σιφωνιού,που δέχθηκε τους 'αλληλέγγηους' ναζι με ανοιχτές τις αγκάλες.Ο Βόλος έφταιξε και ο ...Συριζα,ειδικά ο τελευταίος μην ξεχνάμε και το ποιηματάκι που σας βάλανε να λέτε.Σας φτύνουν,δεν βρέχει ντάρλινγκ!!!

12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:13 μ.μ.

Ρε ξεφτίλες αντικουμουνιστες ολοι εσεις οι πληρωμενοι απο την σια και τις αλλες σκοτεινες δυναμεις γιατι βαζετε ρες στο ιδιο καλαθι τις απολυσεις των αστικων μμε με την αναγκη του Τιμημενου κουκουε για μια αναβαθμισμενη προλεταριακη και επαναστατικο μαρξιστικη λεννινιστικη μακρως διαλεχτικη και ιστορικη μεσα στο ολο προτσες προπαγάνδα.....Ζητω ο αγωνας του προλεταριατου ζητω ο μαρξισμος λεννινισμος ζητω η επανασταση ζητω το προλεταριατο ζητω η επεναστατική διαλεχτικη ....και εξω ολοι οσοι δεν καταλαβαινουν τις πραγματικες προλεταριακες ...

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:31 μ.μ.

Ζήτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η τρέλα.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:47 μ.μ.

Ε ρε χαρές που έκλεισε ο 902!!Θέλει ο αντικκκε να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!Ρε παιδιά σεμνά! Ούτε και εγώ μέλος του ΚΚΕ είμαι,αλλά λίγο φρένο δεν βλάπτει,εποχές που είναι..

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:47 μ.μ.

Παλιά το να είσαι έστω και απλά οπαδός του ΚΚΕ, σήμαινε πέρα από όλα τα άλλα, ότι τουλάχιστον ήξερες τι παίζει μέσα σε διάφορες κινηματικές διαδικασίες, αυτό για τον 1:56 μ.μ. που γράφει ότι μλκια του κατέβει. Η χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο άνοιξε μετά από πρόταση του ΠΑΜΕ στην Γ.Σ. του σωματίου.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:56 μ.μ.

οχι ρε οπορτουνα η απεργεια φταιει, που κρατησε 9 μηνες ενω με 3ωρες στασεις εργασιας σαν της ΟΛΜΕ σημερα θα τους ειχαμε τσακισει ..τολματε και μιλατε που σαστε η εργατικη αριστοκρατια ...ακομα και οταν την πεσανε οι μπατσοι στη χαλυβουργια σας καλουσε ο αρχηγος σας σε πορεια και σεις που8εναα ...ντροπη σας χειροτεροι απο τον skai

12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:48 μ.μ.

"Τα παντελόνια είναι ρούχα βαριά"...μια εκπομπή του ΚΚΕ με απείρως σεξιστικό τίτλο!

Τι κρίμα χάσαμε το γέλιο μας.

Ακούστε λίγο φανκοτζάζ.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:46 μ.μ.

Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος ή αδιάφορος γι' αυτήν την αρνητική εξέλιξη.
Διότι όταν παύει ένα μέσον αληθινής, αντικειμενικής ενημέρωσης τού λαού, όπως ο τηλεοπτικός 902, είναι σα να παύει τη λειτουργία του ένα σχολειό, από 'κείνα που υπάρχουν μόνο για το καλό των παιδιών μας.

Κανείς όμως, δεν μπορεί να ζητήσει ευθύνες απ' το ΚΚΕ γι' αυτήν την αρνητική εξέλιξη.

Επιχειρήματα δε χρειάζεται ν' αναφέρω. Είναι ήδη δοσμένα απ' το Γραφείο Τύπου τής ΚΕ του ΚΚΕ κι είναι πέρα για πέρα αληθινά. Αντικειμενικά.

Αντικειμενικές και οι δυσκολίες των εργαζομένων στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, οι οποίοι μπαίνουν πλέον στην τεράστια ουρά τής ανεργίας, στην οποία βρίσκομαι προ πολλού κι εγώ.

Κι η αλήθεια είναι, ότι εν δυνάμη άνεργοι είναι άπαντες απ' τα λαϊκά στρώματα, αφού η καπιταλιστική κρίση οδεύει προς άπατο πάτο.

Ένα μάς μένει λοιπόν ως άμεση απάντηση για να εμποδίσουμε τα χειρότερα και να βάλουμε πλώρη για τα καλύτερα ανεπιστρεπτί.

Όργανωμένη ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ στην επίθεση που δεχόμαστε απ' τα μονοπώλια, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις τους και τους λοιπούς παρατρεχάμενούς τους, με όποιο πολιτικό "χρώμα" κι αν εμφανίζονται.

Κι αυτή η αντεπίθεση πρέπει να ενταθεί με την απαίτησή μας για ουσιαστική στήριξη των ανέργων απ' το κράτος. Κι αυτό πρέπει να το επιτύχουμε εδώ και τώρα!
Το ΚΚΕ μάς δείχνει το δρόμο και διαθέτει όλες τις δυνάμεις του και(!) γι' αυτόν τον σκοπό.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΤΩΡΑ ΚΚΕ!!!

Άλλη ελπίδα δεν έχουμε για να αποτρέψουμε τη ...θανατική μας καταδίκη, αλληγορικά και πραγματικά.

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:55 μ.μ.

ΟλοιΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ μόνο τους καπιταλιστές και τους καθοδηγητές δεν άγγιξε ακόμα η κρίση.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:57 μ.μ.

Ό,τι και να κάνετε όλοι εσείς που ορέγεστε το ΚΚΕ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του μεγάλου κεφαλαίου, με την όρεξη θα μείνετε.
Το ΚΚΕ δεν ανήκει στη θολούρα τής ...Αριστεράς.
Είναι κομμουνιστικό κόμμα. Είναι επαναστατικό κόμμα!
Τι σας λέω τώρα...
Τα ξέρετε αυτά, γι' αυτό βγάζετε χολή.
Περαστικά σας.

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:17 μ.μ.

Πολύ το φχαριστηθήκατε κάποιοι που παύει η λειτουργία του τηλεοπτικού 902. Με τίποτα δεν κρύβονται τα χαρούμενα γέλια σας.
Είναι τόσο κακαριστά, σα να σας καθαρίζουν Χρυσά Αυγά...
Χρυσαύγουλα...
Χρυσαυγούλα...

Καταλάβατε τι υπηρετείτε ...κύριοι αριστεροχαρούμενοι με τον αντικομμουνισμό σας;

Άιντε που δίνετε και τον κ@λο σας για πρωθυπουργικές και υπουργικές ...αριστερές καρέκλες.
Μαυροκακομοίρηδες Μαυρογιαλούροι...

Ζήτω το τιμημένο ΚΚΕ(!) που δεν ξεπουλιέται και δεν πουλάει το λαό μας κάνοντας συνεργασίες του κ@λου με την Αριστερά του καπιταλισμού.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:30 μ.μ.

7.46.Επειδή δεν διαβάζουν όλοι τις ανακοινώσεις της κ.ε.του κκε,μήπως μπορείς εσυ να μας ενημερώσεις,για τους λόγους που έκλεισε ο 902;Ελπίζω να μην είναι οικονομικοί οι λόγοι.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:18 μ.μ.

H χαζομάρα τελικα παει σύννεφο,, τουλάχιστον απο τα σχόλια φαίνεται πως
σοβαροί άνθρωποι δεν μπήκαν στον πειρασμό για το παραδοσιακό ξεκατίνιασμα
μια και το θέμα ανηκει στις αντικειμενικές συνθήκες των καιρών και στα προβλήματα
που αντιμετωπίζει το κίνημα σε ολο του το φάσμα και που θα πολλαπλασιαστούν
Τωρα κατι μπακλαβάδες που αμολαν οτι τους κατέβει αρκεί να ασχοληθούν και
να φαντασιώθουν κατι με το ΚΚΕ αρχίζουν και εχουν πλάκα σιγα σιγα μεχρι που
θα τους βαρεθούμε μια μερα...
ΥΓ
Εσυ ρε πονηριδη που λες για τους ακαθοδήγητες μπορείς να μας πεις κατι πιο
συγκεκριμένο να καταλάβουμε,,απο εσένα που τα ξερεις ολα και οι αλλοι ειναι μαλακες...
Αντε αγοράκι μου να φας την τυρόπιτα σου..γιατι αυτες οι χαζομαριτσες ειναι να τις αμολάς
στους συμμαθητές σου εδω ο κοσμος ξερει (αν θελει...)

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:34 μ.μ.

Προς ΑΝΩΝΥΜΟ 7:55

Μα για να σωθούν οι καπιταλιστές και οι αριστεροδέξιοι πολιτικοί καθοδηγητές τους, φορτώνεται η καπιταλιστική κρίση στους λαούς.

Γνωστό είναι άλλωστε ότι το μεγάλο κεφάλαιο διαθέτει πολλά καθοδηγητικά τσιράκια για ν' αποκοιμίζουν αριστεροδέξια τους λαούς, μην και ξυπνήσουν κι οδεύσουν κομμουνιστικά...

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:46 μ.μ.

Προς ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Κακό πράμα η λάθος πληροφόρηση, γιατί λάθος πληρορόρηση μας δίνει ο τίτλος τής ανάρτησης.

"Σταμάτησε να λειτρουργεί ο 902", γράφει.

Κι όμως, ο 902 λειτουργεί. Τώρα μόλις είδα ειδήσεις ...χωρίς λάθος πληροφόρηση.

Δεν έκλεισε λοιπόν ακόμη ο 902. Θα...

Συνεπώς,μπορούμε να συνεχίσουμε να ωφελούμαστε απ' τα δελτία ειδήσεών του, ώσπου να κλείσει...

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο 902. Θα...

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:13 μ.μ.

Προς 8:30
Ελπίζεις να μην είναι οικονομικοί οι λόγοι που θα πάψει η λειτουργία τού 902;
Και δεν έχεις διαβάσει την ανακοίνωση του ΚΚΕ;

Τότε πώς σχολιάζεις την συγκεκριμένη ανάρτηση;

Η ίδια η ανάρτηση είναι η ανακοίνωση του ΠΓ τού ΚΚΕ.

Τον εαυτό σου υποτιμάς με το χειρισμό που κάνεις, γιατί δεν είμαστε αμερικανάκια...

Λοιπόν, για να τελειώνουμε,
θα σου απαντήσω πως αν ελπίζεις ότι δεν συντρέχουν αποκλειστικά οικονομικοί λόγοι που εξαναγκάζεται να πάψει ο 902 τη λειτουργία του, δύο τινά συμβαίνουν:

Ή είσαι πλουτοκράτης κι από καπιταλιστική κρίση δε μασάς,
ή μασάς καλά απ' τους πλουτοκράτες...

Γιατί οι υπόλοιποι ...κύριε, βιώνουμε άγρια στο πετσί μας την καπιταλιστική κρίση που μας εξαθλιώνει οικονομικά.

Καταλαβαινόμαστε θαρρώ και δε χρειάζεται να στα κάνω πιο λιανά.

ΤΕΛΟΣ

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:56 μ.μ.

Η δική μας οπτική αναφορικά με τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ (και εν προκειμένω, τον 902):


http://kokkinostupos.blogspot.gr/2012/09/902_13.html

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:56 μ.μ.

Νομίζω ότι οι οικονομικοί λόγοι που επικαλείται η κ.ε.του κκε,για το κλείσιμο του 902,είναι έωλοι.Δεν θα σταθώ στις προτάσεις,που έγιναν απο πολλούς,για ενιαίο σταθμό όλης της Αριστεράς.Ίσως ήταν ουτοπικοί.Όταν όμως δεκάδες σταθμοί στη περιφέρεια εκπέμπουν ψηφιακά,μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορεί ο 902.Κατανοητές οι δυσκολίες, η κρίση κ.λ.π.,αλλά και οι περειφεριακοί σταθμοί δεν έχου αφεντικά εφοπλιστές και μεγαλοεργολάβους.Θα μπορούσε το κκε ν'επευθυνθεί στο λαό για βοήθεια και συνδρομή,ν'απευθυνθεί σε σωματεία,συλλόγους,φορείς,προσωπικότητες κ.λ.π.ώστε να μην χαθεί η συχνότητα.Αυτό όμως προυποθέτει επαφή με το λαό και την κοινωνία,απαιτεί καθαρά μυαλά,και όχι σεχταρισμούς και ιδεολογικές καθαρότητες.

μετριοπαθής
14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:13 π.μ.

Οι προτάσεις που έγιναν περί σταθμού όλης της αριστεράς είναι όντως ουτοπικές, με βάση τις δεδομένες πολιτικές επιλογές.
Με άλλες δεν θα ήταν ουτοπική.

Όμως δεν είναι τόσο απλό να συγκρίνεται το ΚΚΕ με τον κάθε επιχειρηματία που κάνει ένα τοπικό ή εθνικής εμβέλειας σταθμό. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς και χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά και είναι παράνομοι και διασυνδέονται με συγκεκριμένα συμφέροντα όχι και τόσο...αντισυστημικά και δεν πληρώνουν φράγκο την πλειοψηφία των εργαζομένων, που δουλεύουν για ένα ψώνιο ή για να έχουν ανοιχτή μια πόρτα επαγγελματικά για κάτι "πιθανά"..."ίσως" στο μέλλον.
Αναρωτιέμαι μάλιστα αν υπάρχει έστω και ένας σταθμός που να μην εμπίπτει σε μία από αυτές τις κατηγορίες ή και σε όλες μαζί.
Αυτό ζητάμε από το ΚΚΕ;

Νομίζω ότι αυτές οι αξιώσεις είναι υπερβολικές. Δεν μπορεί το ΚΚΕ να τα φτύσει όλα για να στηρίξει τον 902, μια επιλογή που εξαρχής κατά την γνώμη μου ήταν λάθος, τουλάχιστον με αυτή την μορφή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger