Home » » O Ολοκληρωτισμός της ακροδεξιάς και η εξόντωση των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες πάνε χέρι,χέρι

O Ολοκληρωτισμός της ακροδεξιάς και η εξόντωση των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες πάνε χέρι,χέρι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012 | 8:59 π.μ.



Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ-Ε.Ε.-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Καθημερινά αποκαλύπτεται το ναζιστικό περιεχόμενο της Χρυσής Αυγής. Εκτός από τη δολοφονική και ρατσιστική της δράση κατά των μεταναστών, σε αγαστή συνεργασία με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ, τα συσσίτια του μίσους με τα λεφτά του λαού μας, έρχεται η δράση της κατά των εργαζομένων της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αφού και οι φασίστες βοήθησαν όπως μπορούσαν το ξεπούλημα της τράπεζας, της γης και των εταιρειών της στον Πασόκο αποτυχημένο τραπεζίτη Σάλλα.

Όμως μια περιήγηση στο σάιτ της Χρυσής Αυγής δείχνει το μίσος της για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Οι φασιστικές αντιλήψεις της ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ και της ανωτερότητας της Λευκής Φυλής παρουσιάζονται με ξεκάθαρο τρόπο και αποκαλύπτουν τους σχεδιασμούς τους για τους σύγχρονους Καιάδες που ετοιμάζουν. Οι αντιλήψεις που διαδίδονται όμως από την Χρυσή Αυγή αποτελούν αντικείμενα σχεδιασμών και διεργασιών της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων, αφού στοχεύουν στην εξαφάνιση του Κράτους Πρόνοιας και των κοινωνικών δαπανών.
Η ναζιστική Χρυσή Αυγή αποτελεί συμπληρωματική δύναμη του συστήματος. Δίπλα στην άγρια ταξική επίθεση της κυβέρνηση, την ταξική άβυσσο των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών και τοκογλύφων παρατάσσεται η Ναζιστική συμμορία σπέρνοντας εθνικισμό-ρατσισμό και μισαλλοδοξία, τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους και επιβάλλοντας την υποταγή τους. Τα μεροκάματα των ξένων εργατών στη Μακεδονία, για ολόκληρη μέρα δουλειάς, φτάνουν τα 7 ευρώ!!! 

Και μετά οι Χρυσαυγίτες υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων. Δουλειές χωρίς ένσημο, για 12 ώρες, με 7 ευρώ! Αυτές τις εργασιακές σχέσεις. Αυτά τα εργασιακά κάτεργα υπερασπίζουν οι ΝΑΖΙ, ενώ έρχονται οι Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες, με τα ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα.

Όμως η εργασιακή εκμετάλλευση, πάει χέρι χέρι με το διαχωρισμό των εργασιακά χρήσιμων στους εργοδότες και τον αφανισμό των «άρρωστων». Μαζί φυσικά με την αμφισβήτηση της αστικής δημοκρατίας από το φασιστικό ολοκληρωτισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι το άρθρο που προβάλλει η Χρυσή Αυγή κατακρίνει τη Δημοκρατία. Αλλά ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός ανοίγει το δρόμο στο Φασισμό. Όπως συνέβη και στο Μεσοπόλεμο.
Το δίλημμα τίθεται ξανά και επιτακτικά: Κοινωνική Απελευθέρωση Ή Καπιταλιστική Βαρβαρότητα!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger